Lekia i Umeå.. ni borde skämmas! Under dagens besök fick jag uppleva både mästrande, skrämseltaktik och hot om reprimand. Varje gång jag varit in där är det en ny usel upplevelse. Denna dag blev de... Voir plus
Otrolig dålig kundtjänst. Mailat tre gånger men har fortfarande inte fått svar. Testade att skriva ett meddelande på deras Facebooksida, de läste men behagar inte svara. Ringde butiken dit min vara... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
It was an extremely busy Saturday in…
It was an extremely busy Saturday in Lekia Lørenskog and one of the employees decided to leave all that crowd and keep an eye on me and my children the whole time. In addition, she even called the security guards from the shopping center because she thought a loyal customer of theirs, alone with two minors, meant it so.. a racist who was not even authentically Norwegian. disgraceful and malicious behavior, shame on them.
Dålig kundservice och undermålig produkt
Vi köpte en batteridriven fjärrkontrollerad bil på Lekia i Uppsala för drygt 700 kronor. Bilen visade sig vara av mycket dålig kvalitet och gick sönder redan efter någon timmes användning.
Jag har handlat i den här butiken i många, många år, ända sedan mina barn var små. Under alla dessa år är detta första gången jag faktiskt har behövt deras hjälp med en vara som gått sönder. Därför blev jag särskilt besviken över hur situationen hanterades.
Eftersom jag är medlem hos Lekia hade jag inte sparat papperskvittot. Jag utgick från att köpet skulle kunna hittas i deras medlemssystem, vilket är helt normalt hos många andra större butikskedjor idag. När vi kom tillbaka till butiken var beskedet dock mycket kort: inget papperskvitto, ingen hjälp.
Det som gjorde upplevelsen särskilt dålig var bemötandet. Personalen var enligt min uppfattning både ointresserad och otrevlig och visade ingen vilja att försöka lösa situationen. När jag förklarade att jag var mycket besviken fick jag ungefär svaret: ”Ja, ja, vi förstår att du är besviken.” När jag sedan sade att jag inte tänkte handla där igen blev svaret i princip bara: ”Okej.”
Jag förväntar mig betydligt bättre service när en produkt för över 700 kronor går sönder efter någon timmes användning, särskilt efter att ha varit kund i butiken under så många år. Även om butiken anser att ett papperskvitto krävs hade situationen kunnat hanteras på ett betydligt mer professionellt och kundvänligt sätt.
Mycket dålig produktkvalitet, mycket dålig service och ett fullständigt likgiltigt bemötande. Efter många år som kund är det mycket tråkigt att behöva konstatera att jag inte kommer att handla på Lekia i Uppsala igen.
Jag köpte en squshiy från lekia
Jag köpte en squshiy från lekia . men när jag öppnade den så var det jätte dåligt kvalitet den hade sprickor jag tog min kvitto och gick till lekia sa att jag vill reklemera den den hade så dålig kvalitet . personalen sa nej du får it reklemera den de va jätte otrvliga dålig bemötande av dem de sa snälla det kostar bara 50 kr hon rullade sina ögon på oss upp o ner och sa det är inget feel med den men jag sa jag vill reklemere den hon va så otrevlig att vi frågade vad heter du hon sa hennes namn josefin hon sa vadå ska du anmäla mig bara så du vet det är jag som är chefen. andra dagen så lekte min vän med den som normalt så sprack den o började läcka jag tog med min kvitto o sa det som hände hon sa du får byta ut den till en ny men jag att jag vill a ångesrätt för det e jätte dålig kvalitet hon sa du får it få pengarna du får bara byta den det är säkert du som har gjort hållet för att få tillbacks dina pengerna jag pratde med henne i ett trevlig och lugn röst att jag har inte gjort det det sprack för sig själv hon pratade på ett otrevlig sätt med hög röst. Detta hände på c4 shopping i kristianstad, i lekia personalen hete . josefin och joanna
Mycket dåligt och oprofessionellt…
Mycket dåligt och oprofessionellt bemötande. Vi kom in i butiken med en fråga om ångerrätten, men upplevde att butikschefen bemötte oss på ett respektlöst och nedlåtande sätt. Som kund kände man sig både obekväm och ovälkommen, vilket inte är en känsla man ska behöva få när man går in i en butik för att be om hjälp.
Oavsett vilka regler som gäller kring ångerrätt förväntar man sig ett vänligt, respektfullt och professionellt bemötande. Tyvärr lämnade vi butiken väldigt besvikna.
3 sekunders squisyn
Jag köpte en squisy cheese för 150 kr gick sönder på 3 sekunder
They are super expensive without price…
They are super expensive without price guarantee! And it’s funny that they put a lot of stickers all around their store “always lowest price”. Even with their clearance discount their products are more expensive than others.
It has to be a joke!!
It has to be a joke!!
We ordered a pool for 5,000 SEK on June 16th. On June 22nd the tracking system says "stuck in the warehouse for lack of stock". We contacted their e-mail customer service, they said that they had just sent it so their system and DHL should be updated within 1-2 business days.
It is June 30th, we have no pool, no money back. No way to contact them! They don't pick up the phone, we send them e-mails and they don't answer.
Their last e-mail just said "how odd! do you want us to ask DHL to return it?" Return what!? we called DHL and they have not received anything!!
We are planning to take legal action. This is unacceptable.
Eslövs lekia fel öppettider
Eslövs lekia har öppet till 15:00 på lördagar men gallerian som Lekia ligger i stänger kl 14:00...
Jag tycker att företaget borde kolla hur personalen beter dig
Jag tycker att företaget borde kolla extra på vem de anställer och veta hur de beter sig innan de får jobbet eftersom jag var ute idag i Malmö, triangelns lekia med mina vänner och blev förföljda runt hela lekia(detta hände bara för några minuter sen). De anställda ”misstänkte” att vi skulle stjäla något från butiken när allt vi gjorde var att kolla runt som vilka andra tonåringar i butiken. Detta var respektlöst och förnedrande av de anställda. Att ha en anställd vuxen säga till de andra att de är misstänkta är helt absurt, det var någonting de hade emot just oss eftersom att det fanns andra tonåringar också men tydligen så var vi de som skulle ”stjäla”. Jag tycker att ni borde anställa trevligare personal som inte ser ner på andra. De borde få sparken.
Uruselt bemötande. Inget intresse av att hjälpa till.
Visar inget intresse av att hjälpa till.
Bluffpriser på Lego!
Barnet hade fått presentkort av släktingar och skulle köpa ett stort Lego på Lekia i en butik. De gör reklam om att de alltid har 20% rabatt på Lego över ett visst pris. Dock är deras pris helt galet dyrt från start, de har ju höjt ordinarie priset helt galet mycket. Rena rånet om man ska vara ärlig. Kan gå till vilket ställe som helst och hitta Lego billigare även om Lekia dragit av 20% på priset. Bara bluff-priser. Hade det inte varit för presentkortet hade vi aldrig handlat där. Att de var helt oförmögna att ta till sig av åsikter gällande bluff-priserna de har som ordinarie pris gjorde inte saken bättre.
Lekia Farsta...oangagerad …
Lekia Farsta...oangagerad personal...kommer aldrig mer handla där.jag letade efter en leksak.men dom rekomendera en helt annan affär
Hemskt
Hemskt, köpte en baby new born docka på Lekia MoS i födelsedagspresent till barnbarnet. Fick 10% för kartongen var lite defekt.
Det visade sig vara fabrikationsfel på benet och vi försökte reklamera men fick inte en ny docka trots att det fanns på andra butiker i länet. Mottagaren fick även åka till flera butiker eftersom man vägrade ta emot ärendet i Sollentuna trots att man skall kunna välja vilken Lekiabutik som helst enligt utsago vid köpet. Det fanns absolut ingen vilja att lösa problemet mer än att ge tillbaka pengarna och låta mottagaren åka tio mil för att betala ännu mer för en ny docka. Så sorgligt att man som konsument skall känna sig skyldig för att man köpt en defekt vara och givit bort. En väldigt ledsen kund och ett ledset barn.
Gäller butiken i Marieberg Galleria…
Gäller butiken i Marieberg Galleria utanför Örebro.
Extremt trångt. Svårt att ta sig fram med rullstol. Dåligt utbud. Tom ett varuhus i närheten har ett större utbud.
Riktigt dålig kundtjänst.
Absolut sista gången som jag beställer eller köper något på Lekia!
Jag fick fel vara i min beställning och kontaktade dem. Eftersom det är väldigt kort tid kvar till jul så ville jag att det skickade ut den rätta varan direkt istället för att jag skulle returnera och sen skulle de skicka. Då kan den rätta varan både ta slut eller inte hinna komma. Jag fick till svar att det var tråkigt att jag fått fel men att de ska återkomma. Efter 4 dagar är det fortfarande ingen som återkommit. Nu fick jag ta saken i egna händer och kontakta de närmsta butikerna till mig. Den ena är 5,5 mil bort den andra 6,3, just därför som jag beställde på nätet. Men som tur var fanns den rätta varan i en av butikerna. Totalt urusel kundtjänst!
Vilken otrevlig herre
Vilken otrevlig, äldre, herre i ystadsbutiken vid Stortorget. Anledningen till två stjärnor är att den yngre kvinnan är mycket serviceminded och trevlig. Har handlat av henne flera gånger, men misstänker att herren är ägare. Kommer därför aldrig mer att gynna butiken.
Var vaksamma om Ni köper Lego på Lekia
Var vaksamma om Ni köper Lego på Lekia. Dom höjer priserna och sen sätter rabatt. Deras rabatt priser är bra mycket högre än andra butiker ordinarie priser. Dom borde skämmas.
ALDRIG LEKIA.
Hej Lekia
Hej Lekia. Min dotter var i butiken med sina kompisar för att köpa slime, och de testade några av squishiesarna som stod framme. Då blev de tillrättavisade av personal på ett sätt som gjorde dem väldigt ledsna – bland annat tog personalen en squishy direkt ur handen på ett av barnen.
Barnen upplevde att de inte gjorde något fel eftersom det var testprodukter, och de kände sig riktigt illa bemötta. Jag vill gärna att ni tar med er detta, för barnen älskar Lekia egentligen och det här förstörde verkligen deras upplevelse
Fruktansvärt dålig kundtjänst.
Fruktansvärt dålig kundtjänst.
Har försökt att få kontakt med dom nu under en vecka utan något svar.
Extremt otrevlig personal
Extremt otrevlig personal. Kommer inte handla här igen.