Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…
L'entreprise a répondu
Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kundservice i världsklass! Saker och ting kan gå fel men det viktiga är hur man räddar upp det. Väldigt trevligt, lyhört och lösningsorienterat bemötande! Jag kunde inte varit mer nöjd!

Réponse de Lekmer
Jättenöjd med mina inköp. Köper alla barnens ytterkläder inför skolstart :)

Réponse de Lekmer
Beställde en gardin och när jag fick hem den så var det fläckar på den, såg ut som att någon ritat med en spritpenna på den och sedan fanns det en stor ljus fläck. Kontaktade kundservice som då skrev "jag ber dig tvätta den" och att jag skulle få tillbaka 13 kr. Tycker inte att man gör så vid en reklamation, hat själv arbetat i butik och där hade det aldrig varit okej att lösa en reklamation på det sättet, speciellt inte om kunden själv inte var nöjd med det. Tycker även att kundservicen i övrigt inte var bra, svarade inte på allt jag skrev utan endast en liten del av mina mejl.

Réponse de Lekmer
Köpte bilbarnstol idag och fick superservice av Ahmed. Mycket vänlig, lyssnade noga och kom sedan med mycket bra förslag. Dessutom hjälpte han oss att sätta in stolen i vår bil. Perfekt för oss då vi verkligen behövde hjälp med detta. Så här skall en försäljare jobba!!

Réponse de Lekmer
Varene kom aldri. Etterlyste de to ganger hos kundeservice. De sa begge gangene at de skulle undersøke hos posten, men hørte aldri tilbake. Varene dukket aldri opp, men de hadde nervene til å sende meg en faktura for returkostnadene på kr 39. Da jeg ringte om dette, var det ingen beklagelse å få, bare beskjed om at jeg kunne bestille på nytt. Nei takk!

Réponse de Lekmer
Beställde en CosyCushion™ Sittdyna Rebel Green från Elodie på Lekmer.
Enligt specifikationen skulle den vara "100% bomull", när vi fick hem den var den 100% i olika plastmaterial. Skickade tillbaka och skickade mail om detta men de svarade aldrig eller ändrade på beskrivningen.
Update 25/7-21: Fick svaret nedan men de har fortfarande inte ändrat på hemsidan.

Réponse de Lekmer
Rigtig fin oplevelse med god kundeservice 😊👍

Réponse de Lekmer
Sønnen fik en atv i fødselsdagsgave d 27 april, d 20 maj går den i stykker. Jeg får en lang liste med ting der skal testes og der bliver tager billeder og videoer for at vise problemet. Og så starter et forløb på 1,5 mdr, hvor der bliver sendt forkerte reservedele, leverandør der ikke svarer på mails og til sidst ender det med at den skal sendes tilbage, får af vide at jeg skal pakke den så godt ind som muligt og på trods af dette vil vognmanden ikke tage den med retur og her er jeg lige ved at miste tålmodigheden for nu syntes jeg godt nok at det hele ender ud i dårlig service og i meget spildt tid fra vores side. Jeg skruer bissen på og får heldigvis endelig en løsning som er pengene tilbage. Men hold nu op et langt forløb og en ulykkelig dreng der ikke kunne komme ud at køre. Jeg har mødt en venlig medarbejder igennem hele processen men det burde virkelig ikke tage 1.5 mdr at få fundet en løsning.

Réponse de Lekmer
Säger bara WOW för Anna som sitter på kundtjänst!. Hade problem med en vagn parasoll som hon löste på ett underbart sätt. Det var inte själva lösningen i sig som tog priset utan det var Liksom sättet du välkomnade mig på och hur trevlig du var!. Jobbar själv som ansvarig i butik och dig hade jag 100% anställd!. Grym du är fortsätt så!
Mvh
Maggie Norlén
Riktigt nöjd kund

Réponse de Lekmer
Laadukkaita tuotteita,hinta kohdallaan ja nopea toimitus. Mitäpä muuta sitä voisi toivoa? :)

Réponse de Lekmer
Fruktansvärt bemötande av personal i Barkarby. Jag öppnade en brio träleksak för att ge till min dotter som var skrikig. Jag åkte till den butiken för att köpa just den leksaken och tänkte att det är ok att ge henne leksaken och sedan betala på väg ut. En av personalen (en äldre kvinna) kommer fram och säger att man inte får öppna leksaker och leka med dem. Min mamma som var med talar om för henne att vi ska köpa leksaken därför har barnet fått den i handen och då forsätter personen med att säga ”ja för hela grejen är att först ska man köpa något och sen leka”. Jag säger till henne igen att vi ska köpa den, vi har inte öppnat förpackningen för att leka och strunta i den. Hon går iväg men kommer tillbaka efter ett par minuter och säger till mig ”jag kan ta och lägga den i kassan så att du verkligen betalar för den innan du går”. Man kan inte anklaga folk och bemöta folk så här, om man inte har bevis att de är tjuvar. Jag har aldrig känt mig så förminskad i hela mitt liv! Till lekmer, vad har ni egentligen för kundpolicy? Hur kan ni tillåta er personal bemöta och förminska folk på det här sättet? Vidrigt.

Réponse de Lekmer
Skulle inte vilja ge ens enda stjärna! Stor besvikelse över vårt ”fynd” av vattenlek. Produkten var skadad med ett hål i skrovet så det inte gick att fylla vatten i baljan vilket var syftet. Alla delar var dessutom sköra och ofunktionella vilket leder till varningen ”verkar det för bra för att vara sant så är det för bra att vara sant”!

Réponse de Lekmer
DÅRLIG KUNDESERVICE! Bestillte sparkesykkel. Skal fra Oslo til Lørenskog, altså 8km.
Pakke returnert til avsender fra fraktsentral fordi de ikke klarer å skrive adresse riktig på pakke!!! (BRING).
Kontakt med kundeservice som kun snakker dansk(!), og de lover å sende på nytt og jeg BEKREFTER ADRESSE.
Sendt på nytt (Postnord), pakken går frem og tilbake fra distribusjonssentral til Langhus og tilbake igjen i over en uke!!! Tydligvis ikke riktig adresse på pakke denne gangen heller! Kontakter kundeservice som sier de gjerne skulle ha sendt meg varen jeg bestillte, men er utsolgt! Ja men hva med den fordømte pakka som er sendt? Få den tilbake på lager, så sende med bud for f#@n!
Kundeservice har vært dårlig siden første kontakt. Ikke kommet med noen gode løsninger. Kun beklaget og lovet å komme tilbake, noe som ikke er skjedd.
Styr unna, kjøp heller andre steder!

Réponse de Lekmer
Bestilte et legehus som skulle sendes direkte fra leverandøren - hurtig levering af det og super god kundeservice der opdaterede mig hele vejen igennem!

Réponse de Lekmer
Vare oppgitt til å være på lager ble bestilt - ble etter et par dager informert om at det "dessverre var feil i lagersystemet" og at ordren var kansellert!
Fikk så beskjed fra saksbehandler at det var feil i det automatiske lagersystemet og at varen allikevel var på lager. Ba meg derfor om å sende ny ordre, hvilket ble gjort.
Også denne ordren ble kansellert med begrunnelse av at varen de trodde var på lager allikevel ikke var på lager.
MAKAN TIL ROT !!!

Réponse de Lekmer
Nopea toimitus ja tyttären pojat saivat mukavat ja mieleiset vaatteet.

Réponse de Lekmer
Jeg bestilte en kørepose til barnevognen. Det var en god oplevelse at handle ved Lekmer. Hurtig levering og varen var så fin. Jeg handler gerne her igen:)

Réponse de Lekmer
Everything was well packed in a strong box. And good as promised. Definitely recommend. And came very fast. Although no tracking number.

Réponse de Lekmer
Super kundeservice og lyn kjapp levering.
det gjør at jeg velger de foran alle andre nettbutikker.
Jeg er super fornøyd og kommer definitivt å fortsette å handle hos de fremover, jeg kommer også å anbefale de til familie og venner:)
Knall flinke:)