Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…
L'entreprise a répondu
Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
En riktigt trevlig erfarenhet att ha upptäckt Lekmer.se! Vilken rolig leksak, spännande att följa när ägget ska kläckas. Och en supersöt liten dinosauriebebis för stora i små!
Kiva valikoima ja nopea toimitus!
Yksi tuote tuli väärän kokoisena väärän hintalapun takia ja homma hoidettiin asiakaspalvelussa tosi nopeasti kuntoon. Asiakaspalvelu siis myös huippua!

Réponse de Lekmer
Beställde via nätet en Spidermancykel till min brorson. Cykel levereras direkt från leverantören i Danmark till kund och fick information om att det kan vara ganska lång väntetid och i värsta fall upp till 21 dagar…
Hämtade ut den i dag på utlämningsställe 6/4 som jag beställde den 31/3. Wow det var snabbt!
Och jag fick en väldigt informativ spårningslänk som var mycket behjälplig.
Var även i kontakt med kundtjänst 2 ggr som var supertrevliga.
Tänker absolut handla fler ggr på lekmer.se

Réponse de Lekmer
Beställningen lades 20.47 på en söndag. Paketet låg i en instabox dagen efter, måndag, 10.15! Hur är det ens möjligt? Grymt jobbat! 👌

Réponse de Lekmer
Den 29 november 2021 bestilte jeg en bleiebøtte fra Lekmer via cdon, og forventet ankomst var satt til 08 desember. Pakken min ble pakket og sendt den 30 november, men allerede 04 desember fikk jeg mld om at pakken var kommet og klar for uthenting. Er kjempefornøyd og kommer definitivt til å kjøpe mere fra Lekmer 😊

Réponse de Lekmer
Super nettbutikk med godt utvalg til rimelige priser! Rask sending!

Réponse de Lekmer
Virkelig god kundeservice, hurtig respons ved behov for hjælp. Søde og imødekommende medarbejdere. Hurtig levering og produkt svarende til det forventede

Réponse de Lekmer
Jeg bøyer meg i støvet! Bestilte i går ettermiddag. En halvtime senere fikk jeg beskjed om at den var sendt, og i dag kl 13 lå den klar i en pakkeboks her på Eidsvoll og ventet på meg. Bedre blir det ikke! Applaus!!

Réponse de Lekmer
Hurtig levering - men desværre var den ene varer defekt og vi sendte derefter en mail med billeder (i december) og vi har stadig ikke fået respons. Vi kan ikke finde et nummer hvor vi kan kontakte dem? 🤷♀️😞

Réponse de Lekmer
Jag är väldigt besviken att kundtjänst erbjuder olika kompensationer för samma varor även om det är olika ärenden. Jag beställde 3 jackor i olika storlekar, fick hem snabbt. Men alla jackor har mer eller minde defekta sömmar (trassel av tråd, lösa trådar, trasig söm, knölig söm). Kontaktar kundtjänst som erbjuder 15%, ny vara eller att skicka tillbaka. Tyvärr var mina storlekar slut i lager. En kompis som beställt samma dag, samma jacka, med liknande defekter får direkt 25% avdrag på jackan vid första kontakt med kundtjänst. Ska det behöva skilja vem som hanterar ärendet? Ska det behöva vara såhär omständigt vid en reklamation? Jag som varit så nöjd med lekmer och kuling, har rekommenderat till många!! Börjar nu ändra uppfattning. Känner mig inte alls nöjd!
Känner mig nöjd som fick igenom samma kompensation som min kompis. Tack för fin service till slut!

Réponse de Lekmer
Ska shoppa på hemsidan men det finns ju inget utbud att tala om ? Finns bara en eller två sidor att bläddra mellan med ett tiotal varor på varje. Enda utbudet var på sommarleksaker - nu på vintern. Leksakerna köper jag någon annanstans.

Réponse de Lekmer
Loistavat hinnat ja nopeat toimitukset.

Réponse de Lekmer
Nem og overskuelig hjemmeside med gode tilbud.
I øvrigt super hurtig levering, vi bestilte søndag og modtog allerede pakken tirsdag aften.

Réponse de Lekmer
Helppo tilata. Nopea toimitus, vaikka varoittelivat, että toimitus saattaa kestää.

Réponse de Lekmer
Super tilfreds . Hurtig levering og mere end tilfreds med varerne. Kan varmt anbefales 👍

Réponse de Lekmer
Tuotteet oli helppo tilata ja tulivat nopeasti.Olivat joulupukin pakettiin joten toivotaan että on mieleiset.Olen aina ollut tyytyväinen tilauksiini.

Réponse de Lekmer
De er meget hurtige i forsendelse, med kvalitet og smagfulde produkter.
Du har en glad kunde her.

Réponse de Lekmer
Äldre man med glasögon i bilstolsavdelningen borde få sparken och inte jobba alls med service. Han är lika otrevlig varje gång och pratar på ett nervärderade sätt. Usch nej sista gången jag går in i lekmer Barkarby. Förtjänar inte ens en stjärna.

Réponse de Lekmer
Hurtig levering - og nem og hurtig ombytning af en vare. Rigtig god service.

Réponse de Lekmer
Så bra! För det första kom leveransen hur snabbt som helst, det tog inte ens två dagar. För det andra är de så tillmötesgående på kundtjänst att även när jag hade gjort fel och inte läst den tydliga skriftliga information som fanns, så fick jag ändå ta del av ett erbjudande genom att rätta till beställningen i efterhand. När jag dessutom inte fick ihop matten på det justerade beloppet, och ringde för att få hjälp att förstå, så hade de allt tålamod i världen med mig. Givetvis hade de räknat rätt, det hade jag på känn redan när jag ringde, men det var ändå snällt av dem att gå igenom siffrorna med mig :) En stor eloge till Johanna på kundtjänst som hanterade mitt ärende. Jag är nöjdare än nöjd.