Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus

Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…

Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus

Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus

1. Événements & divertissement

Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

24 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Dinosaurieägg

En riktigt trevlig erfarenhet att ha upptäckt Lekmer.se! Vilken rolig leksak, spännande att följa när ägget ska kläckas. Och en supersöt liten dinosauriebebis för stora i små!

26 avril 2022
Avis spontané

Kiva valikoima ja nopea toimitus

Kiva valikoima ja nopea toimitus!

Yksi tuote tuli väärän kokoisena väärän hintalapun takia ja homma hoidettiin asiakaspalvelussa tosi nopeasti kuntoon. Asiakaspalvelu siis myös huippua!

26 avril 2022

Hei Nea,

Kiitos, että olet käyttänyt aikaasi arviointia varten, tulemme siitä todella iloiseksi.

Kiva kuulla että olet tyytyväinen palveluumme.

Ethän epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä tai epäröit jotakin tulevisuudessa.

Me Lekmerillä toivotamme sinulle mukavaa päivää!

Grymt imponerad och nöjd kund :)

Beställde via nätet en Spidermancykel till min brorson. Cykel levereras direkt från leverantören i Danmark till kund och fick information om att det kan vara ganska lång väntetid och i värsta fall upp till 21 dagar…
Hämtade ut den i dag på utlämningsställe 6/4 som jag beställde den 31/3. Wow det var snabbt!
Och jag fick en väldigt informativ spårningslänk som var mycket behjälplig.
Var även i kontakt med kundtjänst 2 ggr som var supertrevliga.
Tänker absolut handla fler ggr på lekmer.se

6 avril 2022

Hej Annika,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.

Det glädjer oss verkligen att läsa om din upplevelse och att du är så nöjd med ditt köp samt leveranstiden.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om det är någonting vi kan hjälpa dig med.

Beställningen lades 20.47 på en söndag

Beställningen lades 20.47 på en söndag. Paketet låg i en instabox dagen efter, måndag, 10.15! Hur är det ens möjligt? Grymt jobbat! 👌

28 mars 2022

Hej Ronn,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.

Vad roligt att läsa att du fick hem ditt paket så snabbt. Hoppas du är nöjd med det du beställt!

Rask og trygg handel

Den 29 november 2021 bestilte jeg en bleiebøtte fra Lekmer via cdon, og forventet ankomst var satt til 08 desember. Pakken min ble pakket og sendt den 30 november, men allerede 04 desember fikk jeg mld om at pakken var kommet og klar for uthenting. Er kjempefornøyd og kommer definitivt til å kjøpe mere fra Lekmer 😊

23 mars 2022

Hej Ranveig,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss.

Tveka inte på att kontakta vår kundtjänst om det finns någonting du behöver hjälp med!

Önskar dig en fin dag!

Lekmer

Super nettbutikk med godt utvalg til…

Super nettbutikk med godt utvalg til rimelige priser! Rask sending!

21 mars 2022

Hej Anni,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad roligt att du är nöjd med våra produkter, priser och den snabba leveransen.

Önskar dig en fin dag!

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, hurtig respons ved behov for hjælp. Søde og imødekommende medarbejdere. Hurtig levering og produkt svarende til det forventede

16 mars 2022

Réponse de Lekmer

Hej, tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse! Så rart at se, at du er tilfreds med din shoppingoplevelse hos os! Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål! De bedste hilsner, Lekmer

Jeg bøyer meg i støvet

Jeg bøyer meg i støvet! Bestilte i går ettermiddag. En halvtime senere fikk jeg beskjed om at den var sendt, og i dag kl 13 lå den klar i en pakkeboks her på Eidsvoll og ventet på meg. Bedre blir det ikke! Applaus!!

3 mars 2022

Hej Therese,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme!

Så härligt att läsa att du är nöjd med den snabba leveransen.

Ha en fin helg!

Defekt vare

Hurtig levering - men desværre var den ene varer defekt og vi sendte derefter en mail med billeder (i december) og vi har stadig ikke fået respons. Vi kan ikke finde et nummer hvor vi kan kontakte dem? 🤷‍♀️😞

30 janvier 2022

Réponse de Lekmer

Hej Nikita. Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse. Vi beklager at du oplever problemer med din produkt!
Selvfølgelig skal vi hjælpe dig med en løsning. Vi har ikke nogle mail i vores indbakke, som er så gamle. Send gerne en sag ind via vores kontaktformular herunder, så hjælper vi dig videre. De bedste hilsner, Lekmer

Jag är väldigt besviken att kundtjänst…

Jag är väldigt besviken att kundtjänst erbjuder olika kompensationer för samma varor även om det är olika ärenden. Jag beställde 3 jackor i olika storlekar, fick hem snabbt. Men alla jackor har mer eller minde defekta sömmar (trassel av tråd, lösa trådar, trasig söm, knölig söm). Kontaktar kundtjänst som erbjuder 15%, ny vara eller att skicka tillbaka. Tyvärr var mina storlekar slut i lager. En kompis som beställt samma dag, samma jacka, med liknande defekter får direkt 25% avdrag på jackan vid första kontakt med kundtjänst. Ska det behöva skilja vem som hanterar ärendet? Ska det behöva vara såhär omständigt vid en reklamation? Jag som varit så nöjd med lekmer och kuling, har rekommenderat till många!! Börjar nu ändra uppfattning. Känner mig inte alls nöjd!

Känner mig nöjd som fick igenom samma kompensation som min kompis. Tack för fin service till slut!

15 janvier 2022

Hej Michelle,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.

Vad tråkigt att läsa att du inte är nöjd med hjälpen du har fått gällande din reklamation. Jag ser nu att du ska ha fått 25% i avdrag på jackan och hoppas du är nöjd med lösningen.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om det är någonting annat vi kan hjälpa dig med.

Lekmer

Ska shoppa på hemsidan men det finns ju…

Ska shoppa på hemsidan men det finns ju inget utbud att tala om ? Finns bara en eller två sidor att bläddra mellan med ett tiotal varor på varje. Enda utbudet var på sommarleksaker - nu på vintern. Leksakerna köper jag någon annanstans.

25 décembre 2021

Hej Rebecca,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme hos oss.

Vad tråkigt att läsa att du inte är nöjd med de erbjudanden vi har på hemsidan. Vi uppskattar din feedback och kommer ta den vidare med behörig avdelning.

Lekmer

Yksi parhaimmista lastenkaupoista netissä!

Loistavat hinnat ja nopeat toimitukset.

16 décembre 2021

Hei,
kiitos kun olet käyttänyt arvokasta aikaasi arvion antamiseen, tulemme siitä hyvin iloiseksi!

Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla tulee kysyttävää.
Me Lekmerillä toivotamme sinulle mukavaa päivää!

Nem og overskuelig hjemmeside med gode…

Nem og overskuelig hjemmeside med gode tilbud.
I øvrigt super hurtig levering, vi bestilte søndag og modtog allerede pakken tirsdag aften.

14 décembre 2021

Helppo tilata

Helppo tilata. Nopea toimitus, vaikka varoittelivat, että toimitus saattaa kestää.

6 décembre 2021

Hei,

Ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli sinulla tulee kysyttävää.

Super tilfreds

Super tilfreds . Hurtig levering og mere end tilfreds med varerne. Kan varmt anbefales 👍

2 novembre 2021

Pukin lahjat

Tuotteet oli helppo tilata ja tulivat nopeasti.Olivat joulupukin pakettiin joten toivotaan että on mieleiset.Olen aina ollut tyytyväinen tilauksiini.

1 novembre 2021

Réponse de Lekmer

Ihana kuulla että kaikki meni niin näppärästi.

Mukavat kevänjatkot teille

Jeg anbefaler det stærkt.

De er meget hurtige i forsendelse, med kvalitet og smagfulde produkter.
Du har en glad kunde her.

27 octobre 2021

Réponse de Lekmer

Äldre man med glasögon i…

Äldre man med glasögon i bilstolsavdelningen borde få sparken och inte jobba alls med service. Han är lika otrevlig varje gång och pratar på ett nervärderade sätt. Usch nej sista gången jag går in i lekmer Barkarby. Förtjänar inte ens en stjärna.

24 octobre 2021

Hej Jessica,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Jag beklagar upplevelsen du har haft i butiken. Vi har tagit detta vidare med ansavriga!

Tveka inte på att kontakta vår kundservice igen om det är någonting du funderar på!

Vi på Lekmer önskar dig en fin kväll!

Hurtig levering

Hurtig levering - og nem og hurtig ombytning af en vare. Rigtig god service.

12 octobre 2021

Réponse de Lekmer

Hej Stine, Tak for at du tager dig tid til at bedømme os så fint. Det er dejligt at høre at du er så tilfreds med leveringen. Rigtig god dag ønsker vi alle fra Lekmer!

Så bra!

Så bra! För det första kom leveransen hur snabbt som helst, det tog inte ens två dagar. För det andra är de så tillmötesgående på kundtjänst att även när jag hade gjort fel och inte läst den tydliga skriftliga information som fanns, så fick jag ändå ta del av ett erbjudande genom att rätta till beställningen i efterhand. När jag dessutom inte fick ihop matten på det justerade beloppet, och ringde för att få hjälp att förstå, så hade de allt tålamod i världen med mig. Givetvis hade de räknat rätt, det hade jag på känn redan när jag ringde, men det var ändå snällt av dem att gå igenom siffrorna med mig :) En stor eloge till Johanna på kundtjänst som hanterade mitt ärende. Jag är nöjdare än nöjd.

1 octobre 2021

Hej Johanna,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Det glädjer oss att läsa att du är så nöjd med dina köp och service du har fått av vårt kundservice.

Vi på Lekmer önskar dig en fin kväll!

En savoir plus sur les différents types d'avis.