L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Jullie waren eerlijk in het communiceren,ik moest wat langer wachten maar doordat ik dat wist was het prima!! De witte bewaar ik voor het trouwen van onze dochter en de goeden zoeken we een mooi plekj... Voir plus
1 ster is nog te veel. Wat een zooi. Gewoon spullen uit China of erger hier verkopen alsof het van hunzelf komt. Telefonidch niet bereikbaar. Zit ik hier met een jas te kijken die niet is wat ik bes... Voir plus
In een aparte order bestelde ik een (set) knotkussens. De order had 1 nummer en die was vervolgens bij mij binnengekomen. Helaas was dat maar 1 knotkussen, waarna ik Living Amsterdam hierover had gem... Voir plus
Handige mini projector en goed voor filmavonden in het donker. Beeld is oké, maar niet echt top 4K. Prima, maar kan beter.

Réponse de Livingamsterdam
Ik had mijn man gevraagd om de wijnfleshlamp te bestellen. Hij heeft hem besteld en vandaag heb ik hem ontvangen. IK ben er echt heel blij mee! In het echt is hij net zo mooi als op de foto en bovendien heel stevig. Jullie producten zijn echt van goede kwaliteit.

Réponse de Livingamsterdam
Oplichters. Niet wat bestellen. M’n vrouw heeft een vaas van 25cm blijkt er eentje van 16 te zijn. 55 euro betaald en zelfde ding staat voor 13 euro op Temu. Klantenservice onbereikbaar, inmiddels bezig juridische stappen te nemen

Réponse de Livingamsterdam
We hadden een probleem met de aangekochte producten, helaas na de garantietermijn. De klantenservice heeft dit wel netjes opgelost.

Réponse de Livingamsterdam
Koop hier nooit, je wordt opgelicht . Op de mooie foto leek het een leuk luxe product maar dat is niet wat het is. Ik had het voor een cadeautje willen geven maar durfde het niet te geven, zo waardeloos. Na de bestelling en levering zijn ze niet te bereiken. €26 betaald voor een product wat op Alie Express €6 kost, bleek later. En nog ondeugdelijk ook. Ze reageren niet op retourneren.

Réponse de Livingamsterdam
2 lampjes gekocht. 4 weken op moeten wachten, geen reactie van dit bedrijf op mijn vraag waar de bestelling blijft. Uiteindelijk rommel uit China ontvangen. Kunststof ipv hout en het licht is veel en veel te fel. 64 euro, 64 euro teveel. Niet intrappen en niets kopen hier.

Réponse de Livingamsterdam
Hier NIET, ECHT NIET bestellen. Komt allemaal uit China. Je kunt nog beter bij Temu bestellen dan krijg je tenminste je geld terug. Wanneer jij je product toch retour wilt doen kun JIJ het weer naar China versturen, dus.... hier NIETS bestellen! Nog geen 1 ster waard.

Réponse de Livingamsterdam
I don't think I would order from this company again, though they did try to answer the email I sent to their website. The bird light I bought from them came from China, not the Netherlands as most people would expect. It does work as a dimmable LED light and you can hang it up by a sort of keychain, but the wooden stand doesn't fit snugly into the hole on the underside of the bird. I suppose I could whittle it down to fit, but shouldn't have to and I'm not going to risk sending it back. Apparently, it would have been cheaper on Temu. Some customers in Holland didn't sound too happy either. Caveat emptor!

Réponse de Livingamsterdam
Heel slecht. De birdzen lamp voldoet niet aan de beschrijving. Er zit een sleutelhanger vast aan de rug van de vogel. Deze kan er eventueel vanaf gehaald worden, maar dan zit er een gaatje in de lamp die zichtbaar is.
Toen ik het product wilde retourneren, werd er een een korting geboden van 50 % en daarna van 75 %. Daarbij wordt ook aangegeven dat het bedrijf in China zit en dat de retourkosten, die voor eigen rekening zijn, aanzienlijk zijn. Niet goed geld terug garantie is er niet. Dezelfde lamp staat voor € 5,83 op Temu. Koop hier niets!

Réponse de Livingamsterdam
Scam! Koop hier niets. China troep. Zeer slechte kwaliteit. Product komt niet overeen met de afbeelding. Geen service.

Réponse de Livingamsterdam
Ik bestelde een zogenaamde "design" lamp in de vorm van een vogel.
Ondanks de fikse korting blijk ik te veel betaald te hebben voor een plastic product dat uit China komt en waar je weken op moet wachten. Hun reclame op Facebook wekt een sfeer op van klasse en design van een goed merk. Maar je moet weken wachten op levering vanuit China en het product stelt teleur. Je kan het origineel stukken goedkoper elders kopen.
Bestel hier niets.
Het is een waardeloos bedrijf.
Je bestelling is eeuwen onderweg, je wordt niet geïnformeerd wanneer het bezorgd wordt. De kwaliteit van de artikelen is slecht en terugsturen ho maar. Ben al weken bezig om een retouradres te krijgen, ze reageren nergens op.
BAH
Oplichters!
China zooi, zeer lang onderweg en low quality. Koop hier niet(s) !
Correcte afhandeling. Weinig communicatie over verloop van verkoop/verzending. Na 16 dagen is bestelling correct aangekomen thuis.
Ik schrijf nooit reviews, maar voor living Amsterdam wil ik iedereen waarschuwen. Pure Chinese oplichterij!
Ik dacht een leuke houten wijnfleshouder in de vorm van een teckel gekocht te hebben. Mooi in proportie zodanig dat de hals van de fles als staart van de teckel lijkt.
29,95 euro overgemaakt. Na 3 weken wachten belanden een pakketje in m’n brievenbilus. Twee slecht aan elkaar geplakte plastic kleine vormpjes van iets dat op een hondje moest lijken. Serieus nog geen 1,50€ waard als je het mij vraagt.
Mijn klacht ingediend via de contact van de website en gevraagd om het retouradres. En gevraagd om restitutie.
Twee keer gemaild, nooit meer iets van gehoord!
Kortom je reinste oplichterij.
Zeer lange levensduur terwijl ze zeggen dat een product op voorraad is. Daarbij werd het product wat ik kocht en betaald heb na 10 minuten voor €11 minder aangeboden en via Bol.com zelfs voor de helft.
Reeds paar maal mail gestuurd maar ze vertellen niets voor me te kunnen betekenen. Als ik had geweten dat het uit China kwam had ik het niet besteld. OPLICHTERS zijn het
Ik heb een bestelling geplaatst die volledig aan mijn verwachting voldeed, zeer tevreden!
Zeer lange levertermijn terwijl er gezegd wordt op de website dat het product onmiddellijk geleverd wordt. Wie denkt ook dat met zo’n domeinnaam (livingamstersam.nl) dat het product uit China komt??? Het product is van uiterst matige kwaliteit en is nauwelijks te vergelijken met de foto’s op de website! Zeer zeer ontevreden van!!!
Same things what the other reviews said. Website pretends to be Dutch. But products are from China and shipped from China. I also didn’t receive it.
Op de website wordt vermeld dat er de volgende dag verzonden wordt. Met de naam Livingamsterdam.nl wordt gesuggereerd dat het product uit Nederland komt.Er wordt niet vermeld dat de producten uit China komen en lang onderweg zijn. Ik heb het product nog niet binnen.