Lost Boys Archives Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Lost Boys Archives er general bare en fantastisk hjemmeside. de har nogle fede sko med god kvalitet. De sender deres varer hurtigt og de har en fantastisk kundeservice. Kan klart anbefale

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

I love the lost boys brand, theirs shoes looks so ambitious and ambivalent. I bought a Summits Bloodbite ones, overall the design is strong 9.5/10, quality is something like 8.5/10 but they’re not tha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkterne er af super høj kvalitet, og det kan mærkes, at de er omhyggeligt udvalgt. Desuden er kundeservicen helt i top – personalet er både venligt, hjælpsomt og hurtigt til at besvare spørgsmål... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Magasin de vêtements imprimés
  6. Magasin de vêtements pour hommes
  7. Magasin de vêtements pour jeunes

Écrit par l'entreprise

Lost Boys Archives is a Danish streetwear brand based in Copenhagen, Denmark, rooted in culture and identity. We create clothing and sneakers inspired by youth, music, skate, and the environments we grew up in. For us, it’s not just about products, it’s about building a sense of belonging. We work closely with the culture and the people shaping it. We collaborate with artists, creatives, and profiles from the scene to ensure our brand stays authentic and relevant. Our approach is organic and we believe in real connections over over-polished marketing. Lost Boys Archives operates internationally, delivering streetwear clothing and sneakers to customers and retailers across Europe and worldwide. Our mission is to build a global streetwear brand that represents individuality, creativity, and a unique sense of identity.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Har returneret et par sko som var for…

Har returneret et par sko som var for små.
og har skrevet flere mails til deres support mail, men har aldrig fået svar. Har nu d. 27/9-2024 fået pengene tilbage.

24 juin 2024

Réponse de Lost Boys Archives

Hej igen Kurt! Tak for den venlige samtale på mail og din forståelse af den tidligere situation vi stod i. Endnu engang beklager vi meget. Men jeg er glad for at det blev løst og jeg håber du er tilfreds :)

Komplet idioter

Komplet idioter. Totalt ringe kvalitet på deres tøj. Reklamation svare de ikke på. Har prøvet at kontakte dem alle tænkelige steder. Uden nogen form for svare. Købte en T-shirt til 400 kroner. Brugt en gang. Derefter krakelerer printet så den er ubrugelig igen. Stop med at handle ved dette amatør firma. De er da de dummeste mennesker nord for alperne

29 août 2024

Réponse de Lost Boys Archives

Det er en kedelig oplevelse, du har haft, og det er vi kede af at høre.
Siden februar 2025 har vi været et nyt team under Lost Boys.
Vi går op i høj kvalitet og gør alt, hvad vi kan for at give den bedst mulige service!
Håber du vil give os en ny chance.

Noté 1 sur 5 étoiles

Super dårlig kvalitet på deres T-shirt

Super dårlig kvalitet på deres T-shirt, derudover dårlig og enligt mangelfuld kundeservice

29 août 2024

Réponse de Lost Boys Archives

Det er en kedelig oplevelse, du har haft, og det er vi kede af at høre.
Siden februar 2025 har vi været et nyt team under Lost Boys.
Håber du vil give os en ny chance.

T-shirt

Hejsa
Jeg har prøvet at kontakte firmaet via instagram, og deres hjemmeside uden svar. Derfor ser jeg ingen anden løsning end at skrive her. Jeg har købt en T-shirt, og efter at bruge den en gang er trykket allerede krakeleret, hvilket er super uacceptabelt. En T-shirt til 400 kr. burde være i en okay kvalitet, det her virker bare til at være et billig produkt. Håber at der kan komme en korrespondance, så problemet kan blive løst.
Mvh Maria Redtz/Domenick Redtz

9 août 2024

Hej Maria
Kedelig af din dårlige oplevelse, du har haft.
Siden februar 2025 har vi været et nyt team under Lost Boys.
Håber du vil give os en chance mere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et par sko i en forkert…

Jeg købte et par sko i en forkert størrelse. Min fejl selvfølgelig.
Jeg bestiller i den rigtige størrelse, men ser i samme sekund, at man har mulighed for ombytning - man skal bare skrive til dem.
Jeg forsøger - uden held.
I sidste ende er det ejeren som kontakter mig, og forklarer at supportmailen ikke er håndteret denne uge.
Jeg har fået pengene retur for de sko, som jeg har returneret - uden nogen kvaler, kæmpe god service.

14 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

De snyder dig, ikke køb her!

Hej, Alle der ude!

Jeg har startet med at bestille et par "Midnights" Sko til 1300 Dkk, Der står 2 - 5 dages levering.

Så går der ikke længe før min ordre bliver confirmed, af dem hvor jeg får en mail af det!

Efter det venter jeg et par/mange dage, Hvor der ingen ting sker så jeg vælger at sende dem en lille hilsen at jeg ikke har modtaget mine sko, De Reagere først 2 eller 4 dage efter!

Så får jeg et svar og får afvide at dem som jeg havde bestilt var udsolgt, Så får jeg en fuld refundt og jeg har mail på at jeg får en refundt, Jeg har ikke modtaget pengene endue!

OG DET ER 2 - 3 UGER SIDEN JEG FIK AFVIDE AT JEG VILLE FÅ REFUNDT!

Så sender jeg dem en mail 5 dage efter jeg fik min refundt på mine penge! MINE PENGE ER ALDRIG KOMMET IND PÅ MIN KONTO, Men de svare ikke på mine mails mere fordi de ved godt de er til grin!

Så Lostboysarchives vis i læser dette jeg kunne godt tænke mig mine penge igen!

Elias W.

IKKE KØB DER FRA!

9 juin 2024

Hej Elias
Det er en trist oplevelse, du har haft, og det er vi kede af at høre. - Håber det er lykkes at få pengene retur!?
Siden februar 2025 har vi været et nyt team under Lost Boys.
Vi går op i at give den bedst mulige service!
Håber du vil give os en chance mere.

Don’t shop there

We received the ordered item quite quickly, but the size was wrong and therefore we had used to return it. Here it says that you must contact support first. I did that but got no answer and no number to call is listed. I tried both in Danish and English as well as on messenger on this page.
On the support page it says that you have to pay to send the item directly to Lost Boys. It is quite expensive but I did it. I was then informed that the product could not be delivered to the address and therefore the package went to the nearest collection point, where it has now been left for so long that I will soon get it back.... And I have heard NOTHING from the company.
Don't shop there…

11 juillet 2024

Hi Dorte,

We're sorry to hear about the disappointing experience you had.
Since February 2025, we've been a new team under Lost Boys, and we're doing everything we can to provide the best possible service.

We hope you'll consider giving us another chance.
Best regards

Noté 1 sur 5 étoiles

customer service is non-existent?

The product and socks that I ordered have met my expectations. However, attempting to initiate a return or cancel my order has proven to be a highly frustrating experience thus far. It appears that their customer service is virtually non-existent, as evidenced by the numerous comments I have come across on their posts expressing a similar experience. Despite my efforts to contact them through various channels, including email and Instagram, I have not received a single response in nearly a month regarding my request for order cancellation and subsequently, a return due to the item being sent despite my request. It is disheartening to receive no response whatsoever, leaving me feeling as though my concerns are being ignored.

I can only surmise that the refund process will also be a rather unpleasant experience, although I have yet to personally encounter it.

10 juillet 2024

Hi Benjamin,

We're sorry to hear about the disappointing experience you had.

We hope you'll consider giving us another chance.

Best regards

De svarer ikke tilbage!

Jeg fik rimelig hurtigt de sko jeg havde bestilt hos dem, hvilket jeg var glædeligt overrasket over. Skoene var for små, så jeg ville gerne have dem byttet til en større størrelse. Korrespondancen på e-mail mellem os gik rigtig godt med at vejlede ift. størrelse og hvor jeg skulle sende pakken tilbage til. Herefter hører jeg absolut intet fra dem og det er nu ni dage siden jeg sende skoene retur. Jeg har siden skrevet flere gange til dem uden at få et svar tilbage!!! Jeg er frustreret over måske at have mistet de 1000 kr!

Opdatering:
I dag d. 16. juli har jeg pludselig fået leveret den ønskede størrelse uden at have hørt noget som helst fra Lost Boys forinden. Det er næsten en måned siden jeg sendte de andre retur til dem. Men jeg er bare glad for at jeg har modtaget skoene så jeg ikke har mistet de 1000 kr de kostede.
Håber for Lost Boys at de får bedre styr på tingene for det er ikke i orden at de ikke svarer en. Kan læse at jeg langt fra er den eneste der har problemer med dem.

19 juin 2024

Fuldstændig til grin

Jeg bestilte et par sko som ankom defekte, jeg skriver så til kundeservice for at hører hvad de vil gøre ved det og efter et svar på mail ca. Hver anden dag, og mange andre bud om 20% af ordren osv går de med til at jeg kan returnere dem. Jeg sender dem og de modtager mine sko hvorefter de nu er stoppet med at svare, både på mail, insta og telefon. De har haft skoene i godt over en uge nu, og jeg står tilbage uden svar, sko eller penge. Beskrivelsen om at have den bedste kundeservice på deres hjemmeside syntes jeg de burde kraftigt overveje at slette

27 juin 2024

dårlig service - manglende levering

Min søn har bestilt 2 par sko for over 14 dage siden. Pakken påstår de, at de har sendt, men gls har kun et nummer på pakken, men ikke modtaget pakken fra Lost Boys. De svarer aldrig på mails. det er utrolig dårlig servide, og man bliver meget bekymret som forbruger, når der hænger godt 2600 kr i to par sko, som to unge mænd venter på. Jeg forventer at blive kontaktet hurtigst muligt af dem, hvis de ser denne skrivelse. For mail svarer de aldrig på.
Kom ind i kampen Lost Boys

9 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Aldrig før har jeg købt noget fra en…

Aldrig før har jeg købt noget fra en netshop hvor de ikke enten har sendt returlabel med eller har et link hvortil man kan printe det. Her skal man selv ind og sende med GLS. Var i området idag og ville selv returnere de sko som jeg havde købt for små, men man kan ikke aflevere sin vare da der kun er en meget lille postkasse ved det hus hvor firmaet holder til. Endvidere er det meget mærkeligt at have et telefonnummer på deres hjemmeside, hvor de ikke svarer på.

14 avril 2024

Hej Cathrine,
Vi er da kede af du har haft den oplevelse.
Dog vil vi mene din anmeldelse ikke er fair. Vi skriver specifikt vi ikke tilbyder fri retur. Ydermere, står der også meget klart i e-mailen at det tlf nummer man skal bruge ved retur, IKKE kan kontaktes. Vi beder om at få returpakker sendt af hensyn til vores ansatte, da vi ikke har en butiksfront, og udelukkende er et lager.
Jeg kan se på loggen du har forsøgt at ringe kl 19:30 om aftenen - der er vores ansatte altså hjemme ved deres familier.
Vi håber du vil gentænke dit trustpilot oplæg.
MvH
LostBoys Archives

Stadig ikke modtaget noget

Jeg skriver en anmeldelse, i håb om de vil svare. Jeg bestilte en af deres hoodies for 14 dage siden og jeg har stadig ikke modtaget noget. Jeg har skrevet til dem flere gange på mail uden at få svar. Vil gerne have min pakke

13 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a pair of shoes wich should…

Ordered a pair of shoes wich should take 1-2 days to arrive at my house according to the website. I haven’t received anything a week later. I tried to reach contact 3 times but got no response. I want to cancel my order or have some information about what is happening.

6 mai 2024

Beautiful Big Titty hoodie

Jeg bestille en Beautiful Big Titty hoodie den 4. Maj og er først ankommet den 24 april. Der stod at den ville blive leveret den 20. Maj og efter jeg har kontaktet dem flere gange er der ingenting sket. Ingen penge retur eller kompensation. Hoodien ankommer i en forkert str. og meget dårlig kvalitet. Skriften, som skulle have været hvis er der sorte pletter på og det er for dårligt!!

Jeg anbefaler ingen at handle med LostBoys!

24 avril 2024

Hej Oliver,
Vi er selvfølgelig kede af du føler dette, men vi syntes ikke din anmeldelse er fair. Den e-mail du sender ang problemer, sender du efter lukketid, og får derfor først svar tidligt dagen efter. Der er rakt ud for at fikse fejlen, og vi er selvfølgelig kede af du ikke engang lader os gøre dette.

Vi håber du får en dejlig weekend, og vil genoverveje at lade os få løst problemet :-)
MvH
LostBoys Archives

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg har købt en hoodie fra dem

Jeg har købt en hoodie (Big Titty) fra dem, den kom meget senere end de selv havde forventet. Produktet er dårligt, der er sorte mærker på teksten, og indpakningen ligner bistand. Sidste gang jeg køber herfra..

24 avril 2024

I stykker efter kun 10timer uden at være brugt

Jeg købte en big titty hoodie, det er et fedt koncept, men problemet er at jeg har ventet 4 uger bare for at få en trøje hvor printet gik i stykker efter 10 timer, der er allerade løse sygninger i trøjen. Har ikke andet at sige end jeg føler jeg fortjener mindst et gave kort eller en ny trøje eller penge tilbage, skuffende

23 avril 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus