Lost Boys Archives Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lost Boys Archives er general bare en fantastisk hjemmeside. de har nogle fede sko med god kvalitet. De sender deres varer hurtigt og de har en fantastisk kundeservice. Kan klart anbefale

L'entreprise a répondu

Komplet idioter. Totalt ringe kvalitet på deres tøj. Reklamation svare de ikke på. Har prøvet at kontakte dem alle tænkelige steder. Uden nogen form for svare. Købte en T-shirt til 400 kroner. Brugt... Voir plus

L'entreprise a répondu

Produkterne er af super høj kvalitet, og det kan mærkes, at de er omhyggeligt udvalgt. Desuden er kundeservicen helt i top – personalet er både venligt, hjælpsomt og hurtigt til at besvare spørgsmål... Voir plus

1. Magasin de vêtements
  2. aussi dans
  3. Magasin de chaussures
  4. Magasin de streetwear
  5. Magasin de vêtements imprimés
  6. Magasin de vêtements pour hommes
  7. Magasin de vêtements pour jeunes

Écrit par l'entreprise

Lost Boys Archives is a Danish streetwear brand based in Copenhagen, Denmark, rooted in culture and identity. We create clothing and sneakers inspired by youth, music, skate, and the environments we grew up in. For us, it’s not just about products, it’s about building a sense of belonging. We work closely with the culture and the people shaping it. We collaborate with artists, creatives, and profiles from the scene to ensure our brand stays authentic and relevant. Our approach is organic and we believe in real connections over over-polished marketing. Lost Boys Archives operates internationally, delivering streetwear clothing and sneakers to customers and retailers across Europe and worldwide. Our mission is to build a global streetwear brand that represents individuality, creativity, and a unique sense of identity.

Bien

TrustScore 4 sur 5

203 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super service.

Super service.
Jeg har haft et par spørgsmål et par gange, har købt flere par sko og få altid hurtigt svar.
Helt klart ikke sidste gang jeg køber her

7 décembre 2023

Fantastico!!

Servizio clienti sempre pronto a rispondere, velocità nella spedizione e prodotto con eccellente qualità-prezzo!

20 novembre 2023

Flotte designs

Nemt at bestille, hurtig forsendelse, og virkelig god kvalitet🥰
Bestiller helt sikkert igen.

8 décembre 2023

Fantastisk service og god personlig kontakt

Fantastisk service. Jeg var kommet til at bestille dobbelt på en varer så blev ringet op for at hører om det var en fejl for så ville de kun sende den ene så det var så sødt af dem. Hurtig levering 👍

24 novembre 2023

My honest review

The design is nice the shoe box is fire
Sadly no stick because who doesn’t like sticker but that is nothing, i cant wait for the new collection love you all

2 décembre 2023

Not as comfortable as I imagined

I love the lost boys brand, theirs shoes looks so ambitious and ambivalent. I bought a Summits Bloodbite ones, overall the design is strong 9.5/10, quality is something like 8.5/10 but they’re not that comfortable as you could imagine. Sometimes I feel like the left shoe is fitting better then a right shoe and the sole is just tough. So overall the shoes are 9/10 and with some discount or a promotion they’re a really good choice.

28 novembre 2023

Pengene er trukket, ingen varer.

Svar: jeg har haft skrevet 2 gange på den mail, men intet hørt. Men gør det da gerne igen. Har ikke set nogen steder det var en preorder… min søn skulle have dem i julegave😓

Har bestilt sko den 24/11 og har intet hørt, men pengene er trukket. Har skrevet mail, ingen respons, har ringet og den går bare på voicemail. Så får man jo tanken om ikke det blot er en fusker virksomhed?????

24 novembre 2023
Logo de Lost Boys Archives

Réponse de Lost Boys Archives

Hej Tanija,
Først, hvilken email har du sendt til? Har søgt efter dit navn, men intet kommer frem - Vi kan findes på support@lostboysarchives.com

Da dette var en pre-order, dvs produkter bliver produceret specifikt til dig som kunde, så hæves pengene for at dække omkostningerne.
Vi har forsøgt at gøre det rigtig tydeligt, ved at skrive flere steder at disse 3 produkter var Pre-orders, men må nok indse vi må finde på en anden løsning skulle vi gøre det en igen i fremtiden :)

Vi har ikke nogen telefonisk support endnu, da vi stadig er et ret lille virksomhed, der knokler så hårdt vi kan, for at yde den bedste service muligt!

Sidst men ikke mindst er vi kede af du har haft denne oplevelse med os, og vil rigtig gerne have en dialog i gang på hvordan du føler vi kan gøre det bedre!
Kontakt mig venligst på support@lostboysarchives.com med emnet "Tanija - Trustpilot".

Med Venlig Hilsen
Christopher - LostBoys Archives

Ingen sko modtaget, men pengene er trukket ☹️

Bestilte nogle sko til min søn, 22/11 og der står at der er 1-2 dage på levering. Kan se at gls er bestilt til afhentning, men heller ikke andet end det. Pengene er trukket på min konto. Har sendt mail omkring det og intet svar modtaget. Det er godt nok ikke særlig god kundeservice.

29 novembre 2023
Logo de Lost Boys Archives

Réponse de Lost Boys Archives

Hej Susanne,
Vi er rigtig kede af du føler du har haft en dårlig oplevelse hos os!
Som beskrevet på produktets side, så er det produkt du har købt en pre-order. Det vil sige produktet produceres specifikt til dig, og har en leverings tid på 5-8 uger. I det, det er et produkt vi producerer specifikt til dig, trækkes pengene for at dække omkostningerne - dette er standard procedure:)

Vi er selvfølgelig rigtig kede af du føler vi har en dårlig kundeservice, men vi føler vi har gjort alt hvad vi kunne for at oplyse kunderne om dette inden køb.
Hvis du har forslag til hvordan vi kan gøre det bedre i fremtiden, modtager vi altid konstruktiv kritik - enten her, eller på vores email support@lostboysarchives.com

Vi ønsker dig en fantastisk dag!
MvH
Chris - LostBoys Archives :)