Lovebox.se Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Kontaktar de via chatten för att få tips om 3,5-årig produkt som lagt av. Ingen garanti så klart, ingen reklamationstid. Ville få tips om något nytt, som är bra och kan komma hålla längre. På chatten,... Voir plus

Super hjälpsam vid min order som jag lyckats klanta mig med och hamnat på villovägar. Inte bara hjälpte mig med vad som blivit fel, kontaktade PostNord utan även erbjöd olika alternativ vi kunde lösa... Voir plus

paketet kom otroligt snabbt, trots att det va precis efter jul (skulle ha till innan nyår!) Och allt kom fram på kortare tid än jag trodde var möjligt! superbra service och eftersom paketet var under... Voir plus

Hallå. Jag tycker att det var diskret och bra. Kanske lite för långt att gå från mig för att hämta paketet, men DHL leverar bara där så det får va. Det var generöst av er att skicka glidmedel och k... Voir plus

1. Magasin de sex-toy
  2. aussi dans
  3. Magasin de vêtements érotiques

Informations provenant de diverses sources externes

Ditt köp är tryggt hos Lovebox.se Här handlar du tryggt, anonymt, snabbt och säkert. Välj själv att betala med säker kortbetalning, via faktura eller i förskott. Du kommer bli mycket väl omhändertagen hos oss. I vårt sortiment hittar du alla typer av sexleksaker, massageoljor, glidmedel och mycket mer. Välkommen in!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

160 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nöjd

Allt var jättebra. Snabb leverans och Martin var bäst! :-)

9 décembre 2011

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt. Men jag skulle gärna haft mer info om produkten på hemsidan. Nu sökte jag info om produkten på annat håll.

8 décembre 2011

Imponerande

Imponerande snabb och diskret leverans. Med produkter till ett mycket bra pris.

4 décembre 2011

Blivande stamkund!

Slumpen förde mig till lovebox, deras produkter, priser och snabbhet gör att jag och min man kommer garanterat att återkomma.

22 novembre 2011
Avis spontané

Kom bort på vägen så det tog en vecka att få paketet :(

Paketet kom aldrig fram, vi spårade själva och gick till utlämningsstället där de sa att de inget fått. Efter en vecka kom ett mail från lovebox där de skrev att de upptäckt att vi inte fått något mail från de som hade paketet och skulle ge ut det till oss. Vi fick ett nummer som vi tog med oss till utlämningsstället där de inte visste hur de skulle göra med det numret, men så efter en kvart när hela personalen engagerat sej så fick vi till sist vårt paket..... Inte bra!!

15 novembre 2011
Logo de Lovebox.se

Réponse de Lovebox.se

Först av allt, så är det tråkigt att paketet inte hittar fram till kunden, som de borde göra och i tid. Oavsett leveranssätt och företag man skickar med, så kommer paket på omvägar ibland, oftast på grund av mänsklig faktor. I detta fall verkar paketet ha kommit fram och låg på utlämningsstället hela tiden.

Tråkigt att du ger hela händelsen och vår butik lägsta betyget för något i inte kan hjälpa, speciellt utan att ha kontaktat oss under din väntan.

I det fallet har utlämningsstället felat, då paketet kom fram på en (1) dag och de inte hade skannat det. Vid skanningen går nämligen ett SMS ut.

Det vi kan göra och gjorde är:
- skicka paketet omgående efter beställning
- skicka ut ett mail vid utskicket med spårlänk för paketet och all nödvändig information för att hämta ut paketet om ett SMS inte skulle skickas ut

Jag antar att ni spårade paketet själva genom mailet vi skickar ut samma dag som paketet skickas från oss. Det är dock tråkigt att ni inte kontaktade oss direkt, när ni hade varit på utlämningsstället första gången och de inte hittade ert paket, då ni hade förmodligen fått ert paket mycket snabbare. Paketet var framme, men än en gång så verkar personalen inte vara speciellt bra på det utlämningsstället.

Efter 6 dagar skickade vi ytterligare mail till er och samtidigt kontaktade DHL om detta, då vi märkte att inget SMS hade gått ut och att förmodligen så hade personalen på utlämningsstället inte skannat paketet vid leverans.

Betyget tillhör tyvärr utlämningsstället och vi som skickar har svårt att påverka vem som står och lämnar ut paketen, oavsett om det är Posten, DHL eller Schenker :)

Vänlig hälsning,
Personalen

Perfekt

Mycket smidig och snabb leverans. Jag fick mina varor dagen efter beställningen i ett diskret paket. Jag lämnade även en kommentar i samband med min beställning, jag fick svar inom 10 minuter. Rekommenderar starkt lovebox.se. Jag kommer att göra fler beställningar därifrån.

5/5

7 novembre 2011