Ik had liever geen ster gegeven wat een oplichting bedrijf deze bh,s komen gewoon van temu je kan ze niet terug sturen wegens hygiëne 20%willen ze je geven. Nou niet mee akkoord plotseling kun je da... Voir plus
Lisez les avis des autres
De BH's die ik besteld had pasten niet goed hoewel de maat correct was. Ik wilde dus graag mijn geld terug. Dat kan blijkbaar niet bij dit nep-Nederlands Chinees bedrijf, tenzij je hoge vervoerskosten... Voir plus
Eerlijk is eerlijk Eerder een slechte review geschreven. Uiteindelijk is de klantenservice netjes in contact gebleven (max 4 dagen). Heb uiteindelijk snel nieuwe bh’s ontvangen. Deze passen goed. B... Voir plus
Bh besteld krijg de verkeerde maat. Blijkt de maatvoering die zij online hanteren niet te kloppen. Daarna beloven ze de juiste maat te sturen maar als je je keuze door stuurt wordt je aan het lijn... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Een pakket uit China gekregen
Een pakket uit China gekregen. 3 weken onderweg. Dacht in Nederland te bestellen in een webshop met .nl
Bh zit nergens naar. Goedkope prul.
Bh super slechte maatvoering en…
Bh super slechte maatvoering en pasvorm.
Terugsturen kan niet ,om hygiënische redenen. Eerst 3 weken gewacht,toen pas ontvangen.
Voel me opgelicht.
Ik heb 2 bh gekocht op mijn vraag welke…
Ik heb 2 bh gekocht op mijn vraag welke ik het beste kon nemen bij 90 E adviseren ze XL ik in goed vertrouwen besteld en betaald, ze kwamen en ze passen niet ..toen ik wilde retour sturen kwam hun antwoord..om hygiënisch redenen kunnen we het niet retour nemen u kunt wel 50 % van uw geld verrekenen bij bij uw vollgende bestelling dus betekent dat je NOG een keer je moet kopen bij die afleggers ... mijn advies hier niet bestellen !!!!!
1 ster is al teveel!
1 ster is al teveel!
Retourneren mag niet. Volgens de klantenservice is een BH een hygienisch artikel. Juridisch gezien klopt dit niet. Een BH is géén hygienisch artikel zoals een onderbroek dat wel is. Oplichters! Zoals de BH op de site of internet wordt afgebeeld is niet waarheidsgetrouw. Deze BH is niet voor vollere borsten (Dcup).
Het pakket van mijn bh's is zoek…
Het pakket van mijn bh's is zoek geraakt. Dit is bevestigd door de vervoersmaatschappij. echter na vele mails doen ze nog steeds moeilijk om een nieuw pakket op te sturen of mijn geld terug te storten.
Doe hier dus geen zaken mee!
Ook ik ben er helaas ingetuind
Ook ik ben er helaas ingetuind, retourneren wordt geweigerd, onder het mom van 'hygiëne producten" terwijl je niet hoeft te passen om te zien dat het model niet geschikt is. Volgens mij overtreden zij de wet met het niet vermelden van dit retour beleid en het niet hebben van een (Nederlands)retour adres. Ook wordt er niet vermeld dat de producten niet uit Nederland komen. Lijkt mij een mooi zaakje voor Kassa!
Geen service en slechte kwaliteit
De bh's die ik had besteld zijn zeker niet de kwaliteit die in de reclame beloofd zijn. De filmpjes zijn hardstikke nep. Als je ze retour wilt sturen heb je pech. Zeer slechte kwaliteit en geen service
Bhs besteld
Bhs besteld, kan je deze niet retour sturen. Omdat dit een hygiënisch product is. Dit staat nergens duidelijk bij het retour beleid. Hier kijk ik altijd na als ik iets bestel. Dan word er helemaal niet over gesproken. Alleen als je dus wilt gaan retouneren krijg je een mail. Geen retour alleen 50% op de volgende aankoop.. oplichting
Heel slecht product
Heel slecht product. Scherpe randen aan de bhsluiting. Lijkt niet op het filmpje. Maat veel te klein. Willen niet ruilen in verband met hygiëne. Ik bedoel het is geen onderbroek die ik wil ruilen het is een bh. Zeer teleurgesteld!!!
1 ster is nog te veel eer
1 ster is nog te veel eer. Oplichters. Goedkope zooi uit China. Kan ook niet retour. Snel voorbij scrollen
1 ster is nog teveel Slechte service
1 ster is nog teveel Slechte service
Ik had de bh.s besteld maar na passen zijn ze te klein ..Er word geen retour aangenomen ivm hygiene Pure oplichting ..Zelfs bij hunkemoller mag je bh.s omruilen of retourneren ..Maar nee deze chinesche meuk mag niet terug
Mensen koop hier niks Want de bh.s staan ook op Alie voor €7 en hier betaal je €35 wat je ook nog eens kwijt bent omdat ze je oplichten door geen retour aan te nemen
Geen ster waardig
Geen ster waardig, de bestelling was niet volledig. Na dit gemeld te hebben vroegen ze foto's om te verduidelijken. Dus bestelling moest uit de verpakking. Ik heb 1 bh gepast, de naden zijn slecht afgewerkt en schuren. Dus binnen de 30 sec terug uit. Ik wil ze terug sturen en mijn geld terug. Gaat niet omdat ze uit de verpakking zijn geweest, op hun vragen, en omdat 1 30 sec gedragen is geweest. Ik laat het hier niet bij bij deze oplichting.
De bh's die ik besteld heb
De bh's die ik besteld heb, zijn totaal anders dan afgebeeld. Naruurlijk lang zo mooi niet. Geen geld terug vanwege hygiëne voorschriften. Krijg 50% korting op een volgende aankoop, maarja, dat wordt w.s. weer een miskoop.
Zeer slechte service
Zou iedereen afraden om hier ook maar iets te bestellen. Mijn dochter bestelde 2 bh's. Ze zouden perfect moeten zitten en de borsten goed ondersteunen. Bij uitpakken zagen we al dat ze veel te groot waren, niet eens gepast. De padding scheen door de cup heen. Als je een retourformulier wil aanvragen doen ze heel moeilijk en krijg je uiteindelijk te horen dat je niet kunt retourneren. Waarom kan dit bij andere lingeriebedrijven wel en bij hun niet.
Oplichterij
Wat een oplichters! Goedkoop en slecht materiaal. Je kan niks retourneren en totaal geen contact met de klantenservice krijgen! Mijn bestelling is 6 weken onderweg geweest. NIET kopen bij Lovelia zou ik adviseren.
Oplichters
Oplichters zijn het, ik heb 2 kapotte haarborstels ontvangen en ik moet zelf 30 euro retour kosten betalen voor borstels die niet werken
Geen ster waard
Ik kan maar minimaal één ster geven, had liever geen ster gegeven. Wat een oplichters!! Je kunt niks retourneren, krijgt gewoon je geld niet terug. Echt belachelijk. En de kwaliteit van het product is waardeloos.
Nog steeds geen oplossing
Nog steeds geen oplossing! Ben al vanaf 10 maart met ze in contact via de mail. Product was eindelijk binnen, wil ik het gebruiken doet de föhn borstel het niet.. Ze vroegen om een video die heb ik ze gestuurd. Ze wouden eerst maar 20% van het aankoopbedrag terugstorten, of een nieuw product toesturen. Natuurlijk ging ik daar niet mee akkoord, omdat ik meerdere reviews had gelezen dat ze al maanden aan het wachten zijn op een nieuw product omdat ze het ook defect hebben ontvangen. Uiteindelijk na veel mail contact en discussies, heb ik gezegd stuur maar een nieuw product toe maar als het dan weer defect is dan wil ik wel een volledige terugbetaling en niet maar 20% van het aankoopbedrag, nu krijg ik al 3 keer het zelfde mailtje toegestuurd waarin ze hun excuses aanbieden en of ik een video van het defect kan sturen, anders kunnen ze me niet verder helpen… Terwijl ik de video nu al 3 keer heb doorgestuurd???
Koop aub helemaal niks bij dit…
Koop aub helemaal niks bij dit bedrijf!! Je bent je geld kwijt en hebt WAARDELOZE bh's!! Als ze niet passen, en waarschijnlijk doen ze dat niet omdat de matentabel niet klopt, dan ben je fucked!!
NIETS KOPEN DUS EN BESPAAR JEZELF DE TELEURSTELLING!!
slechte service
Man , man wat een slecht bedrijf. Iets besteld maar niet het artikel ontvangen dat ik besteld heb. Hierover geklaagd. Geen reactie. Blokkade bij Klarna erop laten zetten. Toen reageerden ze wel, en boden mij 50% korting aan als ik de blokkade eraf ging halen. Terugsturen was geen optie. Mijn ongenoegen geuit en gezegd dat ik het er niet mee eens ben. Toch bij Klarna de blokkade eraf gehaald , in goed vertrouwen dat het opgelost wordt. Niets is minder waar, er is geen 50% van het bedrag eraf gehaald en ze reageren ook niet meer op email. Dit is pure oplichterij, bestel niets bij dit bedrijf. Ze zijn 0 sterren waardig.
L’expérience Trustpilot