Ik had liever geen ster gegeven wat een oplichting bedrijf deze bh,s komen gewoon van temu je kan ze niet terug sturen wegens hygiëne 20%willen ze je geven. Nou niet mee akkoord plotseling kun je da... Voir plus
Lisez les avis des autres
De BH's die ik besteld had pasten niet goed hoewel de maat correct was. Ik wilde dus graag mijn geld terug. Dat kan blijkbaar niet bij dit nep-Nederlands Chinees bedrijf, tenzij je hoge vervoerskosten... Voir plus
Eerlijk is eerlijk Eerder een slechte review geschreven. Uiteindelijk is de klantenservice netjes in contact gebleven (max 4 dagen). Heb uiteindelijk snel nieuwe bh’s ontvangen. Deze passen goed. B... Voir plus
Bh besteld krijg de verkeerde maat. Blijkt de maatvoering die zij online hanteren niet te kloppen. Daarna beloven ze de juiste maat te sturen maar als je je keuze door stuurt wordt je aan het lijn... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Koop aub helemaal niks bij dit…
Koop aub helemaal niks bij dit bedrijf!! Je bent je geld kwijt en hebt WAARDELOZE bh's!! Als ze niet passen, en waarschijnlijk doen ze dat niet omdat de matentabel niet klopt, dan ben je fucked!!
NIETS KOPEN DUS EN BESPAAR JEZELF DE TELEURSTELLING!!
slechte service
Man , man wat een slecht bedrijf. Iets besteld maar niet het artikel ontvangen dat ik besteld heb. Hierover geklaagd. Geen reactie. Blokkade bij Klarna erop laten zetten. Toen reageerden ze wel, en boden mij 50% korting aan als ik de blokkade eraf ging halen. Terugsturen was geen optie. Mijn ongenoegen geuit en gezegd dat ik het er niet mee eens ben. Toch bij Klarna de blokkade eraf gehaald , in goed vertrouwen dat het opgelost wordt. Niets is minder waar, er is geen 50% van het bedrag eraf gehaald en ze reageren ook niet meer op email. Dit is pure oplichterij, bestel niets bij dit bedrijf. Ze zijn 0 sterren waardig.
Slechte service
Ik heb twee bh's gekocht die helaas geen goede pasvorm hadden. Ik kreeg geen retourformulier omdat ze deze ' om hygiënische redenen' niet terugnemen. Weg aankoopbedrag en geen goed passende bh's in mijn kast.
Slechte service helaas dus wat mij betreft geen aanrader dit bedrijf.
Ze doen dat ze een Nederlands bedrijf…
Ze doen dat ze een Nederlands bedrijf zijn. Ik zal mijn advocaat voor hierin schakelen. Slechte service. Krijg alleen 50% korting wouden ze geven. En meer niet. Slechte product. Bestel hier niet. Als ik deze reviews eerder zag had ik dit nooit besteld. Ik hen klarna met al deze reviews op de hoogte gehouden ze zullen contact opnemen met
Deze mensen. Product doet niet wat ze zeggen staat op hun website letterlijk nederlands adres maar komt dus uit china . Logisch dat deze mensen je niet willen helpen. Mensen bestel hier AUB niet ik zal dit ook posten overal zodat mensen dit zien en niet bestellen bij hun
Pakket nooit ontvangen
Pakket nooit ontvangen, wel betaald! Zij zeggen dat het pakket wel is afgeleverd dus ligt het aan de vervoerder. De vervoerder zegt dat het is afgeleverd maar dan wel in een stad aan de andere kant van het land. Het probleem wordt door geen beide partijen opgelost. Ik ben mijn geld dus kwijt. 🤬
Dit bedrijf is een nepsite
Dit is een waardeloos bedrijf, oplichters!.KOOP HIER NIET!!!
de filmpjes op bijv. Instagram zien er gelikt uit en de producten lijken mooi en degelijk. Wat je thuis krijgt gestuurd lijkt in de verste verte niet op spul uit de filmpjes. Goedkope troep uit China.
Retourneren gaat niet, doen ze niet aan, in een mail bieden ze een waardebon aan van 50% korting op je vlg bestelling (om zgn hygiëne regels mogen de spullen niet retour) kortom, trap er NIET in!! Je geld is weg en je hebt een paar lorren die bovendien niet passen ervoor terug. 1 ster is nog teveel voor dit oplichterszooitje.
Oplichters!!!
Oplichters!!!! Bestel vooral niets bij hen!!! Ik bestelde een haarstylingapparaat. Ze stuurden me een kapot apparaat en vroegen om een videobewijs. Ze weigeren mijn geld terug te betalen!!!! Ze beloven al anderhalve maand een nieuw apparaat te sturen. Weggegooid geld.
Niet eens een ster waard
Bestel hier niet! Dit is dropshipping. Retourneren naar China met hoge verzendkosten maken dit onmogelijk. Je bent je geld dus gewoon kwijt.
Heel slecht.Beweren 5 tot 7 dagen voor…
Heel slecht.Beweren 5 tot 7 dagen voor bezorging. 3
Weken gewacht en toch nog bezorgd. Heb geen vertrouwen in deze website.Pas op.
Slecht
Slecht, hebben een product gereduceerd tot 50% betaling, maar halen de rest niet weg uit de Klarna-app, terwijl er afgesproken is dat ze de andere helft zouden kwijtschelden, doen ze dus niet. Waarschijnlijk verdienen ze niks, door de slechte reviews die ze krijgen, en gaan ze over tot criminele zaken. Dropshippers, maar dan wel criminele.
Order took forever to arrive
Order took forever to arrive. And arrived totally broken. Totally careless way to Handel electric products.
Zoals vele anderen al schrijven
Zoals vele anderen al schrijven, het bedrijf is geen enkele ster waard. Bestel hier NIET. Retourneren is niet mogelijk, je bent je geld dus gewoon kwijt. Ik vermoed ook wanneer je achteraf met Klarna betalen, hebt aangegeven.
Eigenlijk is een ster te weinig
Eigenlijk is een ster te weinig. Het is gewoon ordinaire dropshipping voor veel te veel geld. Als je iets wilt retourneren kan dat niet en krijg je zogenaamd vriendelijke en hulpvaardige mails waarin je een discount wordt aangeboden voor (jawel!) een nieuwe bestelling.
Oplichters !!
Oplichters !!! Jij mag niet retourneren!!
Schlecte producten ik denk zij kopen dit voor 2 euro en verkopen voor 20!!!!
Echt geen ster waardig !!😡waardeloos…
Echt geen ster waardig !!😡waardeloos bedrijf ook ik ben erin getrapt om 2 bh’s te bestellen voor een mooie prijs.
Veel te kleine cups en mocht niet meer retour volgens hygiënische redenen stond nergens vermeld als je een bestelling doet.kom op je kunt toch niet online passen?
Ik ben nu €40 armer en mailen helpt niks na 4 mails nog steeds niks opgelost.
Ik zou zeker hier niet bestellen en inderdaad Temu of Shein heeft veel betere prijzen en mag het retour!!
Doen alsof ze Nederlands bedrijf zijn…
Doen alsof ze Nederlands bedrijf zijn maar de verzender komt gewoon uit China je kunt net zo goed op temu bestellen voor de helft minder
Oplichting
! ster zeg maar geen ster!!!wat een oplichterij.Zo stom weer dat ik er ben ingetrapt.2 BH's gekocht,leek voor mij een perfecte BH,niets is minder waar.Slappe stof en de cup's zijn veel te klein.En dan zou je ze niet retour mogen sturen ivm.hygiene voorschriften.Hoezo ?! BH uit de verpakking gehaald,niet eens geprobeerd aan te krijgen.Zag al meteen dat dat niet ging lukken.Mijn maat is 90xC dus echt enorm.
Wat een waardeloze web shop
Wat een waardeloze web shop, bestel hier niet, je kan niets retour sturen. Waardeloze kwaliteit. En slechte service.
Je mag niet terug sturen wat niet past
Op de website staat dat je 2 weken tijd hebt om iets terug te sturen, maar als je dat wil doen zeggen ze dat het niet toegestaan is en bieden uiteindelijk een bon aan van 50% van het totaal betaalde bedrag om iets anders te kopen bij hen.
Ook ik kocht 2 bh’s volgens hun maten…
Ook ik kocht 2 bh’s volgens hun maten en afmetingen, zelfde verhaal, toen ze aankwamen deed ik 1 open en zag zo dat de cup maat veel te klein was. Ik deed hem niet eens aan en de tweede deed ik niet open. Ik contacteerde hen om ze terug te sturen en ze zeiden dat dat niet kon om hygiëne redenen. Ze willen mij enkel een bon van 50% geven om een andere bh te kopen - moet ik niet hebben want het was de grootste maat en nog veel te klein dus ik kan er niks mee doen. Bij andere winkels kan je gerust ruilen, en er stond nergens vermeld dat er niet te ruilen viel.
Waardeloos en ook ik ben heel erg boos en voel mij enorm bedrogen. Het is gewoon misleiding. ze doen het voorkomen alsof ze een Nederlandse website zijn.
DUS....NIET KOPEN, DE PASVORM IS NIET WAT ZE ZEGGEN DAT HET IS!!
L’expérience Trustpilot