Ich bin leider wirklich schockiert von der Qualität dieses Herstellers, ich habe im Frühjahr dieses Jahres ein Loves Explorer zwei in Vollausstattung bestellt und warte bis heute und wahrscheinlich la... Voir plus
Lisez les avis des autres
We’re very happy with our Explorer 2 with the Enviolo automatic shifting. The bike rides very smoothly and the saddle is easy to adjust depending on who’s riding. We’re also glad we went for the bigge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Eerste 100km op de Explorer 2 zitten er op. Heerlijke fiets die precies doet waarvoor wij ‘m gekocht hebben. Met passen en meten kan zowel m’n negen jarige zoontje en de kleinste in Maxi-Cosi, in de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lieferung dauerte knapp 1 Monat und die Plastikteile wo die Stangen des Regenverdecks eingesteckt werden sind nach 2 Tagen gebrochen auf einer Seite. Die werde auch in Zukunft eine Schwachstelle sein.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Met onze elektrische bakfietsen zijn wij expert in alternatieve vormen van mobiliteit. Onze missie is het gebruik stimuleren van elektrische vervoersmiddelen, zoals de bakfiets, die bijdragen aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een state-of-the-art design en vernieuwende technologie gaan wij verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.
Wij zijn experts in design
Écrit par l'entreprise

- Beyond safety, style en comfort
- We ontwerpen elektrische bakfietsen die onderscheidend, innovatief en stijlvol zijn. Gebouwd om je dagelijks het gevoel van vrijheid en plezier te geven. Dat is ons doel. Ga en sta waar je maar wilt. Met Lovens ben je vrij en onafhankelijk. Geen files, niet zoeken naar parkeerplekken of sjouwen met zware tassen. Onze elektrische bakfietsen zijn van hoge kwaliteit en onderhoudsarm. Voorzien van maximale bescherming voor jouw dierbare lading in de Lovens Explorer. Met state-of-the-art design en innovatieve technologie, gaan we verder waar anderen stoppen. Lovens. Love to go beyond.
Coordonnées de contact
Beveland 2, 1948RA, Beverwijk, Pays-Bas
- info@lovensbikes.com
- lovensbikes.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Soepel rijdende bakfiets
Sinds 3 maanden rijden wij dagelijks een uur op de Lovens fiets. Hij fietst als een zonnetje. Het bankje van de Lovens is net iets breder dan die van de Urban Arrow, wat voor onze wat oudere kinderen (6&9) net comfortabeler is. De prijs blijft wel heel hoog. Instappen vindt ik ook best gedoe voor de kinderen, het is een hoge instap.
Belangrijkste nadeel is dat het zadel geleidelijk naar beneden zakt. Wij hebben een imbussleuteltje tussen de riempjes gedaan dat we hem indien nodig weer kunnen vastzetten, maar dit zou natuurlijk eigenlijk niet nodig moeten zijn.

Réponse de Lovens Bikes
De accu viel eruit tijdens het fietsen
De accu viel eruit tijdens het fietsen! Daarnaast was de plug in voor de stekker verkeerd geplaatst waardoor deze er erg moeilijk in ging. Toen ik een nieuwe accu kreeg (omdat de eerste beschadigd was door het eruit vallen), was deze alsnog enorm moeilijk in te klikken. Uiteindelijk door al deze mankementen de fiets zelfs ingeruild voor een ander merk.

Meerdere fietsmerken getest.
Meerdere fietsmerken getest.
Lovens was te vergelijken in rondrijden in een sofa en dit voor zowel kleintje als bestuurder. Voor ons was deze qua comfort beste. Dit zeker met de enviolo automatiq. Ook de iets betere draaicirkel is mooi meegenomen.

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, reseller is niet zo goed in klantencontact onderhouden.

Geweldige gezinsfiets!
Sinds een paar maanden de lovens bakfiets en wát een geweldige fiets is dit zeg! De bak is heel groot, onze kids passen er goed in (grote kinderen van 2 en 4). hij fietst snel en is heel goed te doen met scherp sturen. Voor kleine stukjes maar ook zeker lange einden is dit écht een fantastische fiets! Met de LED strip voel je je gezien en veilig. Volgend jaar hopen we een baby te krijgen dus dan gaan we ervaren hoe dat gaat met de lovens bakfiets! :) Oh en nog een tipje voor anderen; wij hebben er bij de fietsenmaker een verende zadelpen in laten zitten voor nog meer comfort als fietser zelf.

super merk
super merk
super fiets zeer gelukkig met aangezien dit mijn hoofd vervoer is voor zowel woon/werken als privé
deze is nu 8 maanden in mijn bezit en hebben 2000km op de teller en hopelijk nog meer

Top fiets !
Het is top fiets we hebben er meerdere getest... En tijdens de tests, was het al een super ervaring...
Nu we de onze hebben, MET de "automatic-motor" erin zijn we nog meer verkocht dan tijdens de test (zonder automatic)...

Réponse de Lovens Bikes
Prima bakfiets heel tevreden alleen ze…
Prima bakfiets heel tevreden alleen ze mochten wel een cadeautje bij kunnenn doen.
Bakfiets + maxi cosi adapter + slot. Ik was bijna 6500€ kwijt. Hele grote investering.

Ervaringen
Na enkele dagen lag de ketting eraf, althans trapte de fiets door. Ook is het handvat twee keer losgelaten. Dat is verholpen. De fiets blijft steeds kraken/een vreemd geluid maken bij het remmen.

Super Goede fiets
Super Goede fiets! over alles tevreden!!!! Fiets heel soepel, goede afstand, grote bak, regenhuif is erg goed!

Kwaliteit of fout winkel
Mooie degelijke fiets, wel flink aan de prijs. Dan verwacht je kwaliteit te kopen, in dit geval is het niet zeker of het aan de fiets ligt of aan de fietsenmaker nieuw besteld en in de 1e 150km (4 dagen) een beetje rond gereden problemen met aanlopen achter rem. Die bleek krom te zijn nu een nieuwe er op. Abs melding op de computer weer 1 week weg voor reparatie. De eerste maand van aankoop 2 weken bij de fietsenwinkel gestaan.

Réponse de Lovens Bikes
Bike seat snapped off while riding
This afternoon cycling the Lovens bakfiets home, with my child, there was a loud crack sound and the next thing I know I'm sitting on the back mudguard because the bike seat snapped off! I have emailed the company with more details and photos and am waiting for their response. Not feeling confident about build quality at the moment.
Update 1 - Lovens via email "Thank you for your message. We are sorry to hear that you have had a problem with the saddle of your Lovens cargo bike. We understand that you were shocked when the saddle broke while you were cycling. It is good that you contacted your dealer to have the saddle replaced. They can resolve this for you by replacing the saddle."
Update 2 - After making an extraordinary contacting Lovens again I had a call with their team today explaining how they are addressing the issue of how they respond to complaints but they have also organised to send the broken seat back for investigation.

Réponse de Lovens Bikes
Service and garantie is een RAMP!
We hebben onlangs een dure Lovens bakfiets aangeschaft. Bij aflevering hebben we direct gevraagd of een paar onderdelen nog even goed vastgedraaid konden worden. Twee weken later, na slechts 170 kilometer gereden te hebben, viel de fiets al uit door een probleem met de accu en hebben we een probleem met de achterrem.
Helaas liet de klantenservice ernstig te wensen over. Reacties als “Bel morgen maar even, mijn shift zit er bijna op” en “We hebben pas over negen weken tijd, kun je dan langskomen?” geven weinig vertrouwen. Er werd ook voorgesteld om de fiets op te halen, maar dan zou hij naar Groningen worden gebracht—met de kans dat we hem daar zelf weer moesten ophalen (we wonen in Utrecht).
Als we dit vooraf hadden geweten, hadden we waarschijnlijk niet €7.500,- uitgegeven aan een Lovens fiets.

Geweldige bakfiets aankoop!
Geweldige bakfiets aanschaf. Echt een waanzinnig solide fiets. Wel goed bandenspanning in de gaten houden anders kan hij beetje gaan glijden. Verder echt mega mega blij mee! Ook de tent is echt mooi en makkelijk’

Zeer tevreden met mijn Lovens explorer 85 plus abs
Ik ben zeer tevreden met mijn fiets. Het mooie design en het fijne sturen waren voor mij de doorslag om voor Lovens te kiezen.
Onze labrador vindt het heerlijk om mee te gaan in de bak. Als hij meegaat halen wij het bankje eruit zodat hij meer dan voldoende ruimte heeft om languit te liggen.
Na één keer gebruik was er een gordelbeschermer stuk. Deze is door de dealer direct vervangen. Toch vind ik het erg jammer dat de gordelbeschermers geen stoffen exemplaren zijn.

Réponse de Lovens Bikes
Leuke fiets en super mooi mijn…
Leuke fiets en super mooi mijn kleinkindjes genieten ervan.