L'entreprise a répondu
Ik bestelde 8 april een onderdeel voor mijn vliegenraam. Ik betaalde de bestelling dezelfde dag (inclusief verzendkosten tbv 9,54 euro) Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slecht... Voir plus
prima rolhorren. Drie stuks waarvan twee ter vervanging van 30 jaar oude horren van het merk Luxaflex. Het opmeten en plaatsen is via luxehorren gegaan. Goede keuze. De monteur Joep was zeer profess... Voir plus
L'entreprise a répondu
Onlangs onze nieuwe plissé hor ontvangen van luxe horren.nl , perfect verlopen kan ik wel zeggen Communicatie / hulp via whatzzapp verliep erg prettig Zelf strak tot op de mm ingemeten Het result... Voir plus
luxe horren op maat Hoge kwaliteit horren Verkrijgbaar in alle kleuren Onderhoudsvrij 3 jaar garanti
Strevelsweg 700 UNIT 303-A5, 3083 AS, Rotterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Zeer tevreden met mijn hor van Luxe Horren. Keurig op tijd en einde-lijk geen muggen en vliegen meer in mijn huis
Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Slechts 1 keer een reactie op op mijn diverse mails met de vermelding "Ik heb navraag gedaan bij de leverancier wat hier aan de hand is en ik hoop zo snel mogelijk meer te horen".
Dat was op 5 mei. Nadien geen nieuws meer ontvangen.
Ook via de website de vraag gesteld. Nooit antwoord ontvangen.
Tijdens de verschillende telefoontjes die ik deed, zouden ze navraag doen en mij terugbellen. Nooit iemand gehoord.
Spijtig dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.
Ik had aanvankelijk verkeerd besteld maar gelukkig kon het nog aangepast worden. Hordeuren zijn gisteren geplaatst en het ziet er prachtig uit.
Communicatie per telefoon of e-mail slecht en/of traag. Krijg geen contact met iemand met kennis van zaken. Eerste zending verkeerde afmeting dus retour wat goed is geregeld. Mooi en goed product. Bezorgdienst ok. Producten worden vaak apart van elkaar verzonden. Er zit een aantal dagen tussen levering deel 1 en 2.

Réponse de Luxehorren
Slechte klantenservice en geen levering.
Op 27 april een bestelling geplaatst, op 18 mei zou de levering plaats vinden. Krijgen we een bericht dat het helaas die dag niet is gelukt maar het zo spoedig mogelijk komt. Nu zijn we al meer dan 3 weken contact aan het zoeken. Krijgen een klantenservice die niet kan helpen. 'u wordt teruggebeld', nooit een terugbelletje gehad. We mailen u anders, geen mail. En vandaag na wéér een belofte die ze niet nakomen komt de vraag: wilt u nog een terugbelverzoek invullen? Nee.
Ik heb mijn order geannuleerd. Geen aanrader.
Binnen drie weken geleverd. Horren van hele goede kwaliteit en het past perfect. Installatie van vijf horren binnen 15 minuten gefixt. Prima, hartstikke bedankt.
Goede service , duidelijke site en goede informatie qua levering.
Perfect geregeld!!!
Simpel te bestellen,goede communicatie, product ziet er goed uit.
Product voldoet volledig aan de verwachting
Plaatsing van de hor is vrij gemakkelijk
Snellle levering en prima afgewerkt met een heel goede prijs kwaliteit verhouding.
Product is prima, levering volgens het boekje
Wel was het onhandig dat er geen montage handleiding was meegeleverd en de montagevideo op de site voor een andere artikel was. Gelukkig met een beetje logisch verstand en handigheid is het gelukt. zo moeilijk is het nu ook weer niet, met deze pasklare op maat gemaakte cassettes :-)
Goede kwaliteit, duidelijke communicatie. Makkelijke zelfmontage, zeer tevreden over onze plissé hor van 2.5 meter breed.

Réponse de Luxehorren
Complete radiostilte, twee weken geleden een bestelling gedaan van rond de €700, tot op heden niks ontvangen of gehoord. Telefonisch niet bereikbaar (wachttijd eerst 4 minuten, dan 1 minuut en na 15 minuten in de wachtrij te hebben gestaan is de wachttijd weer 7 minuten), email wordt niet op gereageerd. Volgens de website zou er binnen 10 dagen geleverd worden. Laten de klanten in ongewis, heb ik te maken hebt met een fake shop.

Réponse de Luxehorren
2 bestellingen geplaatst. Bij de 2e levering was er een klein mankement (profiel sloot niet helemaal lekker aan op elkaar, maar was denk ik wel te gebruiken). Na overweging heb ik besloten er melding van te maken en kreeg snel reactie dat er een nieuwe werd afgestuurd! Echt goed op gelost! Top service en mooie producten!

Réponse de Luxehorren
Verschillende horren gekocht waarvan er 1 niet pastte. Dit was waarschijnlijk mijn eigen fout. Situatie is prima opgelost en ben blij met het resultaat.

Réponse de Luxehorren
Om te beginnen een aangename prijsstelling, geen stuntprijzen maar absoluut betaalbaar. Bestellen was eenvoudig. Meetinstructie op de website was duidelijk.
De dubbele plisse hordeuren werden op tijd geleverd, goed verpakt. Bevestigingsmaterialen werden bijgeleverd evenals een duidelijke montage handleiding. Hordeuren waren eenvoudig te monteren.
Goede materialen, solide zou ik het willen noemen. Is de uitstraling luxe? Zonder meer.
Is het waar voor je geld? Absoluut. Een aanwinst voor het huis. Laat nu de zomer maar komen.

Zeer slechte service.
GEEN handleiding, GEEN hoeksteunen, GEEN eindkapjes voor bovengeleider, GEEN schroeven, GEEN montageclips voor het vastzetten van de cassette, GEEN handgrepen voor openen en sluiten hordeur.
Bovengeleider en ondergeleider niet op maat gezaagd.
Opgeteld dus waardeloos. Volle tarief betalen voor gebakken lucht.
Ze liegen je voor over het verzenden van ontbrekende delen.
Ik wacht nu al weer 14 dagen op de ontbrekende handgrepen. Ik denk dat ik ze nooit krijg, terwijl ik ze wel betaald heb. Mijn mail wordt niet meer beantwoord.
DUS KOOP HIER NIET.

Réponse de Luxehorren
Bestelde dubbele plisse hordeur ziet er prachtig uit plaatsing zeer eenvoudig!
Ook de leveringsstatus en aflevering is zeer nauwkeurig.

Réponse de Luxehorren
En savoir plus sur les différents types d'avis.