Feilaktig fakturering av dekoder
Feilaktig fakturering av dekoder – mangelfull oppfølging fra kundeservice
Jeg har kun én fysisk dekoder (Huawei Q22) i min bolig, men ble fakturert for to dekodere («2 dekodere, hvorav én kostnadsfritt») — med separate linjer for juni og juli, begge oppført i samme faktura, til sammen ca. 137 kroner. Jeg har ikke tidligere vært fakturert for dette.
8. juli tok jeg opp saken i chat med kundeservice. Jeg fikk beskjed om at den ekstra dekoderen skulle fjernes. Dette ble ikke gjort. Da jeg tok opp saken på nytt, fikk jeg opplyst at dekoderen var fjernet dagen før — men i Altibox-appen sto det fortsatt oppført to dekodere flere timer senere samme kveld.
Jeg ble også fortalt at kun én av de to feilaktig fakturerte linjene ville bli kompensert, til tross for at begge sto i samme faktura med identisk feil og årsak. Jeg fikk beskjed om at jeg selv er ansvarlig for å oppdage slike feil på fakturaen, men da jeg ba om en henvisning til hvilket lovverk eller avtalevilkår dette baserer seg på, fikk jeg ikke noe svar.
Da jeg deretter ba om kontaktinformasjon til ledelsen for å få saken løst, fikk jeg heller ikke svar på dette, og chatten ble avsluttet.
Jeg har sendt skriftlig klage med dokumentasjon (skjermbilder, serienummer, fakturadetaljer) og venter fortsatt på et fullstendig svar.
Oppdaterer denne anmeldelsen når/hvis saken blir løst.