2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,3

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Feilaktig fakturering av dekoder

Feilaktig fakturering av dekoder – mangelfull oppfølging fra kundeservice

Jeg har kun én fysisk dekoder (Huawei Q22) i min bolig, men ble fakturert for to dekodere («2 dekodere, hvorav én kostnadsfritt») — med separate linjer for juni og juli, begge oppført i samme faktura, til sammen ca. 137 kroner. Jeg har ikke tidligere vært fakturert for dette.

8. juli tok jeg opp saken i chat med kundeservice. Jeg fikk beskjed om at den ekstra dekoderen skulle fjernes. Dette ble ikke gjort. Da jeg tok opp saken på nytt, fikk jeg opplyst at dekoderen var fjernet dagen før — men i Altibox-appen sto det fortsatt oppført to dekodere flere timer senere samme kveld.

Jeg ble også fortalt at kun én av de to feilaktig fakturerte linjene ville bli kompensert, til tross for at begge sto i samme faktura med identisk feil og årsak. Jeg fikk beskjed om at jeg selv er ansvarlig for å oppdage slike feil på fakturaen, men da jeg ba om en henvisning til hvilket lovverk eller avtalevilkår dette baserer seg på, fikk jeg ikke noe svar.

Da jeg deretter ba om kontaktinformasjon til ledelsen for å få saken løst, fikk jeg heller ikke svar på dette, og chatten ble avsluttet.

Jeg har sendt skriftlig klage med dokumentasjon (skjermbilder, serienummer, fakturadetaljer) og venter fortsatt på et fullstendig svar.

Oppdaterer denne anmeldelsen når/hvis saken blir løst.

9 juillet 2026

Vi er et Borettslag som har 4 ladere…

Vi er et Borettslag som har 4 ladere fra Lyse. De to siste årene jeg har vært Styreleder har ikke disse laderne fungert som de skal mer en 1 uke av gangen. Det er noe tull hele tiden. De sier at laderne skal fungere likt, men når den ene laderen bruker dobbelt så lang tid som den som står ved side av er det noe som ikke fungerer som det skal. Vi ringer,sender apost men hører ikke fra de. Forferdelig firma.

26 juin 2026

Solid aktør

Lyse har kanskje litt høy avgift og et påslag i overkant, men det er ikke noe juks hos dem. Det jeg betaler er det som står på regningen, og det er ingen skjulte kostnader. Noen selskaper har hverken avgift eller påslag. Likevel koster begge deler hos Lyse meg under 200,- mer pr mnd, noe som er greit ift den tryggheten og forutsigbarheten selskapet gir.

20 juin 2026

STYR UNNA DETTE SELSKAPET!!

STYR UNNA DETTE SELSKAPET!!
Er dessverre ufrivillig strømkunde gjennom dette selskapet da styret her har valgt dette selskapet som leverandør av strøm.
Ikke mottatt strømfaktura siden januar.
Sendt flere eposter og purret på faktura, men ikke fått noe svar.
Etter mye frem og tilbake kom jeg frem til kundeservice den 22.05.26 og ble lovet at noen fra kundeservice skulle kontakte meg vedrørende faktura. Sitter nå her den 03.06.26 og har fremdeles ikke mottatt faktura eller hørt noe fra dette forbanna selskapet.
Hold dere langt unna hvis mulig. Anbefaler alle som bor i borettslag å informere styre om dårlig kundebehandling og manglende serviceinnstilling hos dette selskapet og IKKE bli kunder hos dem. Forbanna tull hele greia.

3 juin 2026

Blitt hacket i flere år

Blitt hacket i flere år. I det siste året har jeg skiftet flere kredittkort 3 ganger.
Overvåkning kamera snudd vekk fra dør. Så overvåkning jeg betaler for skifter og slettet videoer. I mange år. I 2016 ble mcafee hacket og ble fortalt neste virus søk om 10 minutter. Da var det halvt år siden siste søk.
Å kunne hacke slik. Med skjult ssid og bare ledning. Det må komme fra lyse. Begynner på morgenkvisten. Og absolutt alt en kan tenke seg har skjedd
God kundeservice, aldri problem med nett. Men all den hackingen. Dette er ingen nerd i en kjeller. Så rimelig sikker det kommer fra kilden. Er nok ikke bare meg nei. Lyse kunne hatt kraftig opprydning i det

1 janvier 2025

God leverandør av internett, tv og strøm

Fantastisk leverandør av Internet og TV og strøm, har hatt lyse nå i 25 år. Flyttet og heldigvis var lyse der og.

Emailen er fantastisk
Strøm og internett og tv i 1 regning er jo herlig da

Strøm, Internet og Tv er veldig bra, også billig

21 août 2025

Elbil-lader hos Lyse og Smartly - styr unna

Har elbil-lader via Lyse og Smartly. Andre gangen jeg opplever feil på laderen nå i år. Første gangen tok det tre uker å få den fikset, mens denne gangen har det nå passert fem uker. Ringer og purrer, men ingenting skjer. Utrolig skuffet over servicenivået!

3 juillet 2025

Lyse er dyre og vanskelige med…

Lyse er dyre og vanskelige med internettkontraktene sine, de ønsker 2 måneder på å si opp en internettkontrakt. De slutter aldri å sende e-poster og SMS til tross for avmelding. Har ikke hatt positive opplevelser mer som deres kunde

10 mars 2025

LyseTele bad experience

LyseTele sender purringer på ulike fakturaer via SMS (ice.no) til telefon-nummer som ikke er deres kunde og ser ut som spam. Det går senare til inkasso via Visma Amili. Ingen verifiserer korrekt telefon-nummer eller navn på kunde.
Hvordan er det mulig å bruke ett abonnement som genererer fakturaer som belaste ett annet mobil-nummer.
Totalt ute av kontroll?

3 mars 2025

Aldri kjøp ladeboks fra Lyse

Aldri kjøp ladeboks og installasjon gjennom Lyse. De er mye dyrere enn de fleste og bruker lang tid på å sette opp og installere ladeboksen. Det tok over 3 uker fra jeg bestilte boksen til de kom å satte den opp. Så får jeg beskjed om at jeg må vente 3 uker til før jeg kan bruke den til de har fått installert software. Helt utrolig at det ikke ble gjort samtidig som de satte opp ladeboksen.

20 janvier 2025

"Dette er en helt absurd behandling av en lojal kunde!

"Dette er en helt absurd behandling av en lojal kunde! Jeg har betalt ALLE strømregningene mine til Lyse Marked AS, avd. Stavanger, uten forsinkelse de siste 6 månedene. Likevel har de politianmeldt meg gjennom Namsfogden i Stavanger/Sandnes for en gammel regning på kr 448,65 som jeg dessverre ikke har fanget opp, og som jeg aldri har mottatt.

Som følge av dette har jeg nå måttet betale hele kr 2 398,15 på grunn av deres fullstendig urimelige håndtering. I stedet for å anta at dette kunne være en misforståelse – særlig siden jeg alltid har betalt regelmessig – valgte de å straffe meg på denne måten.

Jeg forventer bedre av et selskap som Lyse Marked. Når man tydelig viser betalingsvilje over flere måneder, burde det være åpenbart at én enkelt ubetalt faktura fra langt tilbake sannsynligvis skyldes en feil eller manglende kommunikasjon, og ikke vond vilje. Dette er et klart eksempel på hvor lite de bryr seg om kundene sine. Uprofesjonelt, urettferdig og direkte skammelig! Jeg anbefaler sterkt å unngå Lyse Marked dersom du ønsker å bli behandlet med respekt."

24 janvier 2025

Poor service from Lyse Energiservice

Poor service from Lyse Energiservice. They have been slow to reply to urgent invoice matters, and as a customer, I have literally had to pay for it twice via fees for delayed payments. It has been established that the delay in payments is neither mine nor my bank's fault and that the fault lies with the payment service the company uses. The company refuses to repay the delay fees that I paid to them, saying that they do not repay minor sums, even though they have admitted they shouldn't have received them. I did not choose to be a customer with them but was transferred to them through some deal made between suppliers. I have asked Lyse Energisevice to provide me with the legal grounds for not repaying minor fees they should not have received, but I have in the week since not received a reply from them regarding this. Legal grounds or not, good customer service goes a long way. I would not recommend this company.

12 septembre 2024

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende og eks-kunder: klag dem inn for Brukerklagenemda [BKN]!!

Potensielle kunder: styr unna! Eksisterende kunder: klag dem inn for brukerklagenemda!!!

I snart over 3 år, helt fra første dag jeg fikk fiberbredbånd hos Signal AS den 21. mars i 2021, har jeg slitt med ustabil og treg forbindelse.
Dette til tross for at Signal AS/Altibox AS/LYSE AS markedsfører seg som leverandør av Norges "raskeste" internett, og som liksom skal ha "god dekning" over "hele landet".

Mitt abonnement på 500Mbps er i beste fall opp i mot 200 eller 300 Mbps, veldog sjelden oppi 400Mbps.

Jeg opplever fiberbredbåndslinja mi som veldig treg så nettsider vil ofte bufre igjen og igjen, selv på dager da målinger er langt høyere enn 300Mbps.

TV detter stadig ut, selv på samme dag etter at jeg har resettet internettboks og dratt ut TV-boks og tilhørende utstyr.

Intet hjelper og ingen bistand å få fra kundeservice.. :(
De bare legger all skylden på sine kunder, selv om situasjonen er utafor oss kunders kontroll!!!! >:-(

De burde betale sine misfornøyde kunder differansen mellom faktisk netthastighet og det de betaler for uansett hvor mange år det går tilbake!!

Jeg er skuffet over at kundeservice virker så uvillig til å bistå sine kunder.

Selv om målinger viser 499Mbps på Altibox og Signal AS sine sider, så er det et stort avvik sammenlignet med NKOM sine nettsider for netthastighetsmålinger.

Kan dette tyde på at innklagede og deres søskenselskaper og modersleskapet "trikser" med netthastighetstallene ved å tillegge falske høye positive målingsverdier?
Det kan jo få kunder til å spekulere i disse baner i alle fall..

Noen av kundebeh. virker ikke til å forstå hva de driver på med.

Dette blir for dårlig, Signal AS / Altibox AS / LYSE AS eller hva dere nå ennheter. Gjør bedre enn dette!
Gi oss kunder litt over den netthastighet vi betaler for!
Sett også ned prisene deres!
Mange takk!

8 avril 2024

Ble gitt et tilbud om gratis etablering…

Ble gitt et tilbud om gratis etablering av fiberbrebånd fra selger. Da det kom til stykke måtte jeg hatt dette skriftlig for at det skulle gjelde. Måtte ut med 4000kr istedenfor. Lyse har ikke kontroll eller oversikt. Gå heller for 5G.

19 mars 2024

Poor service

Poor service. It's been 5 days without internet and they don't understand how customer is struggling, they just say we know and other customers are also facing problems and you need to wait. It is not a customer-oriented company.

15 novembre 2023

Usikker på om det er lyse eller altibox…

Usikker på om det er lyse eller altibox som er ansvarlig for internettet hos meg. Logger inn på altibox men står lyse logo. Synes dette er et overpriset produkt. Har ikke mulighet å velge lavere hastighet enn 150/150 og prisen justeres opp hvert år. De skjuler prisøkningen med å øke hastigheten noe jeg ikke har bruk for :( Særdeles missfornøyd!

21 décembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit