Mads Z Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Den 22 maj i aar var jeg og min mand til en fantastisk aften paa Restaurant Luna her i Skagen - hvor Mads Z viste sine smukke smykker. En rigtig dejlig oplevelse som vi gerne deltager i igen.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde købt et dagmarkors i dåbsgave til min datter via. En guldsmed - de ville ikke udleverer et smykkeæske til halskæden med Mads Z logo men kun deres egnet. Da jeg allerede har en ring fra Mads Z... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. Bijoutier
  3. Fabricant de bijoux
  4. Joaillier

Écrit par l'entreprise

Mads Z er et dansk smykkebrand grundlagt af designer & brand-owner Mads Ziegler. Brandet er kendt for et tidløst designunivers, hvor form, balance og materialeforståelse går op i en helhed. Kollektionerne omfatter ringe, øreringe, armbånd og halskæder udført i ægte materialer som 14 karat guld, 8 karat guld, sterlingsølv, diamanter og udvalgte ædelsten. Hvert smykke er skabt med fokus på holdbarhed, komfort og et æstetisk udtryk, der kan bæres og værdsættes gennem mange år. På madsz.dk kan kunder nemt og sikkert handle online med hurtig levering, professionel kundeservice og adgang til et bredt udvalg af kollektioner. Vi arbejder kontinuerligt på at sikre en tryg købsoplevelse – fra første inspiration til færdigt smykke.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fin service

Fin service

14 septembre 2026

Kære Laila,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service og har haft en god oplevelse hos os.

Kære Lasse,

Tusind tak for dine fine ord. Vi er glade for, at du synes om vores smykker, og at din bestilling kom hurtigt frem. Vi håber, smykkerne vil bringe glæde i lang tid!

Fint med pæn indpakning.

Fint med pæn indpakning.

9 septembre 2026

Kære Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi lægger stor omhu i indpakningen, så det glæder os, at du satte pris på den!

God vejledning på chatten

God vejledning på chatten, og hurtig levering og er vild med jeres smukke smykker i fin indpakning.

26 août 2026

Kære Tina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os, at du fik god hjælp på chatten, og at både smykkerne og indpakningen faldt i din smag. Vi håber, du får stor glæde af dine smykker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille og vigtigt “Hurtig levering

Nemt at bestilling og vigtigt “Hurtig levering”

24 août 2026

Kære dig,

Tusind tak for at dele din oplevelse. Det glæder os, at det var nemt at bestille, og at din pakke kom hurtigt frem. Tak, fordi du valgte at handle hos os!

Kære Sandra,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for smykkerne og den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af dit køb 💛

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Super

1 juillet 2026

Kære Anne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at din bestilling kom hurtigt frem, og at du har haft en god oplevelse hos os.

Flotte smykker

Jeg har modtaget de flotte smykker og er yderst tilfreds. Leveringen var meget hurtig, og indkøbsprocessen var ubesværet.

15 juin 2026

Kære Parvaneh,

Tusind tak for at dele din oplevelse. Det glæder os meget, at du er så tilfreds med dine smykker, og at det hele gik nemt fra bestilling til levering. Vi håber, smykkerne vil følge dig i mange år 💛

Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte en ring i weekend

Bestilte en ring i weekend. Om mandagen fik jeg besked om at ringen var i restordre og ville blive sendt i næste uge. Dette var d. 11 maj. Tirsdag d. 26. maj ringer jeg så for at høre hvor ringen bliver af. Får så at vide at "sjovt nok" lige var ankommet. Jeg havde måske håbet at Mads Z selv havde ringet/skrevet inden og fortalt hvad status var.

26 mai 2026

Kære Michael,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi beklager, at du måtte vente længere på din ring end oplyst, og at du selv måtte kontakte os for at få en status.

Du skulle naturligvis have hørt fra os, da den forventede levering blev forsinket. Vi forstår godt din skuffelse over den manglende opfølgning og tager din tilbagemelding til os.

Vi beklager også, at vores svar her kommer så sent.

Super flot smykke

Super flot smykke, nydeligt pakket ind. Min mor blev meget meget glad og overrasket 🌷

1 avril 2026

Kære Séverine,
Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at smykke og indpakningen har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os!

Flot smykke

Flot smykke som bestemt levede op til forventningerne

7 avril 2026

Kære Vibeke,
Hvor er vi glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at smykket levede op til dine forventninger - og at du har haft en god oplevelse.

Altid fin betjening

Altid fin betjening

30 mars 2026

Kære Winni,
Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at betjeningen har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og sikkerhed sikker ekspedition

Hurtig og sikker ekspedition

16 février 2026

Kære Margit,
Det glæder os at høre, at ekspeditionen har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig levering 😊

16 février 2026

Kære Anni,
Det glæder os at høre, at leveringen har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en super oplevelse med…

Jeg har haft en super oplevelse med Mads Z. Smykkerne er virkelig flotte og anderledes og kvaliteten er i top. Jeg blev også positivt overrasket over, hvor hurtigt de kom frem – og de var pakket så fint ind! Alt i alt en virkelig god oplevelse. Kan klart anbefale Mads Z.

24 décembre 2025

Kære dig,

Tak for din positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at både smykkerne, kvaliteten og leveringen har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefaling.

Varmeste hilsner
Mads Z

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en super service

Hurtig levering og en super service, vender frygteligt tilbage.

15 octobre 2025

Kære Rasmus,

Tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os at høre, at både levering og service har levet op til dine forventninger – og at du har haft en god oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid velkommen igen!

Varmeste hilsner
Mads Z

Smykke oplevelse

En rigtig dejlig oplevelse som vi gerne deltager i igen.

22 mai 2025

Kære Lotte,

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at aftenen i Skagen har gjort indtryk, og at oplevelsen har været værd at tage med videre!

Tak fordi I deler jeres oplevelse. Vi håber, at kunne byde jer velkommen igen ved en kommende lejlighed.

De bedste hilsner fra Mads Z

Noté 1 sur 5 étoiles

Defekt smykke, ingen hjælp

Jeg har købt et kors vedhæng, som har en revne i siden, hvor der bliver ved med at komme misfarvning. Det er blevet sendt ind hos Mads Z flere gange. Nu her i dag for jeg at vide at de ikke vil anerkende at der er en revne i. Så reklamationsretten gælder ikke. Der kommer vitterligt væske ud af revnen efter de har haft den til rens.
Så jeg står nu med et defekt smykke de hverken vil reparere, give et nyt eller give mig pengene tilbage for.
Mega dårlig service og over 2000kr lige ud af vinduet.
Så skuffende og man sidder egentlig bare tilbage med en ked af det følelse og at være blevet snydt…

19 août 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus