Løvbjerg - Mad ud af huset Avis

3 482
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lækker anretning. Lækker smag. Mad nok. Lækker brød Kagen, meget utilfredsstillende!! Det var ikke cheese kage. Hvilket vi bestilte i menu Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og... Voir plus

Løvbjerg Overlund, Viborg En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele. Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod (... Voir plus

Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med... Voir plus

Maden var velsmagende, og servicen helt i orden. Maden var i papkasser der var for små i højden, hvilket bevirker, at maden var sammentrykket, og svær at skille ad i de rette stykker. Det er ikke n... Voir plus

1. Traiteur

Écrit par l'entreprise

Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 482)

956 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Der stod luksus smørrebrød

Der stod luksus smørrebrød, så vil jeg nødig have et stykke alm. smørrebrød hos dem. Et stykke tørt fiskefilet på et stykke smørrebrød, ikke noget særlig pynt, det samme gjaldt æg og rejer. Det er både første og sidste gang jeg har købt ved Løvbjerg.

Logo de Løvbjerg - Mad ud af huset

Réponse de Løvbjerg - Mad ud af huset

Hej Lillian

Tak fordi du deler din oplevelse med os, som vi naturligvis er kede af at læse.

Når vi sælger luksus smørrebrød, skal det leve op til de forventninger, navnet skaber. Det lyder desværre ikke til at have været tilfældet hos dig, og det beklager vi.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan følge op på kvaliteten og præsentationen af smørrebrødet.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Med venlig hilsen
Astrid / Løvbjerg Supermarked

2 x 5-stjernet oplevelse på en uge

Vi har 2 gange i den forløbne uge købt festmåltider hos jer. Det var luksus tapas og luksus grillmenu. Begge dele var dejlige smagsoplevelser i rigelige mængder. De største anbefalinger herfra.

16 juillet 2026

Tak for lækkert mad

Super service, top lækkert mad og der var virkelig meget.
Flot anrettet og lige til at servere.
Vi bestilte Jubilæums platter. Mega meget og mega lækkert og så var det slet ikke dyrt.
64 gæster roste maden til skyerne.
Så tusind tak. Vi bestiller helt sikkert ved Løvbjerg igen en anden gang.

Feetback

Broccolisalat smagte fint, men det var meget lidt bacon (1 Skive) og meget store stykker broccoli
Stege og kartofler havde jeg forventet var i bakker, der kunne komme i ovnen.
Alt smagte dejligt

Lækkert tapas

Lækkert tapas
Har bestilt “vælg selv tapas” til 4 personer. Det var utroligt lækkert og flot anrettet. Og der var rigeligt med mad. Dejligt man kan bestille helt ned til 4 personer.
Kommer helt sikkert til at købe mad hos Løvbjerg Frederikshavn igen.

15 juillet 2026

Alt var bare Ok

Alt var bare Ok.
Maden var perfekt, der var rigeligt til det antal personer
som Løvbjerg havde oplyst. Maden var klar til aftalte tid
rigtig pænt serveret og pyntet.
Det gør vi igen en anden gang.

13 juillet 2026

Super lækker mad bestilte 2 x…

Super lækker mad bestilte 2 x jubilæumsplatte, og det var SÅ lækkert og rigeligt af det.

Mails kan dog godt bruge en opdatering. Ingen links virker i mails og der har ingen info været. Der står ingenting ud over standardtekst. Mine oplysninger om hvornår og hvad jeg har bestilt har ikke været der.

Luksus

Luksus
Vidunderlig Tapas, det er bare det bedste af det bedste,
tak for, kommer snart igen med en bestilling
Med venlig hilsen
Gerner Jensen