Lækker anretning. Lækker smag. Mad nok. Lækker brød Kagen, meget utilfredsstillende!! Det var ikke cheese kage. Hvilket vi bestilte i menu Smagen var yderst kedelig. Og smagte ikke godt. Og... Voir plus
Løvbjerg Overlund, Viborg En skøn og dejlig mad oplevelse. Rigeligt med mad. Gæsterne roste det hele. Vi blev “brændt af” af Bilka Viborg 2 dage før vi skulle holde arrangementet. Løvbjerg stod (... Voir plus
Løvbjerg Åbenrå - alt var godt og som planlagt. Jeg hentede maden - den var klar! Hurtig, effektiv og ingen ventetid ved kassen fordi det er betalt i forvejen. Virkelig godt! Pakket forsvarlig ind med... Voir plus
Maden var velsmagende, og servicen helt i orden. Maden var i papkasser der var for små i højden, hvilket bevirker, at maden var sammentrykket, og svær at skille ad i de rette stykker. Det er ikke n... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Mad til hygge, højtider og anledninger - gjort let for dig. Prøv fx vores populære tapas, smørrebrød, stjerneskud og festmenuer. Derudover har vi altid sæson-menuer til sommer, Mortens aften, jul og nytår. Vores 95 slagtere garanterer for kvaliteten.
Borgergade 12, 8700, Horsens, Danemark
- info@lovbjerg.dk
- madudafhuset.lovbjerg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har købt grillmenuen 2 gange
Jeg har købt grillmenuen 2 gange. Lækkert, rigeligt og flot pris, men begge gange alt for meget af kartoffelfadet, og man bliver lidt ked af at smide god mad væk. Til gengæld kunne vi let have spist flere af de lækre brydebrød. Måske kunne man bytte 1/3 af kartoffelfadet med ekstra brydebrød? Det vil jeg spørge om næste gang 😉
Super dejlig frokost og sliders
Super dejlig frokost og sliders
Bestilles helt sikkert igen.
Meget lækre og smagsfulde sliders
Meget lækre og smagsfulde sliders. Servicen helt i top. Kommer 100% igen
Frisk og lækker pålægfirkant
Frisk og lækker pålægfirkant, vore gæster roste det meget.
Meget flot jubilæumsplatte
Meget flot jubilæumsplatte, så lækkert med så mange forskellige ting, og til en meget fornuftig pris. Prøv den!
Det var atter en succes færdig til…
Det var atter en succes færdig til tiden flot anrettet og velsmurt smørrebrød lige til ug
Løvbjerg Aabenraa laver fantastiske smørbrød
De laver nogen fantastiske smørbrød i Aabenraa.
Super kvalitet til prisen. Der kan mærkes at de er frisk lavet og ikke fra dagen før.
Afhentning fungerer også rigtigt fint. Smørbrødene var klar til aftalte tid.
Bestilte “steg selv menu”
Bestilte “steg selv menu”. Virkelig lækkert og der var meget mad. Det eneste lille minus var at den almindelige salat var en smule kedelig og ordinær.
Havde bestilt til gæster
Havde bestilt til gæster, og de roste vældig hvad de fik
Dejlig mad, men for lidt
Maden smagte rigtig godt, der var bare alt for lidt af det. Vi kunne ikke skære kødet så tyndt, at der kunne blive en skive til hver.
Maden var rigtig god
Sliders…
Fantastisk oplevelse fra start til slut 🙏
Og de sliders smagte bare så godt. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer
Bestilte 33 stykker luxus smørrebrød.
Bestilte 33 stykker luxus smørrebrød.
Bare lækkert.
Intet at klage over.
Fuld tilfredshed.
Super lækkert smørrebrød.
Pålægsfirkant
Endnu engang var deres pålægsfirkant en succes. Virkelig vellavet med godt brød og pålæg. Kan kun give de bedste anbefalinger.
Vi gør det gerne igen
Vi har haft fornøjelsen af at få smørrebrød hos jer , det hele forløb fuldstændig som forventet - lige fra bestilling til afhentning.
vi gør det gerne igen
Lækkert frisk smørrebrød
Lækkert frisk smørrebrød, selv om min far synes rugbrødet forsvandt under pålæggen😆
Virkelig lækker anretning og smage
Virkelig lækker anretning og smage. Jordbærkage lidt for lille, da den var virkelig lækker.