Na bestelling werd ik netjes gebeld om een leveringsafspraak te maken. Hierbij ook de indicatie tijd van bezorging meegekregen. Vandaag zijn de 2boxspring bedden geleverd en andere producten die... Voir plus
Lisez les avis des autres
Onlangs bestelde ik blauwe en groene geruite theedoeken. Bij het uitpakken ontdekte ik al een enorm verschil in textuur. De blauwe zijn glad, dun en soepel, de groene zijn dik en stug. Ik heb ze... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er waren kussens zoek geraakt bij de Post . Er Werdt direct Actie ondernomen en Nieuwe kussens werden toegestuurd en netjes thuis afgeleverd. Zeer Tevreden ..Zeer dankbaar voor het snel handelen... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
snelle afhandelen
Ik ben superblij met mijn kussens
Ik ben superblij met mijn kussens. Ze liggen lekker. Van de week bestel ik er nog een paar.
Ruilen topper. Afgelopen week angekochte topper…
Afgelopen week mijn aangekochte topper geruild voor een zachter exemplaar. Dit was geen enkel probleem. De service was fantastisch. De uitleg over de verschillende toppers was zeer goed en professioneel. Magazijnenverkoop is een goed en fijn bedrijf. Zeer vriendelijke, behulpzame en prettige medewerkers. Bijzondere dank aan José. Zal wanneer weer nodig eerst hier mijn licht opsteken.
Hoofdkussens
Ik heb twee kussens besteld en heb lang niet zo lekker geslapen. Mijn nekpijn is verdwenen. Ja ik ben tevreden.. Aanrader!
een goede en snelle levering en netjes…
een goede en snelle levering en netjes verpakt.
Levering en het product waren goed
Snel geleverd en past prima
Retour voor klant helaas, kwaliteit is nog te zien
Ik wou 3 geven maar ik geen het de voordeel van de twijfel, in de hoop dat de producten allemaal van goede kwaliteit zijn.
Ik wou 3 dingen retour sturen maar retour kosten zijn voor de klant(deze optie kosten bedrijven vrijweinig) zodoende het maar aan een andere gegeven ipv retour gedaan.

Réponse de Magazijnenverkoop
Artikel was snel en goed geleverd en…
Artikel was snel en goed geleverd en kwaliteit was prima
Goede theedoeken
Bestelling ging prima. Theedoeken zijn groot genoeg, ze drogen goed af. Er zijn er echter een paar die bij het afdrogen pluizen.
Snelle levering fijn produkt goede…
Snelle levering fijn produkt goede kwaliteit!
De helft goed opsturen en de andere…
De helft goed opsturen en de andere helft verkeerd, als bijlage een retourformulier opsturen die het postagentschap niet kan uitprinten, moet ik zelf doen maar heb geen printer en dat Luc dan reageert met, jammer dat U met de nieuwe techniek niet kunt omgaan, schaam je!
LUC, bedankt voor de reactie en het positieve vervolg!

Réponse de Magazijnenverkoop
Vol hard maar wel blijft in vorm!
Vol hard maar wel blijft in vorm zogauw je er af gaat
Eerst prima, later niet meer…
Begin september een dekbedhoes 240x200 besteld. Er kwam een 200x200. Berichtje gestuurd over verkeerde maat en het werd meteen in orde gemaakt. De juiste maat werd opgestuurd. Netjes! De verkeerde hoes moest terug en daar kregen we een link voor een retourzegel voor. Deze werkte niet, dus weer een berichtje gestuurd. Geen reactie, geen link niets, dus de volgende dag de hoes op eigen kosten terug gestuurd. Vorige week eens gevraagd waar de verzendkosten bleven. Geen reactie. Deze week nog eens gemaild en er kwam antwoord. Nogal belerende opmerkingen als: het is niet de bedoeling dat u op eigen houtje iets terug stuurt. Netjes melden wil niet zeggen dat het de bedoeling is om zelf op te sturen. Het is administratief zeer moeilijk om geld terug te storten. Kortom, meneer wilde graag specifiek zijn en een bewijs van verzenden zien. Heb ik niet meer, maar ze kunnen in hun administratie zien dat het terug gestuurd is. Dat toontje had wel even anders mogen klinken.
De meneer gezegd, dat hij zijn geld mag houden en beloofd dat ik een eerlijke beoordeling zou schrijven. Bij deze. Ik koop mijn dekbedhoezen voortaan wel ergens anders.

Réponse de Magazijnenverkoop
Goede en snelle levering van een…
Goede en snelle levering van een kwaliteitsproduct.
van goede kwaliteit en snel te leveren
Omdat het product was wat ze hadden…
Omdat het product was wat ze hadden gezegd een top kussen. Snelle levering doe zo voort
L’expérience Trustpilot