Magazijnenverkoop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na bestelling werd ik netjes gebeld om een leveringsafspraak te maken. Hierbij ook de indicatie tijd van bezorging meegekregen. Vandaag zijn de 2boxspring bedden geleverd en andere producten die... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Onlangs bestelde ik blauwe en groene geruite theedoeken. Bij het uitpakken ontdekte ik al een enorm verschil in textuur. De blauwe zijn glad, dun en soepel, de groene zijn dik en stug. Ik heb ze... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Er waren kussens zoek geraakt bij de Post . Er Werdt direct Actie ondernomen en Nieuwe kussens werden toegestuurd en netjes thuis afgeleverd. Zeer Tevreden ..Zeer dankbaar voor het snel handelen... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ruilen topper. Afgelopen week angekochte topper…

Afgelopen week mijn aangekochte topper geruild voor een zachter exemplaar. Dit was geen enkel probleem. De service was fantastisch. De uitleg over de verschillende toppers was zeer goed en professioneel. Magazijnenverkoop is een goed en fijn bedrijf. Zeer vriendelijke, behulpzame en prettige medewerkers. Bijzondere dank aan José. Zal wanneer weer nodig eerst hier mijn licht opsteken.

10 décembre 2024

Hoofdkussens

Ik heb twee kussens besteld en heb lang niet zo lekker geslapen. Mijn nekpijn is verdwenen. Ja ik ben tevreden.. Aanrader!

25 novembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Retour voor klant helaas, kwaliteit is nog te zien

Ik wou 3 geven maar ik geen het de voordeel van de twijfel, in de hoop dat de producten allemaal van goede kwaliteit zijn.

Ik wou 3 dingen retour sturen maar retour kosten zijn voor de klant(deze optie kosten bedrijven vrijweinig) zodoende het maar aan een andere gegeven ipv retour gedaan.

26 novembre 2024

Réponse de Magazijnenverkoop

Bedankt voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat retourkosten niet altijd ideaal voelen, en we waarderen je inspanning om de producten een andere bestemming te geven.

Bij ons kiezen we er bewust voor om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, zonder verborgen kosten. Grote bedrijven die 'gratis' retourneren aanbieden, berekenen die kosten vaak alsnog door in de prijzen of dragen ze over op kleine ondernemers en het milieu. Wij proberen hierin een eerlijk en duurzaam alternatief te bieden.

We hopen natuurlijk dat de kwaliteit van onze producten je positief verrast en dat je toch tevreden bent met je aankoop. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede theedoeken

Bestelling ging prima. Theedoeken zijn groot genoeg, ze drogen goed af. Er zijn er echter een paar die bij het afdrogen pluizen.

30 octobre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

De helft goed opsturen en de andere…

De helft goed opsturen en de andere helft verkeerd, als bijlage een retourformulier opsturen die het postagentschap niet kan uitprinten, moet ik zelf doen maar heb geen printer en dat Luc dan reageert met, jammer dat U met de nieuwe techniek niet kunt omgaan, schaam je!

LUC, bedankt voor de reactie en het positieve vervolg!

19 octobre 2024

Geachte meneer Uijtendaal,

Bedankt voor uw bericht. U heeft gelijk dat één van de twee kussens helaas verkeerd geleverd is. Dit mag uiteraard niet gebeuren, maar ondanks alle zorg die wij nemen, komt het bij de duizenden pakketten die we per week verzenden soms toch voor dat er iets misgaat. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, heb ik u direct een e-mail gestuurd met daarin een barcode. Deze kon u vanaf uw telefoon laten scannen bij het PostNL-punt. Daarnaast heb ik ook een printbare code toegevoegd, zodat u de retourzending op een manier kon regelen die het beste bij u paste.

Het spijt me te horen dat er toch verwarring is ontstaan over de instructies. Ik begrijp dat dit tot frustratie heeft geleid en waardeer uw feedback hieromtrent.

Inmiddels heb ik uw retour ontvangen, en ik zorg ervoor dat het juiste kussen direct naar u wordt opgestuurd.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak,
en dank u voor uw geduld en begrip.

Luc

Noté 2 sur 5 étoiles

Eerst prima, later niet meer…

Begin september een dekbedhoes 240x200 besteld. Er kwam een 200x200. Berichtje gestuurd over verkeerde maat en het werd meteen in orde gemaakt. De juiste maat werd opgestuurd. Netjes! De verkeerde hoes moest terug en daar kregen we een link voor een retourzegel voor. Deze werkte niet, dus weer een berichtje gestuurd. Geen reactie, geen link niets, dus de volgende dag de hoes op eigen kosten terug gestuurd. Vorige week eens gevraagd waar de verzendkosten bleven. Geen reactie. Deze week nog eens gemaild en er kwam antwoord. Nogal belerende opmerkingen als: het is niet de bedoeling dat u op eigen houtje iets terug stuurt. Netjes melden wil niet zeggen dat het de bedoeling is om zelf op te sturen. Het is administratief zeer moeilijk om geld terug te storten. Kortom, meneer wilde graag specifiek zijn en een bewijs van verzenden zien. Heb ik niet meer, maar ze kunnen in hun administratie zien dat het terug gestuurd is. Dat toontje had wel even anders mogen klinken.
De meneer gezegd, dat hij zijn geld mag houden en beloofd dat ik een eerlijke beoordeling zou schrijven. Bij deze. Ik koop mijn dekbedhoezen voortaan wel ergens anders.

18 octobre 2024

Beste Evelien,

Het is erg jammer dat u ervoor kiest om uw frustratie op deze manier te uiten. Wij streven er altijd naar om problemen netjes en zo snel mogelijk op te lossen. Het kan gebeuren dat u wat minder handig bent met het retourproces, en dat u ervoor koos om het zelf op te sturen is begrijpelijk.

Wat echter wel lastig is, is dat ik na drie e-mails nog steeds geen antwoord heb ontvangen over mijn vraag wat het bedrag is dat ik moet terugstorten. Omdat ik steeds verschillende reacties krijg, wordt het voor mij erg moeilijk om dit op te lossen.

Om toch eer aan mijzelf te houden, zal ik u €6,50 terugsturen in de hoop dat dit uw retourkosten dekt.

Luc - Magazijnenverkoop.nl

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus