Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gør en kunde glad. Det var første gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har de sidste par uger købt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et døgn efter bestillingen. Et særligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

I går, ved frokosttid, stillede jeg et spørgsmål i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjælpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau
  2. Boutique de cadeaux
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin d'ameublement et de décoration
  5. Fournisseur d'équipements industriels

Écrit par l'entreprise

Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til børn. Fang os døgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tommel op

Gode produkter. Nem hjemmeside at navigere i. Fornuftige priser. Hurtig fragt. Alt er godt

13 juin 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg købte og fik leveret 2…

Jeg købte og fik leveret 2 opslagstavler hurtigt. I går da jeg pakkede ud, var begge opslagstavler bøjede i et hjørne. Vi forsøgte at rette dem ud, men det er ikke helt kønt. Træls med 2 meget dyre stykker opslagstavler med fejl.

6 juin 2024

Hej Ulla,

Tak for din anmeldelse. Det gør os dog triste, at du ikke bare tog fat i os direkte i kundeservice, for vi går altid langt for at rette op på fejl for vores kunder. Og vi sætter en stor ære i at give den bedste købsoplevelse hver gang.

Vi har kontaktet dig nu på mail på baggrund af denne anmeldelse, for vi skulle jo lige vide, om det skyldtes fejl på produktet eller fejl i leveringen. Og vi har aftalt en kreditering med dig, der allerede er sendt videre til bogholderiet. Det er dog noget, vi gerne gør for alle kunder, hvis der sker fejl - men vi ser helst, at man kontakter os direkte, og at vi ikke skal finde ud af det på Trustpilot :) Nu håber jeg, at vi har vendt din købsoplevelse til en noget bedre oplevelse end 2 stjerner <3

Hav en skøn dag.

Købte diverse magneter

Seriøs virksomhed med enestående udvalg. Lynhurtig respons og hurtig levering.
Fint prisniveau. Vil anbefale shoppen til andre.

2 juin 2024

Hej Kjeld,

1000 tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for alle roserne og de 5 stjerner. For så ved vi, at det gør en forskel, når vi gør så meget ud af vores webshop og at vi altid løber stærkt for vores kunder :)

Hav en skøn dag. Og på glædeligt "gensyn" en anden god gang, hvis du får brug for flere magneter.

Stort udvalg af magneter

Stort udvalg af magneter. Fornuftige priser. Overskuelig hjemmeside. Hurtig klargøring til forsendelse.

29 mai 2024

Hej Niels,

1000 tak for de 5 stjerner. Det betyder virkelig meget at vide, om vi gør det godt nok, så alle anmeldelser er vigtige for os :) Jeg håber, at du har fundet på noget snart at bruge magneterne til.

God oplevelse

Bestilte om eftermiddagen, fik varen næste dag og kvalitet var god som forventet. tak

2 juin 2024

Hej Andreas,

Hvor er vi bare glade for, at du havde lyst til at anmelde din købsoplevelse, og vi er naturligvis meget beærede over at gøre os fortjent til 5 stjerner. 1000 tak fordi du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse hos Magnetz.

Vi håber, at du har fundet på noget smart at bruge magneterne til. Og vi håber at "se" dig igen en anden god gang :)

Super magneter

Super magneter. Brugt til P-Skive.

27 mai 2024

Hej Keld,

1000 tak for din anmeldelse. Og virkelig fedt at du skriver, hvad du har brugt vores magneter til - det er jo den sjove del af vores arbejde: at vide, hvad de skal bruges til :) Så din anmeldelse betyder mere, end du tror. Og tak for de 5 stjerner - dem er vi meget stolte over!

Hav en skøn dag, og på glædeligt "gensyn" en anden god gang, hvis du kaster dig ud i flere magnetprojekter.

Perfekt handel.

Perfekt handel.
Overskuelig hjemmeside, gode beskrivelser og hurtig afsendelse af mine magneter. Som bonus var de godt emballeret og magneterne overholdt de opgivne mål fra hjemmesiden. Jeg kommer til at bruge magnetz.dk til alle mine 3d print projekter fremover.

24 mai 2024

Hej Boye,

Ved slet ikke, hvordan vi skal takke dig nok for den fine anmeldelse. Den slår jo ned på så mange af de punkter, som vi gør os umage for i vores håndtering af alt fra kundeservice med oplysninger på webshoppen til selve indpakningen og forsvarlig forsendelse. Så 1000 tak for de 5 stjerner. Og vi håber, at du finder på mange flere projekter med magneter. Send endelig gerne fotos - for det er jo den sjove del af vores arbejde med de stærke magneter :)

Fin købeoplevelse

Fin købeoplevelse

Hurtig afsendelse, eneste overraskelse var at magneterne var kraftigere end forventet, men det kan man ikke klage over, Magnetz.dk kan varmt anbefales hvis man skulle være på jagt efter et par magneter i god kvalitet.

14 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet et par gange hos…

Jeg har handlet et par gange hos Magnetz og har intet at klage over, deres hjemmeside fungerer som forventet, de har klare og tydelige retningslinjer for brugen af specielt power magnets mm. De magneter jeg har købt hos dem har alle været på korrekte mål og ekstremt stærke. Sammenlignet med "billige" magneter, som ofte er langt svagere, samt svinger en del i størrelse selvom de er købt på mål. For mig er det ekstremt vigtigt at hvis jeg bestiller stærke magneter på 6x3 mm, så er det også det produkt jeg får, og det gør jeg hos Magnetz.

14 mai 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus