Hurtig levering og en vare der levede op til mine forventninger. Det er noget der gør en kunde glad. Det var første gang jeg handlede hos Magnetz, men bestemt ikke sidste gang. De varmeste anbefali... Voir plus
Meget tilfreds med min magneter og jeres kundeservice dame Mia er en super stjerner, hun gave mig mange god ideér. 5 stjerner her fra.
L'entreprise a répondu
I går, ved frokosttid, stillede jeg et spørgsmål i deres chat-service vedr. en magnet til 75,- kr. Vedkommende tog sig virkelig god tid til at hjælpe mig og jeg fik uddybende svar, hvor der endda ble... Voir plus
- Magasin de fournitures de bureau
- Boutique de cadeaux
- Magasin d'articles de loisirs
- Magasin d'ameublement et de décoration
- Fournisseur d'équipements industriels
Écrit par l'entreprise
Hos Magnetz.dk finder du et bredt udvalg af powermagneter (også til glastavler), magnetmaling og magnetiske fotolommer. Se også også vores gratis piktogrammer til børn. Fang os døgnet rundt på info@magnetz.dk. Og hvis noget i din ordre ikke lever op til dine forventninger, så tag endelig fat i os; vi lever af god service, kvalitetsprodukter og tilfredse kunder.
Ejby Industrivej 28A, 2600, Glostrup, Danemark
- 71993612
- info@magnetz.dk
- magnetz.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Holmstrøm ARTS anbefaler Magnetz
I min virksomhed Holmstrøm ARTS sælger jeg bl.a. "Magnetic Island", som er en kunstsouvenir, formet som Bornholm, håndproduceret i keramik med unika glasur og den har en magnet fra Magnetz bag på. Derfor har jeg handlet med dette firma mange gange og vil fortsat gøre det :-)
Jeg er yderst tilfreds! Det er sindssygt stærke magneter og og der er virkelig god kundeservice. Jeg får endda en formidabel pris, fordi jeg handler der så meget. MANGE TAK til Magnetz!
Altid lyn hurtig service fra Magnetz.dk…
Altid lyn hurtig service fra Magnetz.dk
Bestilte varer sent om eftermiddagen og de var modtaget tidligt om morgenen dagen efter.
Imponerende service. Tak :)
Rigtig gode varer
God, overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Rimelige priser for nogle rigtig gode varer! Disse varer er på én gang både yderst tiltrækkende og samtidig yderst frastødende!!
Dannebrog til bilen
Let bestilling.
Hurtig levering.
Fin kvalitet - Varen virke.
Hurtigt svar på mail og hurtig…
Hurtigt svar på mail og hurtig levering!
Manglede en klog løsning på, at få nogle Ikea reoler helt ind til væggen på vores nye lager, som har vægge er af metal (Sandwich paneler). Overvejede nogle krogmagneter, og skrev derfor til magnetz.dk. Fik hurtigt et svar fra dem, med en perfekt løsning: ”Undersænket panelmagnet”. Det virkede perfekt, og reolerne står nu sikkert, lige og helt ind til væggen. Tak for hjælpen.
5 kæmpe store stjerner fra playshop.dk – play the game
Nicklas Bak
playshop.dk
Rigtig fin service
Wow her har vi en virksomhed, der virkelig er interesseret i glade kunde og at beholde de glade kunde. I får 5 stjerner for fantastisk service og hurtig levering.
Vi havde en lille forvirring omkring et mobilepay nr. men der blev fulgt op på det med det samme og problemet løst hurtigt.
God vejledning
God vejledning som hjalp mig til at finde lige det produkt jeg skulle bruge.
Super nemt og hurtig ekspedition.
Super nemt og hurtig ekspedition.
Rigtig fint produkt.
Bestilte ekstra stærke magneter
Bestilte ekstra stærke magneter, super vedhæftning, kan næsten ikke hive dem af køleskabsdøren 100% iorden
Det går op i en højere enhed.
Super hurtig levering og man kan også afhente hvilket er ret fedt af en webshop af have den service.
De har et bredt udvalg af neodymium magneter som jeg tit bruger i mine tekniske løsninger til kunder.
De er lyne hurtig til at sende den af…
De er lyne hurtig til at sende den af sted 👍🏻
De holder bedre
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, dag - dag og gode svar på de spørgsmål jeg havde til magneter.
Magnetz kan jeg kun anbefale.
Alletiders hurtig og effektiv betjening…
Alletiders hurtig og effektiv betjening og levering. Alt spilles maks.
Fantastisk hjælp udover det sædvanlige
Da jeg kom til Magnetz med en meget speciel forespørgsel, blev jeg mødt med entusiasme, professionel service og massiv viden. Kan kun anbefale Magnetz til alle projekter, specielt dem der kræver mere end normalt.

Réponse de Magnetz.dk
Lynhurtig levering og fantastisk kundeservice.
Har de sidste par uger købt en del magneter af flere omgange fra Magnetz. Hver gang modtog jeg dem mindre end et døgn efter bestillingen. Et særligt skud ud til Susanne fra bogholderiet; efter jeg jeg havde bedt om faktura for den første ordre, tog hun selv initiativ til at sende dem igen for enhver af mine efterfølgende ordrer i ugerne bagefter! 👏

Rigtig god vejledning
Rigtig god vejledning, gode priser og hurtig levering.
Leverer hele pakken og hjalp os hurtigt videre med vores projekt.

Réponse de Magnetz.dk
Virkelig gode og kraftige magneter
Virkelig gode og kraftige magneter, og hurtig betjening.