Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen. Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är min... Voir plus
Helt ok! Var först besviken när jag fick hem produkterna. Rougen och countur paletten var lite trög att arbeta med. Har ändå tyckt att vissa produkter fungerat bra. Därför höjer jag mitt betyg.
Varför så låga betyg? Make up Mekka är en bra sajt med MASSOR bra smink till sjukt bra priser. Många produkter mycket bättre än de dyra. Många klagar över lång leveranstid, det står ju klart och ty... Voir plus
Selma Ellefsen vei 10, 0581, Oslo, Norvège
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dottern blev jätteglad och fick en liten gratispresent med

Réponse de Makeupmekka
Jag har nog inte en enda grej att klaga på!! Så konstigt att folk gnäller. Bra produkter till billiga priser. Köpt flera ggr, senaste gången en CC-cream och bronzer. Sen var väl färgen på CC-cream lite för mörk för mig nu på vintern, men det ligger på mig och inte på dom!

Réponse de Makeupmekka
Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen.
Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är minimal plast verkar vara främmande för företaget.
Penslarna är EXTREMT plastiga och skriker billigare än vad dem var.
Läppstiftet är det värsta jag varit med om. Riktigt RIKTIGT dåligt pigmenterat, extremt stor applikator, patchy på en ny nivå och ser ut som sand på läpparna.

Réponse de Makeupmekka
Har köpt i flera år och älskar deras produkter. Vissa produkter är mindre bra för min hy men det är inget som företaget jan göra något åt.

Réponse de Makeupmekka
Köpte julkalendern 2025 och är nöjd hittills.(skriver 14/12-2025)
Generellt har makeup mekka bra produkter enligt mig även om inte allt I kalendern är något jag har användning för,men jag vet att många andra har det.
Hittills har jag bara ett produkt klagomål och det är deras "flirty liquid blush". Det ser mer ut som ett läppglans,smetas runt och har dåligt pigment för mig,det är en väldigt naturlig finish men ser mer ut som att min hud är milt irreterad,men jag jag föredrar dock mer tydlig rough så det kan också bara vara en smak sak.
I princip alla produkter har en doft,vilket jag hoppas de nämner på produktbeskrivningarna då vissa dofter är starkare och har gett mig allergiska reaktioner då jag har parfym allergi,men annars skulle jag säga att produkterna luktar rätt gott.
Behöver också klaga på att det inte gick att lämna en recension på deras hemsida (åtminstone för mig) eller åtminstone inte går att hitta.
Jag fattar verkligen inte varför så många lämnar en dålig recension och klagar på att det inte kommer som en färdig kalender utan en DIY när det första som står på beskrivningen av makeup mekkas julkalender är att det är EN DIY KALENDER.
Folk behöver läsa noggrannare...
Har haft makeup mekkas julkalender tidigare,2023,och var inte så förtjust då eftersom det inte var min valda färg pallette,men årets tycker jag är jättefin och jag tror även årets färg pallette passar lite bättre för fler hudtoner då de flesta passar i rosa/röd.
Jag rekommenderar julkalendern då man får rätt så bra produkter för rätt så bra pris och då är det också full size produkter vilket inte ens finns i lyxigare kalendendrar som loreal eller ens dior.

Réponse de Makeupmekka
Helt okej smink för priset man ger. Ofta är produkter som blush och liknande svaga i pigmenten men annars är det ok grejer.

Réponse de Makeupmekka
Fick "julkalendern" som innehöll två påsar: en påse med allt smink - ej inpackat - och en påse med 24 påsar och klistermärken. Verkligen låg nivå... Ska man packa in produkterna själv.. det tar bort grundidén med en julkalender. Bottennapp. Dessutom illröda produkter såsom borste mm som få vill ha.

Réponse de Makeupmekka
Bra och otroligt prisvärt smink. Älskar att allt är veganskt och cruelty free. Men hade önskat fler färger på framför allt foundations och concealers.

Réponse de Makeupmekka
Har bestilt fra dem før, hvor der ingen problemer var og modtog min pakke. Nu har jeg enndu engang bestilt fra dem, men ingen pakke modtaget? Den vil ikke lad mig ændre min adgangskode på deres hjemmeside, og jeg har ingen e-mail modtaget. Pengene blev trukket den 1/7 og vi har den 15/7 i dag. Det simpelthen for dårligt!

Réponse de Makeupmekka
allt gick smidigt och jag är nöjd med dom 15 produkter jag köpte, leveranstiden var lite längre än förväntat men det vållade inga bekymmer. jag kommer att handla här igen.. 5 stars

Réponse de Makeupmekka
Fick min paket idag. Den gick lite över en vecka men det var Instaboxs fel. Beställde 10 produkter för 300 kr. Alla kom, tyvärr blev jag inte så nöjd av vissa. Jag beställde en eyeliner som funkar helt ok, den känns lite torr och man behöver trycka hårt för att de ska funka. En ögonbryns gel och ögonbryns liquid penna är extremt vattniga som jag blev inte så glad över. Gel tar en stund innan den blir fast och då behöver man sitta och vänta typ 3 minuter för att annars kommer den rinna av. Samma med ögonbryns penna. En concealer som jag beställde har samma kvalite som typ Dollarstore produkter. Den kom i exakt match till min hudfärg men efter en stund blev den typ 2 shades mörkare och har gul/orange underton. Så kort sagt, den gick från en väldigt kall tonad beige till något som Trump skulle kunna använda. Annars är jag nöjd av läpp pennor, de är anti smudge även om det inte står på förpackningen (lika med läppbalsam som är färgad). Blush är lite vattning men det är lättare att hantera den så. Själva pigmenten är inte super stark men den ger lite sunburn look. När det gäller just 10 för 300 så tycker jag att jag fick exakt kvalite till priset. Annars tycker jag att de produkter som är lite för vattniga borde säljas billigare eller kanske receptet på det förbättras.

Réponse de Makeupmekka
Fick inte min order på över en månad, hänt flera gånger. Känns jätte oseriöst o som spam

Réponse de Makeupmekka
Fick mina varor inom en vecka, är jätte nöjd

Réponse de Makeupmekka
Make-Up Mekka slår vissa dyra märken med hästlängder! Har handlat nu i flera år.
Kundtjänsten är toppen

Réponse de Makeupmekka
Utmärkta produkter. Smidig, bra och hjälpsam kundservice

Réponse de Makeupmekka
Sämsta kundtjänsten och jätte lång leveranstid. Väntat på en julklapp som aldrig kom och fick köpa från annat ställe.
Ingen hjälp med att spåra paket eller återbetalningen.
Rekommenderar inte att handla ifrån denna sida priset är INTE värt det.
(Beställde 15e och är nu 1e och inget paket ännu paketet ”skickades” 17e men PostNord fick det inte förens 23e… vart paketet var mellan dessa dagar är helt oklart. Också att jag inte valde PostNord utan snabbaste leveransen där det stod via annat bolag men icke.
Ingen hjälp med retur eller då man får lösa allt själv då paketet är helt onödigt nu!

Réponse de Makeupmekka
Fick hem min beställning dock var hela paketet blött då set&care sprayen var helt trasig

Réponse de Makeupmekka
En savoir plus sur les différents types d'avis.