L'entreprise a répondu

Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen. Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är min... Voir plus

L'entreprise a répondu

Helt ok! Var först besviken när jag fick hem produkterna. Rougen och countur paletten var lite trög att arbeta med. Har ändå tyckt att vissa produkter fungerat bra. Därför höjer jag mitt betyg.

L'entreprise a répondu

Varför så låga betyg? Make up Mekka är en bra sajt med MASSOR bra smink till sjukt bra priser. Många produkter mycket bättre än de dyra. Många klagar över lång leveranstid, det står ju klart och ty... Voir plus

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

208 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Dottern blev jätteglad och fick en…

Dottern blev jätteglad och fick en liten gratispresent med

Hei Jennie!

Tusen takk for at du tok deg tid til å skive en tilbakemelding! Så godt å høre at gratis gaven falt i smak!🩷

Dere er hjertelig velkommen tilbake.🫶

Inga klagomål

Jag har nog inte en enda grej att klaga på!! Så konstigt att folk gnäller. Bra produkter till billiga priser. Köpt flera ggr, senaste gången en CC-cream och bronzer. Sen var väl färgen på CC-cream lite för mörk för mig nu på vintern, men det ligger på mig och inte på dom!

3 mars 2026

Hei Ida!

For en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det setter vi veldig pris på å høre!🩷

Tusen takk!🫶

Dåligt

21 février 2026

Hej Nadi!

Så tråkigt att höra att produkterna inte levde upp till dina förväntningar, vi beklagar verkligen det. 🩷

Tveka inte att kontakta oss på mail, kundservice@makeupmekka.se, om det finns något vi kan hjälpa dig med - vi vill alltid göra vårt bästa för våra kunder.

Vänliga hälsningar,
- Makeup Mekka 🩷

Fruktansvärt

Fruktansvärt. Kommer aldrig handla här igen.
Min beställning tog över 2 veckor att ens komma fram till Sverige. Sen var paletten full med partiklar från färgerna för att emballage som inte är minimal plast verkar vara främmande för företaget.
Penslarna är EXTREMT plastiga och skriker billigare än vad dem var.
Läppstiftet är det värsta jag varit med om. Riktigt RIKTIGT dåligt pigmenterat, extremt stor applikator, patchy på en ny nivå och ser ut som sand på läpparna.

21 janvier 2026

Hei Josefine!

Så trist å høre at du har hatt denne opplevelsen! Dessverre har det vært forsinkelser hos Early Bird grunnet været de siste ukene. Dette har dessverre ført til litt sene leveringer. Beklager dette!

Det var leit å høre at produktene ikke sto opp til dine forventninger!🩷
Vi ser at vi har hjulpet deg med å erstatte palettet som ble skadet under frakt og sendt returinformasjon.🩷

Ta gjerne videre kontakt på e-post om det er noe mer vi kan hjelpe deg med.🩷

- Makeup Mekka🩷

Prisvärda

Har köpt i flera år och älskar deras produkter. Vissa produkter är mindre bra för min hy men det är inget som företaget jan göra något åt.

16 décembre 2025

Réponse de Makeupmekka

Hei Eva! Vi blir så utrolig glad for å høre at du er fornøyd med oss ❤️Det er dessverre ikke alle produkter som passer alle, men vi er veldig glade for å høre at du har funnet noen du er fornøyd med!

- Makeup Mekka 🩷

Julkalendern 2025 - DIY kalender - full size produkter - bra produkter

Köpte julkalendern 2025 och är nöjd hittills.(skriver 14/12-2025)
Generellt har makeup mekka bra produkter enligt mig även om inte allt I kalendern är något jag har användning för,men jag vet att många andra har det.

Hittills har jag bara ett produkt klagomål och det är deras "flirty liquid blush". Det ser mer ut som ett läppglans,smetas runt och har dåligt pigment för mig,det är en väldigt naturlig finish men ser mer ut som att min hud är milt irreterad,men jag jag föredrar dock mer tydlig rough så det kan också bara vara en smak sak.
I princip alla produkter har en doft,vilket jag hoppas de nämner på produktbeskrivningarna då vissa dofter är starkare och har gett mig allergiska reaktioner då jag har parfym allergi,men annars skulle jag säga att produkterna luktar rätt gott.
Behöver också klaga på att det inte gick att lämna en recension på deras hemsida (åtminstone för mig) eller åtminstone inte går att hitta.

Jag fattar verkligen inte varför så många lämnar en dålig recension och klagar på att det inte kommer som en färdig kalender utan en DIY när det första som står på beskrivningen av makeup mekkas julkalender är att det är EN DIY KALENDER.
Folk behöver läsa noggrannare...

Har haft makeup mekkas julkalender tidigare,2023,och var inte så förtjust då eftersom det inte var min valda färg pallette,men årets tycker jag är jättefin och jag tror även årets färg pallette passar lite bättre för fler hudtoner då de flesta passar i rosa/röd.

Jag rekommenderar julkalendern då man får rätt så bra produkter för rätt så bra pris och då är det också full size produkter vilket inte ens finns i lyxigare kalendendrar som loreal eller ens dior.

14 décembre 2025

Réponse de Makeupmekka

Hei Isabell! Vi blir så utrolig glad for å høre at du er fornøyd med oss ❤️ Vi bruker et system som heter Lipscore til omtalelser av våre produkter, men det er kun 50% av våre kunder som får mail i etterkant av en bestilling til å vurdere produktene. Dette gjør vi fordi vi ikke ønsker å plage kundene våre hver gang de handler hos oss. Det er helt tilfeldig hvem som mottar mail dessverre, det er ikke noe vi selv styrer, beklager dette ❤️ Vi beklager også veldig for at du har reagert på noen av våre produkter, gjerne ta kontakt med oss på kundservice@makeupmekka.se så hjelper vi deg videre med dette!

Det var bra saker

Hei!
Takk for din tilbakemelding! Det setter vi pris på å høre ❤️

-Makeup Mekka ❤️

Har handlat från Er tidigare

Har handlat från Er tidigare, ni har bra produkter

- Makeup Mekka ❤️

Helt okej för mindre pris

Helt okej smink för priset man ger. Ofta är produkter som blush och liknande svaga i pigmenten men annars är det ok grejer.

3 septembre 2025

Julkalendern

Fick "julkalendern" som innehöll två påsar: en påse med allt smink - ej inpackat - och en påse med 24 påsar och klistermärken. Verkligen låg nivå... Ska man packa in produkterna själv.. det tar bort grundidén med en julkalender. Bottennapp. Dessutom illröda produkter såsom borste mm som få vill ha.

18 septembre 2025

Hei! ❤️

Tusen takk for tilbakemeldingen din 💖 Det er leit å høre at julekalenderen ikke levde opp til forventningene dine. I produktbeskrivelsen informerer vi om at kalenderen kommer med gaveposer og tallklistremerker, slik at man kan pakke inn gavene selv og skape sin egen personlige kalender. Dette konseptet har vi hatt i mange år – noe mange av kundene våre virkelig verdsetter og digger, nettopp fordi de får muligheten til å sette sitt eget preg på kalenderen ✨

Du kan gjerne ta en titt på nettsiden vår for inspirasjon til hvordan man kan pakke inn kalenderen. Dersom det er slik at du ikke ønsker å beholde kalendere likevel, kan du selvfølgelig returnere den til oss innenfor vår returpolicy – ta gjerne kontakt med oss på kundservice@makeupmekka.se så hjelper vi deg gjerne med det ❤️

- Makeup Mekka

Bra och otroligt prisvärt smink

Bra och otroligt prisvärt smink. Älskar att allt är veganskt och cruelty free. Men hade önskat fler färger på framför allt foundations och concealers.

26 juillet 2025

Hej 👋🏻

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du är kund hos oss 🤍
Vi uppskattar verkligen din feedback och tar den med oss vidare.
Önskar dig en fin dag vidare! ❤️

– Makeup Mekka

Har bestilt fra dem før men nu er der problemer

Har bestilt fra dem før, hvor der ingen problemer var og modtog min pakke. Nu har jeg enndu engang bestilt fra dem, men ingen pakke modtaget? Den vil ikke lad mig ændre min adgangskode på deres hjemmeside, og jeg har ingen e-mail modtaget. Pengene blev trukket den 1/7 og vi har den 15/7 i dag. Det simpelthen for dårligt!

15 juillet 2025

Hei Malia!
Dette var veldig beklagelig å høre! Vi kontakter deg på mail for å hjelpe deg videre!

-Makeup Mekka

allt gick smidigt och jag är nöjd med…

allt gick smidigt och jag är nöjd med dom 15 produkter jag köpte, leveranstiden var lite längre än förväntat men det vållade inga bekymmer. jag kommer att handla här igen.. 5 stars

27 juin 2025

Helt ok

Fick min paket idag. Den gick lite över en vecka men det var Instaboxs fel. Beställde 10 produkter för 300 kr. Alla kom, tyvärr blev jag inte så nöjd av vissa. Jag beställde en eyeliner som funkar helt ok, den känns lite torr och man behöver trycka hårt för att de ska funka. En ögonbryns gel och ögonbryns liquid penna är extremt vattniga som jag blev inte så glad över. Gel tar en stund innan den blir fast och då behöver man sitta och vänta typ 3 minuter för att annars kommer den rinna av. Samma med ögonbryns penna. En concealer som jag beställde har samma kvalite som typ Dollarstore produkter. Den kom i exakt match till min hudfärg men efter en stund blev den typ 2 shades mörkare och har gul/orange underton. Så kort sagt, den gick från en väldigt kall tonad beige till något som Trump skulle kunna använda. Annars är jag nöjd av läpp pennor, de är anti smudge även om det inte står på förpackningen (lika med läppbalsam som är färgad). Blush är lite vattning men det är lättare att hantera den så. Själva pigmenten är inte super stark men den ger lite sunburn look. När det gäller just 10 för 300 så tycker jag att jag fick exakt kvalite till priset. Annars tycker jag att de produkter som är lite för vattniga borde säljas billigare eller kanske receptet på det förbättras.

5 mai 2025

Hei!

Takk for tilbakemelding! Det setter vi pris på da vi alltid jobber med å forbedre oss❤️

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på kundservice@makeupmekka.se, så vil vi hjelpe deg videre med produktene som ikke sto til dine forventninger! Dette beklager vi!❤️

- Makeup Mekka ❤️

Fick inte min order på över en månad

Fick inte min order på över en månad, hänt flera gånger. Känns jätte oseriöst o som spam

15 avril 2025

Hei Alice!

Vi beklager så mye for den opplevelsen du hadde hos oss! 💔
Vi ser at vi har vært i kontakt med deg på e-post, og at pakken nå er levert. Vi håper alt er i orden, at du er fornøyd med dine nye produkter og at du ble fornøyd med hjelpen du fikk fra vår kundeservice 💛

Takk for tilbakemeldingen din - vi tar den med oss videre! ❤️

- Makeup Mekka ❤️

Fick mina varor inom en vecka

Fick mina varor inom en vecka, är jätte nöjd

10 février 2025

Hej 👋🏻

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du är kund hos oss 🤍 Önskar dig en fin dag vidare! ❤️

Make-Up Mekka är toppen!

Make-Up Mekka slår vissa dyra märken med hästlängder! Har handlat nu i flera år.
Kundtjänsten är toppen

31 janvier 2025

Utmärkta produkter

Utmärkta produkter. Smidig, bra och hjälpsam kundservice

28 janvier 2025

Heisann,

Takk for herlig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

- Makeup Mekka

Sämsta kundtjänsten och jätte lång …

Sämsta kundtjänsten och jätte lång leveranstid. Väntat på en julklapp som aldrig kom och fick köpa från annat ställe.
Ingen hjälp med att spåra paket eller återbetalningen.
Rekommenderar inte att handla ifrån denna sida priset är INTE värt det.
(Beställde 15e och är nu 1e och inget paket ännu paketet ”skickades” 17e men PostNord fick det inte förens 23e… vart paketet var mellan dessa dagar är helt oklart. Också att jag inte valde PostNord utan snabbaste leveransen där det stod via annat bolag men icke.
Ingen hjälp med retur eller då man får lösa allt själv då paketet är helt onödigt nu!

28 décembre 2024

Hej Magdalena ! 👋

Vår leveranstid till Sverige är 3-10 arbetsdagar. Din beställning skickades i en period med hög belastning, och flera röda dagar i Norge under jul och mellandagarna påverkar dessvärre leveranstiden. Hittills har det gått 5 arbetsdagar, vilket fortfarande är inom vår leveranstid.

Vi ser också att vi har svarat på dina mejl och beklagar om vår hjälp inte levde upp till dina förväntningar. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta oss igen – vi hjälper gärna! 🥰

- Makeup Mekka ❤️

Fick hem min beställning dock var hela…

Fick hem min beställning dock var hela paketet blött då set&care sprayen var helt trasig

20 décembre 2024

Réponse de Makeupmekka

Hei Frida! Her høres det ut som det har skjedd en skade med brakt av hard frakt, dette beklager vi masse for! Vi vil gjerne hjelpe deg videre med dette, ta gjerne kontakt med oss på kundservice@makeupmekka.se så hjelper vi deg videre ❤️

-Makeup Mekka