Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Geweldig wat een service ik had helaas een probleempje met mijn mancraft scheerapparaat en uitgelegd wat er aan de hand was + 2foto's gestuurd en binnen 2 dagen kreeg ik gelukkig een nieuwe opgestuurd en daar ben 8k blij mee want het is een prima apparaat

Réponse de Mancraft
Very good support. I got a new shaver, because the old one was broken. Nice communication and a fast replacement.
Lukas

Réponse de Mancraft
Mooi scheerapparaat, inderdaad tijdens het scheren zit het aan/knopje in de weg .
Scheerapparaat voelt tijdens scheren niet prettig op je huid, heb mijn gezicht met wat zeep/douchecel insmeert gaat dan veel soepeler over je huid.
Maar mijn oude philips scheerapparaat is toch prettiger scheren .

Réponse de Mancraft
Super goede service. Fijne producten en top klantenservice.

Réponse de Mancraft
IK HEB NO STEEDS NIKS BINNEN EN JULLIE REAGEREN NERGENS OP IK HEB GEVRAAGD OF JULLIE INTERNET OPLICHTERD ZIJN
NIKKI NIKLAUS014010

Réponse de Mancraft
Snelle bevestiging van besteling, maar jammer dat heel snel na de betaling er bericht kwam dat er vertraging in de levering is.

Réponse de Mancraft
Snelle levering, product goed verpakt. Apparaat zelf lijkt prima te werken. Wel een verouderde USB-A aansluiting, minpuntje

Réponse de Mancraft
Great service after getting in touch about a defective trimmer. Quickly solved and replaced by a brand new one.

Réponse de Mancraft
Prima scheerapparaat voor € 60, voor een perfecte betaal je veel meer. Contact, verpakking en verzending allemaal prima, ik ben zeer tevreden.

Réponse de Mancraft
Het probleem met het scheerapparaat werd snel opgelost.

Réponse de Mancraft
Na wat wat onderzoek op internet bij de Mancraft bodygroomer uitgekomen. Blij dat ik deze besteld heb! doet precies wat het moet doen voor al het lichaamshaar. Zeer blij mee

Réponse de Mancraft
Prima en fijne bodygroomer. Op een gegeven moment laadde het apparaat niet meer op ... Na contact met info@mancraft (Bart) werd direct een nieuwe groomer toegezonden. Klasse !!! Ben erg blij met de geboden oplossing en snelle service !

Réponse de Mancraft
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een online bestelling na het betalen zo super snel werd ingepakt en verzonden! Letterlijk maar een aantal minuten. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en het apparaat werkt verbazingwekkend goed voor deze prijs. Een heel goede koop voor zowel nat als droog scheren met handige oplader. Het wordt ook mooi en met gevoel van luxe ingepakt. Duidelijke informatie op de website over de details van het product.

Réponse de Mancraft
the body groomer is amazing! super easy and safe to use

Réponse de Mancraft
Ik heb een goed product ontvangen, en het voldoet aan de verwachtingen!!
Snelle snelle service. 100% tevreden top😁

Réponse de Mancraft
Goed product zeer veilig en makkelijk in gebruik! Beste van tussen alles tot nu toe gebruikt. Hopelijk gaat die ook lang mee.

Heel goede service.
Er was een probleempje met het apparaat.
Ik kreeg goede tips en het was geen probleem om het te vervangen.

Réponse de Mancraft
Goed product, ligt goed in de hand, fijn in gebruik. Werkt precies als aangegeven. Enige aanmerking is dat de aangegeven minimale scheerlengte 0.3mm niet haalbaar is in de praktijk.