Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel électrique

Écrit par l'entreprise

Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,4

Tous les avis

57 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Product werd snel geleverd zoals…

Product werd snel geleverd zoals beloofd op de website. Ook goede kwaliteit, scheer me al een paar weken en heb 0 irritaties gekregen.

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je mooi 5-sterren review! Fijn om te horen dat het product snel geleverd werd en dat het goed werkt zonder irritaties. We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit!

Als je nog vragen hebt, horen we het graag. Veel plezier met je product!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn groomer laade niet meer op

Mijn groomer laade niet meer op, kosteloos een nieuwe ontvangen. Top!

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles snel en goed is opgelost. We zijn blij dat je nu weer tevreden bent met je nieuwe groomer!

Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Super scheerapparaat.

Super scheerapparaat.
De levering liep even op zich wachten.
Door de drukke tijd.
Maar is het meer dan waard.

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je 5-sterren review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het scheerapparaat, ondanks de vertraging in de levering. We waarderen je geduld en zijn blij dat het het wachten waard was!

Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn product vertoonde een defect

Mijn product vertoonde een defect. Ik heb navraag gedaan en binnen drie dagen kosteloos een geheel nieuwe ontvangen. Top!

Réponse de Mancraft

Bedankt voor jemooie review! Fijn om te horen dat je snel en kosteloos een nieuwe hebt ontvangen. We doen ons best om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, en het is geweldig dat alles snel opgelost was.

Als je nog iets nodig hebt, laat het gerust weten!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering.
Ook de juiste en nauwkeurige omschrijving van het product op de website is een pluspunt!

3 décembre 2024

Réponse de Mancraft

Hartelijk dank voor je fantastische 5-sterren review! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze communicatie, snelle levering en de nauwkeurige productomschrijving op de website. We doen ons uiterste best om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat dit voor jou ook het geval was.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed product met goede klantenservice

Het product levert wat het beloofd en is prettig en handig in gebruik. De klantenservice reageert snel en helpt direct, goede ervaringen dus!

2 décembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! We zijn zo blij dat je tevreden bent met het product en onze klantenservice. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen helpen!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Goed geregeld.

26 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je geweldige! We zijn blij dat alles snel en goed geregeld was. Hopelijk tot een volgende keer!

Degelijk en solide

Het ontvangen duurde lang. 2 weken ipv de volgende dag. Eerste indruk en scheerbeurt is goed. Solide.

1 décembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de eerste indruk en het gebruik goed bevallen. Onze excuses dat de levering langer duurde dan verwacht. We hopen dat je verder veel plezier hebt van je aankoop!

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering en Updates over levering prima. Mooi product.

25 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je fantastische review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze website, de snelle levering en het product. We waarderen je feedback enorm!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snel geleverd en werkt prima!!

Heel snel geleverd en werkt prima!!
zeker aanrader!!!

29 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je geweldige beoordeling! Fantastisch om te horen dat alles snel geleverd is en naar wens werkt. Jouw aanbeveling waarderen we enorm!

Noté 3 sur 5 étoiles

De tondeuse hapte direct in mijn balzak.

De tondeuse hapte direct in mijn balzak.

29 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je feedback, ook al spijt het ons om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met de tondeuse. Dit is uiteraard niet wat je mag verwachten van ons product. We willen graag samen met je kijken naar een oplossing. We nemen zo snel mogelijk contact met je om samen naar een oplossing te zoeken.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas heb ik de bestelling nog niet…

Helaas heb ik de bestelling nog niet binnen. Vandaar 1ster.

28 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Onze excuses voor het ongemak! Zou je ons een e-mail willen sturen, zodat we alles kunnen toelichten en samen naar een oplossing kunnen zoeken?

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk bestellen en snel in huis

Makkelijk bestellen en snel in huis.
Overzichtelijke website.

27 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het bestelproces en de snelle levering. We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Fijn apparaat

Snelle verzending en fijn scheerapparaat! Echte aanrader

28 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle verzending als het scheerapparaat. Wat fijn om te horen dat je het een echte aanrader vindt!

Top product

Top product, goed stevig en degelijk apparaat!

26 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn zo blij dat je tevreden bent met het product en dat het aan je verwachtingen voldoet. Als je nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, laat het gerust weten!

Mancraft shaver

In het garantiejaar geen problemen gehad met het scheerapparaat.
Echter kort na de garantieperiode ging het motertje kapot zodat ik het gehele apparaat weg kon gooien.
Goedkoop blijkt toch weer duurkoop!
Philips en Braun staan kwalitatief op een veel hoger niveau dan deze chinese rommel.

18 novembre 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je eerlijke review. Het is erg jammer om te horen dat je scheerapparaat kort na de garantieperiode kapot is gegaan. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

We streven ernaar om producten te leveren die duurzaam en betrouwbaar zijn. Hoewel we binnen de garantieperiode service kunnen bieden, spijt het ons dat je na die tijd tegen een probleem bent aangelopen.

Mocht je nog vragen hebben of als we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons vooral weten. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze producten en service te verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn product was kapot binnen een half…

Mijn product was kapot binnen een half jaar. Maar wat is dit fantastisch opgelost. Een nieuwe product zonder enige discussie en een extreem snelle verzending. Echt een voorbeeld voor veel bedrijven.

19 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij te horen dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Bij ons staat klanttevredenheid altijd voorop, en het doet ons goed om te weten dat je dat hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Noté 3 sur 5 étoiles

Prima basic scheerapparaat voor deze…

Prima basic scheerapparaat voor deze prijs.
Werkt niet bij iets langere baardgroei, ook de trimmer krijgt dit niet fijn pijnvrij weg.

Tip: bestel via de site, laat het daar even in je winkelmandje staan, dan krijg je een 20% kortingscode toegemaild

15 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring! We waarderen je eerlijke feedback. Ons scheerapparaat is inderdaad ontworpen voor dagelijks gebruik. Voor langere of zwaardere baardgroei raden we aan om eerst een aparte trimmer te gebruiken. Mocht je verdere tips of hulp nodig hebben, horen we het graag! 😊

Happy days

I had a problem with my new groomer.
Mancraft quickly responded to my mail and sent me a replacement.
Awesome customersupport.

7 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Thank you so much for your kind words! We're happy to hear that you had a positive experience with our customer support team. We always strive to resolve any issues as quickly as possible, and it's great to know we could assist you. If you need anything else, don't hesitate to reach out. We're here to help!

Noté 5 sur 5 étoiles

Oude scheerapparaat was defect na 5…

Oude scheerapparaat was defect na 5 maanden.
Na contact met de klantenservice en uitgelegd wat het probleem was.
Heb vlot een nieuwe toegestuurd gekregen.
Top service en ook het apparaat werkt goed scheert fijn.
Kortom prima

5 novembre 2024

Réponse de Mancraft

Wat fijn om te horen dat alles zo snel en goed opgelost is! We vinden het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden, dus het is goed om te horen dat nieuwe scheerapparaat hebt ontvangen en dat het apparaat goed bevalt. Bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen in onze service! Als je nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, laat het gerust weten. Jeremy van Mancraft

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus