Overnattede med mine børnebørn i telt 2…
Overnattede med mine børnebørn i telt 2 nætter, dejligste sted. Rent , pænt, gode faciliteter og børn i centrum. Kommer helt sikkert tilbage snart. ✨✨✨
Aucune trace de demande d’avis
Netop hjemkommet efter en fantastisk weekend på deres dejlige campingplads. Ud over en fantastisk service fra ankomst til afgang, oplevede vi renlighed og orden overalt på pladsen og specielt her skal fremhæves super vedligeholdelse ved toilet og badefaciliteterne samt renovationsområdet som trods varmen var til at befinde sig i. Hyggeligt café område der også inspirerer til at hænge ud med kaffe, is eller andet godt. Venligt personale hele vejen rundt som understøtter bestyrerparrets dedikation til at være der for deres gæster. Nem adgang til strøm og vand, og pladserne var jævne og nemme at sætte op på.
Lækkert med natur og vandremuligheder og gode attraktioner i nærområdet.
Helt klart et sted der anbefales herfra, vi selv kommer stensikkert tilbage.
Igen en fantastisk weekend hos Kragenæs camping.
Dejlige faciliteter pænt og rent.
Gode pladser og et smilede og imødekommende værtspar.
Tak for denne gang vi ses helt sikkert igen.
Fortsat god sommer.
Hilsen Charlotte og Henrik
Skøn campingplads med en beliggenhed for naturelskere.
Hyggelig havn at komme til som sejler. Fin badebro, virkelig pæne toiletter og badeforhold, som har en meget høj standard i forhold til mange andre havne. Der dufter og ser rent ud.
Hyggelig gåtur til Dodekalitten hvor der er en dejlig atmosfære. Venlig personale i kiosken/havnekontoret. Samlet set en virkelig dejlig havn at komme til selv om solen ikke skinnede hele tiden 😀
Dejlig campingplads som ligger i de skønneste omgivelser.
Super gode sanitære forhold, rent og velholdt.
Søde værtsfolk og personale.
Vi har været der en del gange i campingvogn, og med familie eller venner i hytter.
Vi kommer absolut igen, og pladsen kan kun anbefales.
Herligt sted, kunne være en del af teksten i en glad sang om Danmark.
Hav, natur, havn, lidt kultur og en super Velbeliggende campingplads med søde ejere. Fornuftige priser og ikke mindst nye og pæne faciliteter, både køkken og toilet bygning.
Kommer igen.
De bedste ferie hilsner. Thomas Haussmann.
et dejlig sted. fanstatisk hytter. super flotte toilet/badefaciliteter. smilende personale og hjælpsomme. besøgt fra den 4 til 6 august
We enjoyed our stay in Kragenæs. The site is lovely and the staff is very kind and service minded!! The facilities are clean and welcoming.