Förut beställde jag produkter från Mark Slöjd och allt var bra. Denna gången tror jag var det packat fel. Beställde två likadana ljuslyktor och det fanns sprickor på båda. Det stod inte på förpackning... Voir plus

Tycker det är väldigt fåligt att man inte kan ringa och få rådgivning. Det är inte alla som har tillgång till en dator när man jobbar. Ni hade fått mycket bättre betyg om detta hade uppfylluts. Även... Voir plus

Äger 2 st elljusstakar typ 8081, 1 st glödlampa hade slutat lysa, ville köpa reservlampa till denna elljusstake. Läste av info under ljusstaken, Typ nr 8081, 17 x Max 0,4W/12V/E5, ytterligare ett nr... Voir plus

Riktigt snygg lampa, som lyser bra. Detta fina sken från lampan uppnås med 3 st 2.2w ledlamporna G9, som beställdes vid samma tillfälle. Lampan levererades med 3st 28w glödtrådslampor, men använd ab... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Hos oss hittar du det mesta som lyser! Allt från svarvade bordlampor i trä till maffiga kristallkronor, adventsljusstakar och ljusslingor. Kort sagt: Allt som lyser! Vår devis är: "Tänk vad lite ljus kan göra" samt "Lights of Scandinavia"

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

421 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

3,2

Tous les avis

44 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nöjda kunder

Vi är nöjda med snabb hantering av vår beställning och leveransen.
Produkterna är till belåtenhet.

18 mars 2026

Hejsan Liselotte,

Tack för ert omdöme!

Vad roligt att ni är nöjd med dina produkter och upplevelse av oss.

Besviken på Markslöjds lampa

Köpte en kökslampa som hette kirkenes....
Tyvärr var det inte möjligt att montera de delar som behövde monteras. Dubbla fel. tre gängade stänger som satt fastlimmade ordentligt med gänglåsning var några mm för korta OCH de höll inte ca 5 mm diameter vid gängan utan bara ca 4,6 mm.. Muttrarna tog bara gänga något drygt varv och kuggade över med handkraft pga undermåttet på gängade stången. Löstes med 1 meter gängad stång från affären och nån timmes grejande i garaget. Riktigt ovanligt dåligt. kvalitetskontroll bara med ögat gissar jag. Lampan verkar rejäl när den väl monterats med ok delar. Därav 2 stjärnor och inte bara en .

25 février 2026

Hej Mikael,

Tack för ert omdöme!

Kirkenes är en av våra mest populära lampor och tenderar inte att ha detta problem. Vi ber om ursäkt för det!

Vi hoppas att du har kontaktat de du köpt lampan av för kompensation eller reklamation.

Birillo - måndagsexemplar??

Köpte en Birillo lampa av er. Lamphållaren var trasig och sned, den satt inte ens i mitten av lampfoten. Jag har mailat foton till er.
Bedrövlig kvalité.

4 février 2026

Hejsan Mona,

Vad tråkigt att lampan inte höll bra kvalité!

Jag kan inte finna att ni handlat av markslojd.com. Har ni handlat av en återförsäljare så hoppas jag att ni fått hjälp med en reklamation.

Markslöjd

Fina bordslampor till ett bra pris

Fina bordslampor till ett bra pris. Köpte dem på rea till nästa jul.

22 janvier 2026

Hejsan Inger,

Tack för ert fina omdöme! Det är vi mycket glada för.

Markslöjd

Skickade tillbaka lampor för 1.5…

Skickade tillbaka lampor för 1.5 månader sedan har ännu inte fått tillbaka mina1400 kr. har hört av mig och fått mejlsvar om att pengarna var återbetalda via klarna och skulle finnas på mitt konto inom 3 dagar
Finns ännu inga pengar på kontot 10 dagar senare
Mycket illa skött
Kommer inte att handla på Markslöjd igen

22 janvier 2026

Hejsan Jeanette,

Tack för ert omdöme.

Jag ser att ni fick en återbetalning samma dag ni gav detta omdömet. Innan det är synligt för er så kan det ta ett par dagar, upp till 10 dagar beroende på betalmetod.

Har ni inte fått återbetalning behöver ni kontakta banken eller de som skött betalningen.

Vi hoppas att allt löste sig och att pengarna är er åter vi detta laget.

Marksløjd chrissline…dårlig kvalitet

Jeg har meget marksløjd chrissline julelys, og der går en del i stykker hvert år. Har nu skrevet til dem, for der står at det kan lyse 50.000 timer, de kæder jeg reklamere over, havde lyst 4.000 timer max. Men nej jeg havde ikke kvittering kun æsker. Ingen hjælp at hente, dårlig kundeservice

20 janvier 2026

Har köpt 4 st CIRO

Har köpt 4 st CIRO - lampor 2x2 varav på en lampa fladdrar spotten och det går inte att ha så. Har bytt lampor flera gånger men felet finns kvar. Det är ALLTID en led-lampa som flashar på olika ställen. Men det gör det inte med bara 2 lampor i. Samma fel finns INTE på de andra 3 lamporna. Jag antar att det är fel på den inbyggda transformatorn men deras helpdesk påstår att det är en för stark lampa, att det ska vara 4W istället för 7. 7W rekommenderas på sajten vi köpte detta ifrån och det var bara att klicka på eftersom det redan, med 7W, var förvalt. Är det fel, så är det inte mitt fel att man inte utbildar återförsäljare på rätt sätt. Kunden sitter kvar med skräpet och kostnaderna. Jag har bytt lampor 2 gånger (alla 3) och tyvärr kastat de gamla. Det minsta man kan förvänta sig är väl att Markslöjd skickar 3 nya lampor med 4 W om det nu ska vara så och ber om ursäkt för långvarigt strul.
Har skickat bild på webbsidan, där vi köpt lamporna med rekommendation 7W men det intresserar inte tydligen. Otrolig dålig kundservice. Tror nästan att de går i konkurs när man behandlar kunder på det sättet. För då spelar det ingen roll.
Komplettering:Eftersom jag köpte 4 st lika, så är det nu tyvärr alla 4 som har tendens att fladdra. Det är jobbigt. Fast alla lampor är bytta till 4W.
Extra besvärligt eftersom det kräver el-installatör för att byta och 2 sitter extra högt i taket. Jag ska göra det någon gång och byta de och då ska jag slå sönder de med hammaren.

8 septembre 2025

Hejsan Monika,

Tack för ert omdöme.

Jag kikade på konversationen som ni haft med vår kundtjänst. Ni har handlat av en återförsäljare, där de på sin hemsida rekommenderar en felaktig ljuskälla.

Vi kan dessvärre inte hjälpa er vidare då ni måste kontakta den ni handlat av, vilket vi informerat er om.

Tråkigt att vi inte kan vara behjälpliga med ärendet utan får återigen be er kontakta de ni handlat från.

Hoppas ni snart får hjälp med er belysning!

Jag önskar återkoppling

Jag har ställt en fråga per mejl om en gammal vara. Jag har fått svar och blivit ombedd att skicka bilder vilket jag har gjort. Men jag får inte svar. Jag förstår att de kanske inte kan hjälpa mig eller att de önskar prioritera annat iom jul och ledigheter men jag vill ha återkoppling.

16 décembre 2025
Avis spontané

Hej Jag har separat sänt en förfrågan…

Hej Jag har separat sänt en förfrågan om ni kan hjälpa mig med mim lampa som inte lyser. Jag köpte en transformator och hoppades att den nya transformatorn skulle lösa problemet men det hjälpte inte.
Efter er önskan sände jag över produkt numret med bild och bad om hur jag skall felsöka. Artikelnumret är 703996 Kan det vara att båda de två små lamporna är sönder bad jag om att ni sände mig två stycken nya. Dvs. om ni tror att detta är fel orsaken. Jag har fortfarande inte fått någon feed back därför sänder jag denna påminnelse
Please hör av er.
Ole Selander
Monsungatan 61
41768 Göteborg
tel 0703 741 755

6 janvier 2026

Sent men bra!

En av produkterna passade inte till utrustningen jag har trots att jag hade frågat. Men det var bara en T-koppling så det spelar inte så stor roll. Den övriga utrustningen funkade fint. Men leveranstiden var för lång!

30 décembre 2025
Avis spontané

Beställde en lampa av Markslöjd som…

Beställde en lampa av Markslöjd som julklapp. Blev sjuk i influensa och hade 39 graders feber kunde knappt resa mig ur sängen på en vecka. Missade därför att hämta ut paketet med en dag. Som tack av markslöjd fick jag betala en avgift på 249 kronor för ej uthämtat paket. När jag mailade och förklarade situationen och även skrev att jag kommer betala avgiften men att jag tyckte det var fruktansvärt dåligt och att skulle vara beskrivit tydligare på hemsidan gällande denna avgiften fick jag inte ens ett svar av dem. Så dåligt aldrig mer markslöjd.

15 décembre 2025

Hejsan Johannes,

Vad trist att ni blev sjuk!

Gällande avgiften för ej uthämtat paket finns det angivet på hjälpsida, leveranssida samt i våra köpvillkor.

Markslöjd

Skrev till Markslöjd att jag vill ta…

Skrev till Markslöjd att jag vill ta bort min order för 5 dagar sedan, på grund av att en Adventsljusstake tydligen inte fanns fast jag betalade direkt via swish. Och så vill jag ta bort hela ordern! Men det går minsann inte heller för ni påstår att ni har skickat mina produkter. otroligt dåligt att mina varor har kommit fram. Dessutom så får jag inte mina pengar tillbaka heller. Köp inte från det här företaget. Ni kan inte lura era kunder.

14 décembre 2025

Hejsan,

Vad trist att inte alla produkter fanns på lagerhyllan! Ber om ursäkt för det.

Gällande er återbetalning ser jag att ni blivit helt återbetald när order kommit tillbaka till oss. Vi kan dessvärre inte återbetala förrän produkterna är åter hos oss, vilket försenade processen.

Markslöjd

Jag beställde nyss två svaneholm…

Jag beställde nyss två svaneholm ljusstakar i betsad grå men när jag fick hem dom blev jag ytterst besviken.. Färgen var inte alls så som bilden på nätet visat och även bilden på förpackningen visade en helt annan färg. Jag förväntade ju mig dom där fint mörkbruna träljusstakarna som jag sett på bild + att dom var väldigt slarvigt gjorda, träbitar borta, massa små hackor i träet och betsningen fläckig.
Dom svarvade och frästa detaljerna var kantiga och hackiga å inte alls släta och fina, såg ut som dom skulle behövt en omgång med slippapper och smältlim rester hängde lite här å var på ljusstakarna med, sådan kvalite förväntar man sig nog verkligen inte för det priset..
Synd, för dom var jätte fin modell men väldigt dåligt utförd så blev att skicka tillbaka direkt.

19 décembre 2025