I er magiske! Flotte poser, lynhurtigt levering! Bestilte onsdag sidst på eftermiddagen, levering i dag fredag morgen! Skulle i byen og handler poser i onsdags til ferien, men ingen havde. Heldigvi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Superhurtig levering og en helt fantastisk kundeservice! Jeg bestilte en drikkedunk, men modtog den forkerte model. Jeg kontaktede Mark & Waldorf på mail, og de svarede lynhurtigt. De beklagede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte 3 poser til vores køreferie til Italien da jeg havde set dem på Instagram og syntes det virkede smart. De har super hurtig levering og jeg var mega overrasket over hvor meget plads... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte 5 poser til vores køre ferie til Italien. jeg fik ikke lige tjekket dem der de kom men der jeg så stod og skulle pakke i dag, så jeg den ene pose manglede en hank og en anden havde nogle so... Voir plus
L'entreprise a répondu
MARK&WALDORF er en webshop med skønne ting til dig og din bolig! Vi elsker ting, som har lidt kant og som er lidt anderledes - så hos os finder du et bredt udvalg af produkter, som du ikke finder andre steder - det kan vi nemlig selv rigtig godt lide! Vi bruger rigtig meget tid på at finde de skønneste varer, det håber og tror vi også at du kan se! Vi har mange forskellige varer, blandt andet lækre italienske glas og kander, vintage kelimpuder og kelimtæpper, et kæmpe udvalg af geniale opbevaringsposer, de lækreste dørmåtter, det smukkeste badeforhæng med Frida Kahlo, portugisisk keramik, hammam håndklæder, fine puslespil, lavalamper med glimmer og meget meget mere. Vores univers er vores helt eget - vi håber du kan lide hvad du ser! Desuden er det yderst vigtigt for os, at du som handler online hos os, kan mærke at vi er lige her bag skærmen - for det er vi, og der er aldrig langt til et svar fra os, det sætter vi faktisk en ære i! Så har du spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så skriver du bare til os på info@markwaldorf.dk. Vi glæder os helt vildt til at se dig i shoppen! :-)
Teglværksvej 6, 5620, Glamsbjerg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Mark&Waldorf har så mange fine og finurlige ting jeg ikke har set andre steder, særligt her til jul. Derudover var det hurtigt og nemt at handle hos dem, og leveringen tog ingen tid.

Super hurtig levering!!
Bestilte om søndagen, og mandag morgen var den afsendt.

God service.
Fik en besked om at varen var forsinket.
Fik den bestilte vare efter 3 dage.
Fint

Réponse de MARK&WALDORF
Tak for min pakke! Jeg er overrasket over hvor fine kvalitetsvarer jeg modtog - originale og sjove gaver som jeg ikke ser andre steder ! Jeg kommer igen!

Réponse de MARK&WALDORF
Det er anden gang jeg handler med Mark&Waldorf og begge gange er varen kommet til mig dagen efter bestillingen. Har også været i telefonisk kontakt og fik rigtig god service. Så har de bare de fedeste varer

Réponse de MARK&WALDORF
Super butik og fænomenal kundeservice!
Jeg købte en gave i shoppen, GLS smed den væk og jeg kontaktede derfor M&Ms kundeservice. På mindre end en halv time havde deres ansatte Marlene løst problemet og sendt en ny ordre afsted til mig😀
Kunne man give mere end 5 stjerner havde jeg givet det.

Réponse de MARK&WALDORF
Highly recommend! Quickest and kindest service ever.
I forgot to pick up my package and I received a kind message asking if I would like the package to be re-sent by sms.
I appreciated this a lot!!!

Réponse de MARK&WALDORF
Har virkelig haft en positiv oplevelse ved at handle her. Fine sager, og en helt uovertruffen kundeservice. Føler mig i meget trygge hænder, og anbefaler dem vidt og bredt.

Réponse de MARK&WALDORF
Rigtig hurtigt levering. Jeg bestilte mandag og modtog pakken om tirsdagen. Havde skrevet det var en gave og modtog pakkerne så fint pakket ind! Gaverne var desuden et hit, så alt godt! :)

Réponse de MARK&WALDORF
Jeg kan kun anbefale! Servicen er i top! Hjemmesiden et virkelig flot lavet og den er god og hurtig at bruge! Desuden er det mega hurtig levering! Og gode produkter!!

Fantastisk kundeservice.
Kan kun give de bedste anbefalinger. Modtog en vare med fejl, skrev til kundeservice som svarede indenfor meget kort tid. Dagen efter modtog jeg en ny vare, som var helt perfekt.
Virkelig høflig og ordentligt firma, med de fineste varer - her handler jeg helt sikkert igen og kan kun give de bedste anbefalinger.

Réponse de MARK&WALDORF
Super hurtig og sikker levering. Alt helt som det skulle være. tak.

Réponse de MARK&WALDORF
Ud over at de leverer lynhurtigt har de den bedste kundeservice.
Bestilte et par julegaver og et rundt puslespil jeg skulle have med til Tyrkiet dagen efter.
Jeg havde bestilt puslespillet med 1000 brikker, men modtog det samme motiv med 500 brikker (plukfejl på lageret)
Jeg skrev til M&W og Marlene svarede med det samme, selvom det var efter normal åbningstid
Problemet blev løst med det samme uden at jeg selv kom med forslag, pengene retur og det forkerte puslespil kom med til Tyrkiet.
Tusind tak for den gode service.

Réponse de MARK&WALDORF
Jeg havde bestilt et puslespil til 249,- dagen før "Black Friday" tilbuddene blev frigivet. Nu var puslespillet så 100,- billigere - Øv for mig. Jeg kontaktede derfor Mark&Waldorf for at hører om jeg kunne annullere min ordre, og afgive en ny til den billigere pris.
De oplyser, at de selvfølgelig vil trække mig de 100,- mindre. SUPER SERVICE

Virkelig hurtig levering. Altid flot indpakket. Mange fine ting 🤩

Réponse de MARK&WALDORF
Pakke modtaget efter kun 24 timer!
Fantastisk hurtig levering. Jeg bestilte min pakke igår eftermiddags, og den er allerede landet på min adresse. Jeg blev helt forvirret :D TAK!

Réponse de MARK&WALDORF
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og flotte produkter. Fik en virkelig god vejledning, før jeg købte produkter på hjemmesiden, og de ankom hurtigt. Derudover er det virkelig flotte varer, som lever fuldt op til billederne på hjemmesiden. Kan varmt anbefale denne webshop.

Réponse de MARK&WALDORF
Rar og imødekommende kundeservice, og hurtig levering!

Réponse de MARK&WALDORF
Rigtig fine ting. En af varerne var den forkerte, men det fik vi løst hurtigt og nemt. Det kan jo ske. Anden gang jeg bestilte, var alt dog som det skulle. Tilfreds kunde :)

Réponse de MARK&WALDORF
Hurtig levering, god kvalitet og rigtig god service.
Der manglede en enkelt brik i et af alle puzzlespillene jeg købte, uden problemer fik jeg tilsendt den manglende brik inden for 2 dage.
Kan varmt anbefales 😊