Jeg købte en middag som bestod af rullesteg, sovs og kartofler, som slagteren laver. Deres rullesteg har med 100 procents sikkerhed lagt i nitrit salt hvilke man kun gør med slag til rullepølse. R... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kræftsyg og måtte bestille varer gennem woltz i dag. Varerne blev handlet og pakket i Vorup, Randers af meny. Købte en masse frugt og ikke en af disse var friske. Mug i hindbær, blå bær der ikke vil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Var I Meny i Hjørring i juli, hvor jeg købte noget mel. Da jeg kom hjem fandt jeg orme i posen. Jeg forsøgte at få kontakt til butikken med uden held. Har forsøgt flere gange nu igennem deres kundeser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Gode produkter, forfærdelige priser. Meny har relativt mange ting (hvilket jo er rigtig positivt), men f.eks. et enormt ringe vegetar-udvalg. Samtidigt så er priserne jo tårnhøje - hvis man køber samm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 97 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nu er det 3 gang jeg skal tilbage til jers for at hente 1 pakke, det er simpelthen for sindssyg.. hvad f.anen er det der forgå..
Kommer aldrig til og bruge jer igen meny hjallese

Meny Rotunden Hellerup
Laks fra Scotland, nej Norsk opdræt, så rod i køledisken igen igen, sidste salgsdato i morgen. Alt skal vendes drejes i den butik.

Réponse de MENY
Meny Søborg oplyser de har betjent blomsterafdeling hverdage fra klokken 9.
Skulle i dag tirsdag 25-11-25 bruge en friskbundet buket og der var ingen medarbejder, da de ikke var kommet endnu, selvom klokken var over 9. Dårlig og useriøs service.
Jeg tog decideret i Meny Søborg da jeg stod og skulle bruge en buket der var frisk.

Réponse de MENY
Vi undersøgte markedet for Mortens Aften menu (andesteg/kartofler mv.). Af erfaring fra andre leverandører valgte vi at bestille 9 kuverter (vi var 7 personer, heraf 3 børn) hos Meny i Skanderborg. Vi fulgte anvisningerne til punkt og prikke og fik tør, halvfærdig and, 3-4 Mini kartofler pr. Person (selvom vi havde købt to ekstra portioner). Risalamanden og kirsebærsovs var blandet sammen - suk. Dette er absolut den ringeste cateringoplevelse og det vil vi ALDRIG prøve igen. Meny er dermed blacklistet for vores vedkommende. Meny burde skamme sig over en sådan behandling af deres kunder. Fremover laver selv vores mad. ...
Fortsættelse: Efter kontakt med Delikatessen og slagtermesteren hos Meny Skanderborg - og en masse forklaringer om hvad der var / eller kunne være årsagen til den dårlige kvalitet - konstaterede jeg over for dem, at dette handler om egen-og kvalitetskontrol. .. og at jeg ikke kontaktede dem for at få en masse forklaringer .. men udelukkende en LØSNING. Slagtermesteren lovede at kontakte leverandørerne (ekstern/Holland) og ville vende tilbage - dels med hvad han ville skrive til dem.. og en opfølgning på sagen. .. Vi har ikke overraskende - endnu INTET hørt fra ham/dem.

Réponse de MENY
It’s just a wonderful store a lot of things are expensive BUT we can find then 50% cheaper sometimes so it’s a Win win offer. MENY has a fantastic selection of exquisite french cheese.
I would definitely recommend MENY.
Gorgeous staff!
Faïza from Østerbro 😊

Réponse de MENY
Slagteren i Meny Aalborg i Kennedy arkaden er virkelig en super service minded slagter, ikke nok med at han laver den bedste sylte ever, han løser også problemer til fuldt tilfredshed, 5 stjerner for hans service og flinkhed og kunne jeg give mere end 5 stjerner for hans sylte gjorde jeg også det, virkelig en god slagter

Réponse de MENY
der skulle være en lov der forbød den slags forretninger - som meny

Réponse de MENY
I har fjernet scan selv.
Øv😒😒 i har fjernet scan selv fra jeres app. Ærgeligt i ikke vil bruge de ressourser det koster at have den service. Det gjorde indkøbsturen så meget hurtigere og nemmere, når man kun skulle have varen i hånden een gang.

Réponse de MENY
Jeg handler tit i Meny på Tårnby Vej 51 , Tårnby og de har fantastiske tilbud og medarbejderne er ligeså fantastiske, altid smilende og hjælpsomme. Men problemet er hvis man kun skal hente pakker, så skal man ind i butikken og hele vejen rundt for at komme til pakke udleveringen. Når man så skal ud, skal man tit og ofte står i kø sammen med dem der står i kø for at betale, fordi pladsen er meget lille. Ønske er at pakke udleveringen får deres egen ind/udgang.

Var i MENY i Haslev og handlede i slagter afdelingen
Hvor jeg oplevede at de ikke bruger handsker når de skal udlever varer
Slagter mesteren slå billeder op hvor han står med råt kød uden handsker
Det er lidt ulækkert når vi skal spise det

Réponse de MENY
Købte entrecote af oksefilet på tilbud til 59,95 forleden dag, og de var simpelthen uspiselige, da de var seje og fyldt med sener, og kunne desværre ikke gå over med dem, da jeg havde smidt bonen ud. Så jeg vil sige det var et dyrt tilbud, men desværre har jeg oplevet det før . Liss

Réponse de MENY
Jeg har lige være nede og købe den dyreste dårligeste tun rugbrøds sandwich
Den kostede 69 kr og for det første var den fra dagen før, salaten og de 3 skiver agurker var helt slatne rugbrødet var gennemfugtede og der var næsten ingen tun i
Oven i det var den meget uappetitligt pakket ind
Målt med Meny i Rotunden kan Meny i Nordhavn slet ikke måle sig både på pris og kvalitet…
Kiggede på de andre ting i delikatessen og det var bare ikke tiltalende heller ikke rugbrødsmadderne 3 halve stykker til 57 kr det lignede plastkasserne var blevet rystet, der kun er en kvart fiskefilet eller en tynd skive leverpostej på et halv stykke rugbrød med lidt pynt som ligger ved siden af, det er ikke godt nok til den pris eller bare i det hele taget.
Hvor er jeg træt af, at jeg nu flere gange er gået forgæves med min pant om aftenen efter kl 20 i Odense SV.
Der er sat et skilt på, hvor der står midlertidigt lukket.

Réponse de MENY
Dårlig vare refunderet uden inkvisitoriske spørgsmål.
For mange år siden havde jeg i et andet supermarked en dårlig oplevelse med noget hakket oksekød - vi var dengang en familie med børn og foretog alle indkøb der hver fredag - ævle bævle mistænkeliggørelse - de næste 20 år kom vi ikke i butikken.

Réponse de MENY
Tåbeligt at Meny vælger at lukke scan-selv funktionen i appen, det gør at man benytter andre butikker fremover som har funktionen

Réponse de MENY
I dag skulle jeg købe en vare i den lokale Meny. Da jeg ville skanne varen med Menys app, opdagede jeg, at scan og betal-funktionen, uden at Meny havde varslet om dette, var væk, hvad en medarbejder bekræftede.
Da jeg naturligvis ikke havde betalingskort med og Meny heller ikke modtager betaling med MobilePay, måtte jeg gå uden min vare.
Det er dårlig kundeservice.

Réponse de MENY
Jeg bestilte et stykke tun i Meny Næstved. Bestilte det mandag og gjorde opmærksom på at jeg skulle bruge det til en forret fredag. Da jeg skal hente det kommer slagteren med en frossen klods der skal tø op i køleskabet, hvilket ikke er muligt med den tid der var til rådighed. Virkelig ringe oplevelse i en butik der mener de er gode og har styr på tingene, det er trods alt ikke priser som i lavpris supermarkeder.

Réponse de MENY
Har lige været i Meny Kolding igen igen og hende som står i kiosken er som sædvanlig sur, tvær og direkte uhøflig
Kunne være en grund til ikke komme i Meny Kolding

Réponse de MENY
Meny Mågebakken Odense: i mandags ingen problemer med scan selv og betaling via mobile pay, i dag onsdag kan jeg ikke finde scan knappen der åbner kamera for scanning af stregkoden, - logger ud og ind igen, lukker appen og åbner igen, sletter appen og installerer den forfra … alt sammen uden at kunne finde hvor scanknappen er blevet af. Til sidst bliver jeg kontaktet af en medarbejder der kan se jeg ser noget frustreret ud …. han fortæller at scan selv er lukket ‘oppefra’ og der kun er ‘op på båndet med varerene’ ved kassen og betale der.
Det er ekstremt dårlig service af Dagrofa ikke at informere specielt de kunder der bruger scan jævnligt :-((
Beklager men det bliver kun sjældent jeg kommer der fremover. Butikken på Mågebakken fejler ellers ikke noget.