Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Valgte et headset miiego 45 pro i firmajulegave . Flot design i lækre materialer. Fantastisk lydkvalitet og noise redduction. Efter et stykke tid opstod der desværre en løs forbindelse i ve... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag gillar ALLT med mina AL3+ Freedom. De sitter bra, ljudet är bra och risken att tappa dom vid löpning känns lägre än med små earbuds. Mina lurar fungerar fortfarande bra efter 6 år och otaliga... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da højre hovedtelefon på mine MIIBUDS ACTION II pludselig stoppede med at virke efter mere end 2 års tro tjeneste. Kontaktede jeg Miiegos kundeservice, for at høre hvad jeg kunne gøre. Efter en kort... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice. Købte et par høretelefoner til min mand i November måned. 3 dage efter modtagelsen er samme høretelefoner sat 40% ned pga Black Friday. Skriver til firmaet at jeg ærlig talt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi
  2. Exportateur en électronique
  3. Fabricant d'électronique
  4. Magasin d'électronique
  5. Magasin d'articles de course à pied

Écrit par l'entreprise

MIIEGO is a multiple award-winning Danish Premium audio brand specialized in wireless audio products. The company was founded in Aarhus, Denmark in 2010, and is a family-founded and owned business. Our mission is to: TO CREATE BETTER WIRELESS AUDIO EXPERIENCES – with powerful audio products, designed and built for your active lifestyle. The ambition was clear from the beginning: we wanted to create the best wireless audio products for you who live an active life, prioritize quality products, and want ultimate freedom when you move. We are proud to build on a long and unique Danish tradition and position within audio. That is why MIIEGO is also a member of the Danish sound industry association DANISH SOUND CLUSTER, which works internationally to support and further develop a world-class Danish sound environment. We are very proud that several of our products have won major consumer tests and received awards and product awards both nationally and internationally. As a small Danish brand, we are proud and humbled that we have repeatedly succeeded in winning major international product tests, where we are up against major global players and brands. Every time we win, it strengthens us in the belief that hard work pays off and that the small product details we work with are being recognized and truly making a difference. MIIEGO is “me” on the go with good music in the ears. MIIEGO® is a Danish brand and a registered international trademark. READY. SET. MIIEGO.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god og effektiv kundeservice i…

Virkelig god og effektiv kundeservice i forbindelse med en defekt enhed, hvor de erstattede enheden ASAP.

17 juillet 2025

Hej Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede vores kundeservice som både god og effektiv, og at vi hurtigt fik løst sagen med den defekte enhed.

Vi står altid klar, hvis du får brug for os igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God hurtigt og venlig service ved reklamation, ligesom det skulle være.

11 juillet 2025

Hej Michael
Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord!
Vi er rigtig glade for, at du oplevede en hurtig og venlig service i forbindelse med din reklamation – præcis som det bør være.

Tak fordi du valgte os – vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kundeservice var venlige med at…

Kundeservice var venlige med at informere om at produktet igen var på lager. Ordreafgivelse, forsendelse og levering upåklagelig. Produktet virker som forventet.

26 juin 2025

Hej Henning

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores kundeservice og leveringen – og ikke mindst, at produktet lever op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Skulle du få brug for hjælp igen, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Dårlig kvalitet

Købte et MiiBuds Play headset i oktober 24 og ganske hurtigt efter jeg modtog dem begyndte plastikken i laderetuiet at knække af .. nu er det så knækket så meget at hele indmaden i laderen er ved at falde ud. Har måtte tape det sammen. Derudover har jeg oplevet at det er hyper sensitivt, skulle have hætte på en dag da det regnede og her gik det helt amok skiftede sang, slukkede og tændte og skruede op og ned for lyden. Gået ud selvom det er helt ladt op, man kan ikke svare sin tlf på det, virker kun når du selv ringer op.. Ja jeg kunne blive ved.. Egentlig ville jeg have givet det to stjerner men kundeservice trækker det yderligere ned .. de vil så absolut intet gøre, har ikke tilbudt mig et nyt, ej heller bare et nyt etui selvom jeg da kan læse mig til her at flere har haft samme issue. Det har ligget i en lynlåslomme i min taske, samme sted som mit Apple lå i flere år uden at gå i stykker på nogen måde..
Dyre lærepenge som jeg kunne have brugt på et nyt Apple pro headset i stedet.

16 juin 2025

Kære Pernille
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – vi er oprigtigt kede af at høre, at dit headset ikke har levet op til dine forventninger.

Det er naturligvis ikke meningen, at ladeetuiet skal gå i stykker ved almindelig brug, og vi forstår din frustration over, at det har påvirket din oplevelse af produktet. Det lyder også som om, du har oplevet en række tekniske udfordringer, som bestemt ikke er standard for MiiBUDS PLAY.

Vi beklager meget, hvis du har følt, at du ikke har fået tilstrækkelig hjælp fra vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig lyttet til – også når der opstår problemer.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere og se, om vi kan finde en løsning, som du bliver tilfreds med. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@miiego.com, så vi kan tage hånd om det.

Tak igen for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Med Venlig hilsen

Noté 5 sur 5 étoiles

SUPER LILLE EARPOD FANTASTISK LYD!!

Jeg har før skrevet 1 anmeldelse af Miiego! (Meget stor surt opstød) det var på service! Jeg har slet ikke nævnt Produktet: MIIEGO W7! Det er et fantastisk lille Earpod de passer til det behov jeg har små så de kan gå i høreværn og har mulighed for gummi-dimser så der er en der passer til næsten alles øregange!!

MIIEGO earpod W7 SUPER og det er DANSK

John Geisler

19 juin 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Servicen er bestemt i top, men

Servicen er bestemt i top.
Men desværre virker deres miibuds play ikke i regnvejr.
Regnen slukker for musikken, sætter ambient på og slår fra. Slukker og tænder og slukker for nonsens cancellation. Ikke til at bruge i regnvejr. Slet ikke når man løber. Det ærgeligt. Havde lige brugt penge på ny lader fordi jeg egentligt var glad for dem indtil jeg løb i regnvejr.
Dertil så er touch funktionen ikke specielt god. Man ved aldrig om man lige holder et sted go så slår man selv ambient on eller noise cancelation fra.
Hvis de får det fikset så det nogle dejlige hørertelefoner til en god pris. Specielt med foam tips.

15 juin 2025

Kære Morten
Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores service. Det sætter vi stor pris på.
Vi er kede af at høre, at dine MiiBUDS PLAY ikke fungerer optimalt i regnvejr. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at musikken afbrydes, eller at funktioner slår til og fra af sig selv, når du løber i fugtigt vejr. Vi forstår godt, hvor frustrerende det må være – især når man ellers er glad for produktet og lige har investeret i en ny oplader.
MiiBUDS PLAY er stænksikre og designet til aktiv brug, men som med mange touch-baserede høretelefoner kan regndråber desværre nogle gange påvirke touch-funktionen utilsigtet.
Skulle du ønske, at vi ser nærmere på dine høretelefoner, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os direkte, så hjælper vi dig gerne videre.
Tak igen for din feedback og fordi du tog dig tid til at dele både det positive og det, vi kan gøre bedre.

Jeg bestilte to høretelefoner

Jeg bestilte to høretelefoner, men har kun modtaget den ene. Det er mega frustrerende.

27 mai 2025

Hej Philip

Tak for din besked. Vi kan se, at du er i kontakt med vores kundeservice, og vi følger op på sagen. Vi beklager meget ulejligheden og arbejder på at få det løst.

Top klasse kundeservice

Nu har jeg snart handlet direkte hos Miiego i mange år og jeg kan kun sige det er en helt igennem fantastisk kundeservice jeg får hver evig eneste gang.
Om der er et produkt spørgsmål, en guide omkring deres produkter, fejl og mangler står de altid til rådighed med en varm og professionel service og løser eventuelle problemer.
Jeg kan slet ikke undvære mine headset om det er til gå ture, løbeture eller bare når der skal gøre rent herhjemme så virker de altid upåklageligt.
Kan varmt anbefale at handle her og købe deres produkter :-)

26 mai 2025

Kære Bettina
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for dine mange års loyalitet – det betyder meget for os!

Vi er utroligt glade for at høre, at du oplever vores kundeservice som både varm og professionel, og at vores produkter er blevet en fast del af din hverdag – uanset om det er til gåturen, løbeturen eller rengøringen derhjemme.

Vi stræber altid efter at levere både høj kvalitet og den bedst mulige service, så det glæder os, at du føler dig godt hjulpet og tryg ved at handle hos os.

Endnu engang tak for de flotte ord og anbefalingen – vi ser frem til at hjælpe dig mange år fremover!

De bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik et sæt MIIBUDS ACTIVE GO til…

Jeg fik et sæt MIIBUDS ACTIVE GO til jul, og her i maj, kan den desværre ikke længere oplade.

Vi havde ikke gemt kvittering, men med få mails og hurtige svar, fremsendte de blot et nyt produkt.

Hvad der startede som en dårlig oplevelse, endte med at være super service

24 mai 2025

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder meget for os! Det er virkelig dejligt at høre, at vi kunne vende en ærgerlig situation til en god oplevelse. Vi lægger stor vægt på at yde en enkel og effektiv kundeservice, så det glæder os, at du oplevede netop det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Købte nye AL4+ i starten af 2025

Købte nye AL4+ i starten af 2025.
Nu i maj måned, gik volumen ved indkomne indkald hel ned.
Jeg kontaktede Miiegos kundeservice og fik hjælp til et “Softreset”.
Da dette ikke hjalp, sendte Miiego mig et nyt par.
De ankom efter kun 3 dage.
Sådan, en solid service og et godt produkt.
Har brugt Miiego al3 siden de kom på markedet.
Tak for et godt produkt og en superb kundeservice.

19 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft endnu en super positiv…

Har haft endnu en super positiv oplevelse med Miiego. Kontaktede Miiego (kom endog hurtigt igen på telefonen) vedr. et hardwareproblem med mine miiego go høretelefoner. Oplevede mig lyttet til af den venlige medarbejder og får nu ombyttet høretelefonerne. fantastisk kundeservice (stor modsætning ift.frem de sædvanlige elgiganten/power oplevelser). Ud over at headsettet sidder rigtig godt under løb, er det dejligt med et firma som virker til at have fokus på troværdigheden om deres produkt. Kan klart anbefales!

23 avril 2025

Hej K

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores produkt og kundeservice. Det er netop den slags oplevelser, vi stræber efter at give alle vores kunder. Tak fordi du valgte MIIEGO – og rigtig god fornøjelse med dine nye høretelefoner!

Det var dog utroligt…😳

Det var dog utroligt…😳
Jeg vil ikke trætte jer med at fortælle om hvad mit problem var…. Bare fortælle hvor helt fantastisk ufattelig god service jeg har oplevet, da jeg fik brug for hjælp 3 mdr efter at have købt noget hos MIIEGO.
Sender en mail til kundeservice og få timer efter sender Lea svar og hun bliver ved med at hjælpe til mit problem er løst…… jeg er blæst bagover af benovelse over lysten og viljen til at nå i mål.
Jeg kommer aldrig til at købe andre steder en hos dem… ligegyldig pris… 🥇 følelsen af at der er rigtig mennesker med service gen 🧬 tæller meget her🏆

Trustpilot… I bliver nød til at udvide “stjernerne” man kan give til 10, denne gang…..☝️

Og især kæmpe tak til Lea🤗

9 avril 2025

Kære Jesper
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget venlige ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og særligt med Lea, som vi naturligvis sørger for at sende din ros videre til.

Vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet, og det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet og værdsat som kunde. Vi står altid klar til at hjælpe – også længe efter købet er gennemført.

Endnu en gang tak for din anbefaling og for at tage dig tid til at skrive til os.

Verdensklasse kundeservice og produkt

Miiego er vel nok nok noget nær den bedste virksomhed, jeg er stødt på. Desværre har jeg haft bøvl med to sæt Miiego Pro.
Vupti, og nye bliver sendt pr. omgående. Ingen returvare ønskes, super kompetent kundeservice og et virkelig godt produkt, som beriger min hverdag. Jeg er fan:)
Ps. Sagsbehandlingstid - to døgn, så havde jeg et nyt sæt. Tak til Lea.
Anita Husth

11 avril 2025

Kære Anita

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os virkelig at høre, at du føler dig godt behandlet, og at vi har kunnet hjælpe hurtigt, selvom der opstod udfordringer med produktet.

Vi gør os umage for at levere både god service og produkter, der gør en forskel – så det betyder meget at høre, at det lykkes. Tak for tilliden og for din loyalitet!

Noté 3 sur 5 étoiles

De sidder desværre for løst under løb

De sidder desværre for løst under løb, og man skal hele tiden justerer dem for at de ikke falder ud😞

28 mars 2025

Kære Lene

Tak for din feedback, og vi er rigtig kede af at høre, at du har haft problemer med at få høretelefonerne til at sidde ordentligt under løb. Vi tager alle henvendelser seriøst og ønsker at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse.

For at hjælpe dig med at finde en løsning, vil vi gerne opfordre dig til at kontakte vores supportteam direkte. På den måde kan vi få mere specifik information om din situation og finde en løsning, der passer til dine behov.
Du kan nemt komme i kontakt med os ved at sende en mail til support@miiego.com eller ringe til os på 70 277 887 alle hverdage fra 10-14.00

Vi ser frem til at hjælpe dig videre, så du kan få den bedste oplevelse med vores produkter.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har en Miiego M1 højttaler som jeg…

Jeg har en Miiego M1 højttaler som jeg er ret glad for. Jeg bruger den på arbejde til at høre radio osv.
Og det spiller bare, men de sidste 14 dage er den begyndt at slukke efter 10-20 minutter, den taber ikke forbindelsen, den afspiller indtil pludselig -sluk.
Der er masser af strøm (70%).
Den er ca 1½ år gammel, det kan da ikke være meningen?

31 mars 2025

Hej Martin

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du generelt er tilfreds med din Miiego M1 højttaler, men vi er kede af at høre om det problem, du oplever med, at den slukker uventet.

Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde en løsning. Da din højttaler kun er ca. 1½ år gammel, kan det muligvis være et teknisk problem, som vi kan afhjælpe. Vi anbefaler, at du tager kontakt til vores kundeservice på support@miiego.com så vi kan undersøge problemet nærmere og finde den bedste løsning for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at få højttaleren til at spille problemfrit igen.

Super service!

Jeg har købt et sæt Go aktive, den ene går i stykker efter 3 uger. Tager fat på kundeservice, har gjort som man forskriver, hvis de ikke virker. Det skriver jeg til dem. 10 min efter svarer de at de sender et nyt sæt! Det er virkelig stærk service! Havde frygtet at skulle i gang med en masse mails omkring det. Super service, lynhurtig tilbagemelding! 10 stjerner herfra!

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske høretelefoner med lang levetid.

Jeg har haft mine BOOM ANC by MIIEGO høretelefoner med aktiv støjreducering i mange år - faktisk fik jeg dem som en gave gennem min mors arbejde. Heldige mig! 😉

Efter alle disse år har læderet langsomt begyndt at skalle af, og det eneste, jeg har måttet udskifte, er de aftagelige ørepuder.. dog også min ledning som blev gnasket af min kat.

Jeg har egentlig bare ventet på den dag, hvor jeg måtte sige farvel til dem. I dag skete det endelig - de knækkede. Men efter så mange års tro tjeneste glæder jeg mig nu bare til at købe et nyt par og håber, de er lige så fantastiske som dem, jeg har haft!

21 mars 2025

Super fornøyd!

Har hatt flere parr AL4, kjempe god lyd og sitter godt på trening!
Fantastisk kundeservice! Opplevde feil med lyden på et parr og de sendte et nytt parr kjapt.
Super fornøyd, kan virkelig anbefale miiego.

15 mars 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus