Valgte et headset miiego 45 pro i firmajulegave . Flot design i lækre materialer. Fantastisk lydkvalitet og noise redduction. Efter et stykke tid opstod der desværre en løs forbindelse i ve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jag gillar ALLT med mina AL3+ Freedom. De sitter bra, ljudet är bra och risken att tappa dom vid löpning känns lägre än med små earbuds. Mina lurar fungerar fortfarande bra efter 6 år och otaliga... Voir plus
Da højre hovedtelefon på mine MIIBUDS ACTION II pludselig stoppede med at virke efter mere end 2 års tro tjeneste. Kontaktede jeg Miiegos kundeservice, for at høre hvad jeg kunne gøre. Efter en kort... Voir plus
Fantastisk kundeservice. Købte et par høretelefoner til min mand i November måned. 3 dage efter modtagelsen er samme høretelefoner sat 40% ned pga Black Friday. Skriver til firmaet at jeg ærlig talt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin Hi-Fi
- Exportateur en électronique
- Fabricant d'électronique
- Magasin d'électronique
- Magasin d'articles de course à pied
Écrit par l'entreprise
MIIEGO is a multiple award-winning Danish Premium audio brand specialized in wireless audio products. The company was founded in Aarhus, Denmark in 2010, and is a family-founded and owned business. Our mission is to: TO CREATE BETTER WIRELESS AUDIO EXPERIENCES – with powerful audio products, designed and built for your active lifestyle. The ambition was clear from the beginning: we wanted to create the best wireless audio products for you who live an active life, prioritize quality products, and want ultimate freedom when you move. We are proud to build on a long and unique Danish tradition and position within audio. That is why MIIEGO is also a member of the Danish sound industry association DANISH SOUND CLUSTER, which works internationally to support and further develop a world-class Danish sound environment. We are very proud that several of our products have won major consumer tests and received awards and product awards both nationally and internationally. As a small Danish brand, we are proud and humbled that we have repeatedly succeeded in winning major international product tests, where we are up against major global players and brands. Every time we win, it strengthens us in the belief that hard work pays off and that the small product details we work with are being recognized and truly making a difference. MIIEGO is “me” on the go with good music in the ears. MIIEGO® is a Danish brand and a registered international trademark. READY. SET. MIIEGO.
Coordonnées de contact
Haslegaardsvej 8, 8210, Aarhus V, Danemark
- support@miiego.com
- miiego.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Virkelig god og effektiv kundeservice i…
Virkelig god og effektiv kundeservice i forbindelse med en defekt enhed, hvor de erstattede enheden ASAP.

Réponse de MIIEGO
God hurtigt og venlig service ved reklamation, ligesom det skulle være.

Réponse de MIIEGO
Kundeservice var venlige med at…
Kundeservice var venlige med at informere om at produktet igen var på lager. Ordreafgivelse, forsendelse og levering upåklagelig. Produktet virker som forventet.

Dårlig kvalitet
Købte et MiiBuds Play headset i oktober 24 og ganske hurtigt efter jeg modtog dem begyndte plastikken i laderetuiet at knække af .. nu er det så knækket så meget at hele indmaden i laderen er ved at falde ud. Har måtte tape det sammen. Derudover har jeg oplevet at det er hyper sensitivt, skulle have hætte på en dag da det regnede og her gik det helt amok skiftede sang, slukkede og tændte og skruede op og ned for lyden. Gået ud selvom det er helt ladt op, man kan ikke svare sin tlf på det, virker kun når du selv ringer op.. Ja jeg kunne blive ved.. Egentlig ville jeg have givet det to stjerner men kundeservice trækker det yderligere ned .. de vil så absolut intet gøre, har ikke tilbudt mig et nyt, ej heller bare et nyt etui selvom jeg da kan læse mig til her at flere har haft samme issue. Det har ligget i en lynlåslomme i min taske, samme sted som mit Apple lå i flere år uden at gå i stykker på nogen måde..
Dyre lærepenge som jeg kunne have brugt på et nyt Apple pro headset i stedet.

Réponse de MIIEGO
SUPER LILLE EARPOD FANTASTISK LYD!!
Jeg har før skrevet 1 anmeldelse af Miiego! (Meget stor surt opstød) det var på service! Jeg har slet ikke nævnt Produktet: MIIEGO W7! Det er et fantastisk lille Earpod de passer til det behov jeg har små så de kan gå i høreværn og har mulighed for gummi-dimser så der er en der passer til næsten alles øregange!!
MIIEGO earpod W7 SUPER og det er DANSK
John Geisler
Servicen er bestemt i top, men
Servicen er bestemt i top.
Men desværre virker deres miibuds play ikke i regnvejr.
Regnen slukker for musikken, sætter ambient på og slår fra. Slukker og tænder og slukker for nonsens cancellation. Ikke til at bruge i regnvejr. Slet ikke når man løber. Det ærgeligt. Havde lige brugt penge på ny lader fordi jeg egentligt var glad for dem indtil jeg løb i regnvejr.
Dertil så er touch funktionen ikke specielt god. Man ved aldrig om man lige holder et sted go så slår man selv ambient on eller noise cancelation fra.
Hvis de får det fikset så det nogle dejlige hørertelefoner til en god pris. Specielt med foam tips.

Jeg bestilte to høretelefoner
Jeg bestilte to høretelefoner, men har kun modtaget den ene. Det er mega frustrerende.

Top klasse kundeservice
Nu har jeg snart handlet direkte hos Miiego i mange år og jeg kan kun sige det er en helt igennem fantastisk kundeservice jeg får hver evig eneste gang.
Om der er et produkt spørgsmål, en guide omkring deres produkter, fejl og mangler står de altid til rådighed med en varm og professionel service og løser eventuelle problemer.
Jeg kan slet ikke undvære mine headset om det er til gå ture, løbeture eller bare når der skal gøre rent herhjemme så virker de altid upåklageligt.
Kan varmt anbefale at handle her og købe deres produkter :-)

Réponse de MIIEGO
Jeg fik et sæt MIIBUDS ACTIVE GO til…
Jeg fik et sæt MIIBUDS ACTIVE GO til jul, og her i maj, kan den desværre ikke længere oplade.
Vi havde ikke gemt kvittering, men med få mails og hurtige svar, fremsendte de blot et nyt produkt.
Hvad der startede som en dårlig oplevelse, endte med at være super service

Købte nye AL4+ i starten af 2025
Købte nye AL4+ i starten af 2025.
Nu i maj måned, gik volumen ved indkomne indkald hel ned.
Jeg kontaktede Miiegos kundeservice og fik hjælp til et “Softreset”.
Da dette ikke hjalp, sendte Miiego mig et nyt par.
De ankom efter kun 3 dage.
Sådan, en solid service og et godt produkt.
Har brugt Miiego al3 siden de kom på markedet.
Tak for et godt produkt og en superb kundeservice.
This is not the first time I buy it
This is not the first time I buy it, I really like the headphones
Har haft endnu en super positiv…
Har haft endnu en super positiv oplevelse med Miiego. Kontaktede Miiego (kom endog hurtigt igen på telefonen) vedr. et hardwareproblem med mine miiego go høretelefoner. Oplevede mig lyttet til af den venlige medarbejder og får nu ombyttet høretelefonerne. fantastisk kundeservice (stor modsætning ift.frem de sædvanlige elgiganten/power oplevelser). Ud over at headsettet sidder rigtig godt under løb, er det dejligt med et firma som virker til at have fokus på troværdigheden om deres produkt. Kan klart anbefales!

Det var dog utroligt…😳
Det var dog utroligt…😳
Jeg vil ikke trætte jer med at fortælle om hvad mit problem var…. Bare fortælle hvor helt fantastisk ufattelig god service jeg har oplevet, da jeg fik brug for hjælp 3 mdr efter at have købt noget hos MIIEGO.
Sender en mail til kundeservice og få timer efter sender Lea svar og hun bliver ved med at hjælpe til mit problem er løst…… jeg er blæst bagover af benovelse over lysten og viljen til at nå i mål.
Jeg kommer aldrig til at købe andre steder en hos dem… ligegyldig pris… 🥇 følelsen af at der er rigtig mennesker med service gen 🧬 tæller meget her🏆
Trustpilot… I bliver nød til at udvide “stjernerne” man kan give til 10, denne gang…..☝️
Og især kæmpe tak til Lea🤗

Verdensklasse kundeservice og produkt
Miiego er vel nok nok noget nær den bedste virksomhed, jeg er stødt på. Desværre har jeg haft bøvl med to sæt Miiego Pro.
Vupti, og nye bliver sendt pr. omgående. Ingen returvare ønskes, super kompetent kundeservice og et virkelig godt produkt, som beriger min hverdag. Jeg er fan:)
Ps. Sagsbehandlingstid - to døgn, så havde jeg et nyt sæt. Tak til Lea.
Anita Husth

Réponse de MIIEGO
De sidder desværre for løst under løb
De sidder desværre for løst under løb, og man skal hele tiden justerer dem for at de ikke falder ud😞

Réponse de MIIEGO
Jeg har en Miiego M1 højttaler som jeg…
Jeg har en Miiego M1 højttaler som jeg er ret glad for. Jeg bruger den på arbejde til at høre radio osv.
Og det spiller bare, men de sidste 14 dage er den begyndt at slukke efter 10-20 minutter, den taber ikke forbindelsen, den afspiller indtil pludselig -sluk.
Der er masser af strøm (70%).
Den er ca 1½ år gammel, det kan da ikke være meningen?

Super service!
Jeg har købt et sæt Go aktive, den ene går i stykker efter 3 uger. Tager fat på kundeservice, har gjort som man forskriver, hvis de ikke virker. Det skriver jeg til dem. 10 min efter svarer de at de sender et nyt sæt! Det er virkelig stærk service! Havde frygtet at skulle i gang med en masse mails omkring det. Super service, lynhurtig tilbagemelding! 10 stjerner herfra!
Fantastiske høretelefoner med lang levetid.
Jeg har haft mine BOOM ANC by MIIEGO høretelefoner med aktiv støjreducering i mange år - faktisk fik jeg dem som en gave gennem min mors arbejde. Heldige mig! 😉
Efter alle disse år har læderet langsomt begyndt at skalle af, og det eneste, jeg har måttet udskifte, er de aftagelige ørepuder.. dog også min ledning som blev gnasket af min kat.
Jeg har egentlig bare ventet på den dag, hvor jeg måtte sige farvel til dem. I dag skete det endelig - de knækkede. Men efter så mange års tro tjeneste glæder jeg mig nu bare til at købe et nyt par og håber, de er lige så fantastiske som dem, jeg har haft!
Super fornøyd!
Har hatt flere parr AL4, kjempe god lyd og sitter godt på trening!
Fantastisk kundeservice! Opplevde feil med lyden på et parr og de sendte et nytt parr kjapt.
Super fornøyd, kan virkelig anbefale miiego.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.