MiljoemaerkeEurope.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Valid hjemmeside som leverer de rigtige miljømærker til en væsentlig lavere pris end danske udbydere. Du skal dog regne med 10-14 dages levering, da den leveres med post...

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og altid i orden fra dem !😉. Har handlet her flere gange, og Handler her helt sikkert mærker her igen !.😇

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik mærkatet som lovet, og det var billigere end at købe det ved mit lokale bilsyn. Måske lidt underligt at bestille et klistermærke i udlandet, men jeg er overordnet tilfreds. Kan klart anbefales... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var skeptisk til en start og troede jeg var blevet snydt. Men må tage det i mig igen for modtog et fint miljømærke i postkassen 10 dage efter jeg havde bestilt det. Modtog løbende mails med status... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Inspection de véhicule
  2. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Det er blevet nemmere at køre i Europa. | Vi hjælper rejsende og virksomheder med at bestille det korrekte miljømærke til Tyskland, Frankrig og Østrig. | Vores tjeneste gør det nemmere at forberede sig på miljøzoner i Europa med sikker onlinebestilling, gratis levering og hurtig afsendelse. | Er du i tvivl om, hvilket miljømærke du har brug for til dit køretøj eller din destination? Skriv til os på chatten på environmentalbadge.com, så hjælper vi dig gerne. | Miljoemaerke-Europe.dk er den danske version af tjenesten EnvironmentalBadge.com.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

59 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bestilte miljømærke til Frankrig 7

Bestilte miljømærke til Frankrig 7. juli og har endnu ikke modtaget noget med posten. Er kommet hjem fra ferie igen. Kunne jeg give nul stjerner, havde de fået det !!

1 août 2026

Kære kunde,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse med leveringen.

Vi kan se i vores system, at du modtog den digitale e-plakette på e-mail samme dag, som du bestilte (den 7. juli). Denne digitale bekræftelse er fuldt gyldig til kørsel i Frankrig og fungerer som et fuldgyldigt bevis, mens det fysiske mærke er undervejs. Det fysiske mærke er ligeledes afsendt med posten.

Vi kan samtidig konstatere, at vi ikke har modtaget nogen henvendelse fra dig på vores kundeservice-e-mail. Hvis du havde kontaktet os, kunne vi have undersøgt sagen med det samme og fundet en løsning til din tilfredshed.

Vi har netop sendt dig en e-mail direkte for at kontrollere din leveringsadresse og få afklaret forsendelsens status.

22 juillet 2026

Réponse de MiljoemaerkeEurope.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og din tilbagevendende tillid!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du er fuldt ud tilfreds med vores service og hurtige levering. Vi sætter stor pris på dine genkendelige køb og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Noté 2 sur 5 étoiles

1-2 dages levering er nu 9 arbejdsdage…

1-2 dages levering er nu 9 arbejdsdage siden, og jeg er på vej på ferie uden miljømærke. Bemærk det er et udlandsk firma og der er ingen tracking på ordren i DK. Brug en dansk leverandør er min anbefaling. Opdateret: fik dog mine penge igen, derfor 2 stjerner.

24 juillet 2026

Kære kunde,

Mange tak for din opdatering af anmeldelsen og for den telefoniske dialog.

Vi har fuld forståelse for din situation, og vi beklager oprigtigt de opståede ulemper.

Vi sætter pris på, at du bekræfter, at vi straks har refunderet det fulde beløb. Selvom leveringen denne gang svigtede på grund af postgangen, er det vores højeste prioritet at handle hurtigt og fair over for vores kunder.

Vi beklager de ulemper, som denne forsinkelse har medført, og ønsker dig en god og sikker ferie.

De lover 1-2 dages levering

De lover 1-2 dages levering. Har her 6 dage efter bestilling stadig ikke modtaget mine mærker. Kører i dag og håber jeg kan købe mærker i Tyskland. Det bliver en dyr omgang desværre

20 juillet 2026

Kære kunde,

Vi har fuld forståelse for din situation og ærgrelsen over, at miljømærkerne ikke nåede frem inden afrejse.

Din ansøgning blev behandlet og afsendt med det samme herfra. Da den efterfølgende postgang desværre forsinkede leveringen, og miljømærkerne ikke ankom i tide, har vi straks refunderet det fulde beløb til din konto og sendt en bekræftelse via e-mail. Du har derfor ikke haft nogen omkostninger hos os, og dine penge er på ingen måde gået tabt.

Det er vores prioritet at levere en effektiv service, og vi beklager de ulemper, som den forsinkede postgang har medført. Vi ønsker dig trods alt en god tur.

Ingen levering

De reklamere med1-2 dage for levering på tyske mærker men har ventet 5 dage og kan se der intet sker, så må tage afsted uden. Pengene er tabt samt en bøvl, træls start på ferien.

10 juillet 2026

Kære kunde,

Vi har fuld forståelse for din situation, og vi beklager ulejligheden.

Din ansøgning blev behandlet og afsendt med det samme herfra. Da den efterfølgende postgang desværre forsinkede leveringen, og miljømærket ikke ankom i tide, har vi straks refunderet det fulde beløb til din konto og sendt en bekræftelse via e-mail. Dine penge er derfor på ingen måde gået tabt.

Perfekt

Nem at bestille, billig og hurtig levering
Alt er perfekt

9 juillet 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus