Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk lille shop ✨ Har købt der mange gange efterhåndende - og elsker det hver gang 🙏🏻 Skønne varer til børn og virkelig god service. Kan klart anbefale Mini Monde 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske Mini Monde Copenhagen. ❤️ har efterhånden handlet her en del gange. Altid HURTIG levering, LÆKKER indpakning og SLIK 🥳😍 Meget lækkert og bredt udvalg af de brands der føres. Siden er let... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for at handle hos minimonde! Der er super god service, hvis man har nogle spørgsmål og så modtager man hurtigt sin ordre, virkelig dejligt sted at handle.

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jannie fra Minimondechp har været fuldstændigt fantastisk! Hun har leveret en hel ekstraordinær service og mine varer blev leveret i en pakkeboks indenfor 24 timer. TAK for en god oplevelse! Jeg vil h... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour enfants
  2. Magasin de vêtements pour bébés

Écrit par l'entreprise

Mini Monde Copenhagen er et online børnetøjsunivers med en masse lækkerier til børn i alderen 0-8 år.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode tilbud :)

Hurtig levering og gode tilbud :)
Helt klart en anbefaling herfra :)

6 mai 2021

Kære Maria,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse når du handlede hos os og vi sætter meget stor pris på din anbefaling 🌸

Vi håber at se dig igen hos Mini Monde😊

Kære Bryde,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede en hurtig levering og returnering. Det betyder meget for os 🌸

Vi håber at se dig hos Mini Monde igen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig service og levering samt…

Hurtig service og levering samt kvaliteten i top på produktet.

30 avril 2021

Kære Sara,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐️

Det glæder os meget, at du syntes godt om vores service og levering. Og hvor er det skønt, at du er tilfreds med produktet 😍

Vi håber, at se dig igen på Mini Monde Copenhagen 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og hurtig levering

Super god service og hurtig levering. Vil helt bestemt handle hos dem igen og anbefale siden til andre.

25 avril 2021

Kære Ingrid,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Tusind tak for de rosende ord om vores kundeservice og levering. Din anbefaling betyder rigtig meget for os. Af hjertet tak ❤️

Vi glæder os til at sende endnu en pakke afsted til dig 😊

God oplevelse

God oplevelse! Nemt at bestille og hurtig levering ☺️

24 avril 2021

Kære Sofie,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse når du shoppede hos os. Det betyder meget for os 😍

Vi håber at se dig igen på Mini Monde Copenhagen 😊

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. :-)

21 avril 2021

Kære Simoni,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores leveringstid. ❤️

Vi håber at se dig igen hos Mini Monde Copenhagen 😊

Tilfreds

Hurtig levering, varerne i perfekt stand👏🏼

13 avril 2021

Kære Natashia,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb hos os. Det betyder rigtig meget for os❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse at handle hos denne…

Super oplevelse at handle hos denne webshop - meget højt service niveau

12 avril 2021

Kære Malene,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Tusind tak for de varme ord om vores kundeservice. Vi er meget glade for at høre, at du har haft en super oplevelse når du handlede hos os.❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for at handle hos minimonde

Jeg er glad for at handle hos minimonde!

5 avril 2021

Kære Lærke,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐️

- og tusind tak for de rosende ord. Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for at handle hos os. 💗

Vi håber på, at se dig hos Mini Monde igen! 😊

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤎

Det er dejligt at høre, at du syntes godt om vores service og leveringstid. Det betyder rigtig meget for os 😍

Vi håber, at se dig igen hos Mini Monde Copenhagen 🥰

Min varmeste anbefaling ♡

Kundeservicen er i top, da de svare hurtigt tilbage på eventuelle spørgsmål.
Har bestilt af flere omgange hos MiniMondeCph, og mine varer er kommet indenfor to døgn.

super god service med personlig kort og chokolade ♡
Min varmeste anbefaling

7 mars 2021

Kære Stella,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os ❤️ Vi er meget taknemmelige for din støtte. Det betyder rigtig meget for os. Af hjertet tak ❤️

Vi håber, at vi må sende pakker afsted til dig igen 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering og lækre varer !

6 mars 2021

Kære Samya,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Tak for de rosende ord om vores service og leveringstid. Det er SÅ dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og blev glad for dine varer ❤️

Vi håber at se dig hos Mini Monde Copenhagen igen 😊

Mini Monde Teamet

Kære Susanne,

Mange tak for de rosende ord og de 5 stjerner ⭐️

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse når du shoppede hos os. Det betyder rigtig meget for os ❤️

Super godt service

Super godt service!
Og fik endda en lille gave med min bestilling.
5 stjerner herfra

25 février 2021

Kære Bettina,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️
Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse når du handlede hos os. Det betyder SÅ meget for os ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode priser

Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Minimonde☺️

22 février 2021

Kære Reyhan

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐️ Vi er simpelthen så glade for, at du har haft en god oplevelse og at vi igen en dag får lov til at sende en pakke afsted til dig! ❤️

Vi glæder os til at se dig hos Mini Monde igen 😍

Mini Monde Teamet

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, hurtig levering.

18 février 2021

Kære Laura

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, da du handlede hos os.

Vi håber på at se dig på vores webshop igen! ❤️

God personlig shopping oplevelse

Hurtig levering, gode priser og god personlig shopping oplevelse selvom det var bestilt online.

9 février 2021

Kære THP,

Mange tak for den 5-stjernet anmeldelse og de rosende ord ⭐️ Det er så dejligt at høre, at du har haft en god personlig shoppingoplevelse hos os. Det betyder meget for os. ❤️

Vi håber på, at se dig igen hos Mini Monde Copenhagen ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

God service med hurtig levering og flot…

God service med hurtig levering og flot indpakket med personligt kort.

4 février 2021

Kære Cecilie,

Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner ⭐️ Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, samt at du synes godt om vores indpakning og personlige kort ♥️

Vi håber på at se dig hos Mini Monde Copenhagen igen 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sød og hjælpsom kundeservice!

Hurtig levering og lækkert tøj. Rigtig sød og hjælpsom kundeservice der svarede hurtig på min henvendelse. Meget flot og nem hjemmeside at shoppe på. Jeg vil helt klart vende tilbage igen😍

2 février 2021

Kære Astrid,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse og at du kan lide vores webshop. Det betyder meget for os ♥️

Vi glæder os til at se dig hos Mini Monde Copenhagen igen 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice og lækre produkter

Helt fantastisk kundeservice og lækre produkter🤩 bestemt ikke sidste gang jeg bestiller herfra!
Bestilte en hue om mandagen, til afhentning hos dem i Holmegaard. De skrev tirsdag morgen om de ikke skulle aflevere den på min adresse (bor i Næstved)🤩🤩

27 janvier 2021
Avis spontané

Kære Michelle,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Du skal også have tusind tak for de søde ord. Det betyder rigtig meget for os, at du blev glad for leveringen af din ordre 🥰

Vi glæder os til at se dig igen hos Mini Monde Copenhagen 🌸

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus