1. Magasin de vêtements pour enfants
  3. Magasin pour enfants
  4. Magasin de jouets pour enfants
  5. Magasin de jouets

Écrit par l'entreprise

Hos Kikidee finder du nøje udvalgt børnetøj, sko, legetøj og interiør til babyer og små børn – med fokus på kvalitet, funktionalitet og tidløst design. Vi har altid et bredt udvalg af fine gaveidéer til både barsel, dåb og fødselsdag. Bag Kikidee står vi, Mikela og Julie – svigerinder, kollegaer og passionerede butiksejere. Sammen driver vi vores hyggelige børneunivers i hjertet af Vejle, hvor den gode kundeoplevelse er i centrum. Vi lægger stor vægt på at skabe en varm og personlig stemning, hvor både store og små føler sig velkomne. Tak fordi du handler hos os – vi glæder os til at tage imod dig, både online og i butikken!

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

Altid smil og service i topklasse hos Kikidee

Hos Kikidee bliver man altid mødt med smil og en utrolig imødekommenhed. Personalet yder en service i topklasse og går virkelig op i, at både børn og voksne føler sig velkomne.

Butikken byder på et lækkert og nøje udvalgt sortiment med kvalitetsprodukter. Det er tydeligt, at der er kræset for både stil, kvalitet og detaljer.

En varm anbefaling herfra ✨

4 mars 2026

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det. Fantastisk service. Super søde ekspedienter. Fik lige en kold øl mens fruen kiggede i butikken og gaver blev sirligt pakket ind. Tusinde tak for en mega go oplevelse. Bedste anbefalinger herfra til to super dygtige iværksættere.

8 octobre 2025
Logo de Kikidee

Réponse de Kikidee

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Matthias.

Det betyder meget for os, at i havde en god oplevelse - og at både service, stemning og gaveindpakning faldt i god jord.😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - det sætter vi stor pris på!

Vi håber i har lyst til at besøge os en anden god gang. 😊

De bedste hilsner,
Kikidee

Vejles bedste børnetøjs-butik

Denne skønneste butik og den fineste webshop! Og de mest søde og hjælpsomme medarbejder. De yder den bedste service og varene bliver leveret lynhurtigt og ovenikøbet pakket ind. Kæmpe anbefaling herfra ❤

21 août 2025
Logo de Kikidee

Réponse de Kikidee

Kære Caroline,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både butikken og webshoppen - og at servicen og leveringen levede op til dine forvetninger. 😊

Vi sætter stor pris på din støtte og anbefaling - det betyder meget for os ❤

De bedste hilsner
Kikidee Vejle

Fantastisk børneunivers med et bredt og…

Fantastisk børneunivers med et bredt og stilfuldt udvalg. Jeg har handlet flere gange i butikken, og pigerne leverer en fremragende shoppingoplevelse med godt humør og professionel vejledning, der giver en lyst til at komme igen 🙏🏼🥰 desuden er den nye webshop inspirerende, overskuelig og med top-service.

14 novembre 2024

Wauw en dejlig oplevelse

Virkelig hurtig levering 👏 har bestilt både med levering og til afhentning - begge måder spillede bare.
Virkelig en skøn butik, med de sødeste piger, man føler sig virkelig velkommen 😍

22 octobre 2024

Samarbejde med Amalie Sandgaard fotography!

Kan ikke forstå I vil samarbejde med Amalie Sandgaard Photography, jeres butik mister troværdigheden overfor mig, da I ønsker at samarbejde med en fotograf der bruger så ufine forretningsmetoder. Ellers en flot og hyggelig børnebutik med mange sjove ting.

6 septembre 2022

Stort udvalg og go service.

Kan klart anbefale denne hyggelige børnetøjsbutik i midten af vejle. Udvalget er stort og der er varer for enhver pengepung. Personalet har go viden om de produkter de sælger og yder en top service. Har rabat ordning hvilket jeg synes er så cool - go måde at sige tak til trofaste kunder.

17 décembre 2013

Sød lille butik

Absolut ikke sidste gang jeg kigger ind. Dejligt med en børnebutik i midtbyen, og sød og venlig betjening. Og god plads til barnevognen :D

1 février 2012