Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super tilfredse med forløbet hos behandleren Sara! Meget imødekommende og professionel, og var rigtig god til at hjælpe vores søn af med hans spændinger i kroppen. Kan kun anbefale at booke tid til... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft min to sønner som er elite svømmere (11 og 15 år)hos Kasper Staube og er selv startet hos ham. Jeg kan kun sige at det er imponerende hvad han kan og hans måde at se kroppen an på. Mine d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Går til behandling hos Casper Glistrup i Slagelse pga af en fod der smerter og derved har udviklet et forkert gang mønster. Casper udviser stor imødekommenhed - tryghed og faglighed. Udover sine beha... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været utrolig glad for mine behandlinger hos Frederikke. Hun er faglig dygtig og grundig, og har en særlig evne til at skabe ro og tryghed. Hun lytter og man går derfra med færre smerter og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Ostéopathe
  2. Masseur
  3. Kinésithérapeute
  4. Centre de rééducation
  5. Massothérapeute du sport

Écrit par l'entreprise

”Min Osteopat” danner ramme om en af Danmarks mest alsidige klinikker. Vores mål er at skabe klinikker hvor folk kan føle sig trygge i professionelle og hyggelige rammer. Min Osteopat er et fagligt stærkt team, som brænder for at hjælpe folk med at lindre deres fysiske gener – og vi vil også gerne hjælpe dig. Vi udfører osteopati i alle vores afdelinger i Holbæk, Vanløse, Slagelse, Roskilde og Højby. Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, da vi mener forståelsen for din situation er helt essentiel for at kunne hjælpe dig med at opnå fremgang.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Altid en god oplevelse.

Altid en god oplevelse.

Hej Louise,

Tak for 5 flotte stjerner. Det varmer på alle klinikkerne når vores patienter er så glade for os!
Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

Mest professionelle behandlingssted jeg…

Mest professionelle behandlingssted jeg nogensinde har benyttet. Er kommet der flere år hos både fys og osteopat. Anbefales.

Hej Rikke,
Vi bliver så glade og stolte når vores hårde arbejde skinner hele vejen igennem til vores patienter. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Du får også 5 stjerner af os ;)
Mvh

Noté 5 sur 5 étoiles

I had such a wonderful experience

I had such a wonderful experience! Nadia was amazing — she answered all my questions and took care of my baby with so much attention and kindness. I truly recommend her!

Hi,

Thank you so much for this wonderful review. We are so proud to have Nadia in our clinic and we are happy that our patients feel the same!
Kind regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en god oplevelse og der er…

Jeg har haft en god oplevelse og der er ikke umiddelbart behov for yderligere behandling

Hej,
Hvor er det dejligt at vi har fået løst dine problematikker. Vi er selvfølgelig altid glade for at se vores patienter på klinikkerne, men vi ser jo helst at i ikke behøver komme her :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et super dejligt forløb!!

Jeg har haft et super dejligt forløb, har følt mig tryg gennem det hele og blev taget så godt i mod!
Og allerede efter 2-3 behandlerne kom vi til bunds med mine udfordringer, så alt alt bare en top fornøjelse og komme her :))

Hej Solvej,
Det er vi simpelthen så glade for at høre. Vi stræber altid efter at løse patienternes udfordringer så hurtigt og effektivt som muligt.
Tak for 5 flotte stjerner - vi er så stolte og glade!

Noté 3 sur 5 étoiles

For dyrt og ikke lige mig..

Var der kun en gang, da behandleren verken talte eller forstod dansk (vilket jeg syntes burde stå klart og tydeligt på deres hjemmeside når man bestiller tid) behandlingen var oki.. men valgte at finde et andet sted, da jeg syntes det er rarest at man kan snakke sammen frem for at skrive.
Og så var en kiropraktor bedre for mig, med mine smerter og for min pengepung..

Hej Lykke,

Jeg giver dig helt ret. Det skal stå klart og tydeligt at en behandler ikke taler dansk. Jeg skal beklage mange gange at det ikke fremgik ved booking af din aftale. Det sørger vi for fremadrettet.

dygtig behandler

Altid imødekommende tlf. personale og nemt at flytte tider mm
God og dygtig behandler

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os så glade!

Kæmpe anbefaling.

Har gået hos Jonas i Holbæk fast det meste af i år,først med mine skuldre og da han fik styr på dem gik vi videre med mine knæ. Og kan kun give en kæmpe anbefaling til behandlingen,har du ondt så bare kom afsted :)

Hej Gitte,

Hvor er vi bare glade for at høre at du er blevet hjulpet godt videre. Vi elsker nemlig at hjælpe vores patienter!
Jonas sætter enormt stor pris på dine fine ord om ham - tusind tak!

Verdensklasse

Johannes er simpelthen et så fantastisk menneske. Vanvittig dygtig. Lytter. Og nem at snakke med samtidig. Alle jeg kender, får ham anbefalet. Og alle som følger op på min anbefaling, kommer tilbage og takker for min anbefaling.

Hej Lars.
Hvor er vi glade for at du er tilfreds med din behandling hos Johannes og at du samtidig giver en anbefaling videre. Tak for det.
Mvh Mette
Sekretær

Kompetent behandling

Vores baby har været i kyndige, omsorgsfulde og tålmodige hænder hos Kasper i Slagelse. Meget kompetent, forklarende og rar. Vil anbefale ham til hver en tid

6 novembre 2025

Hej,

Tak for jeres fine anmeldelse. Kasper bliver glad for at høre i er tilfredse med behandlingen.
Vi takker for tilliden.

God behandling

God behandling og gennemgang af smerteårsager

7 novembre 2025

Hej,

Det er vi super glade for at høre. Tak for din anmeldelse :)

Johannes er altid opmærksom

Johannes er altid opmærksom, grundig og uddyber gerne hvis der er noget man ikke helt forstår.

Hej Susanne,

Tak for din fine anmeldelse. Det bliver Johannes rigtig glad for at høre.

Noté 4 sur 5 étoiles

kompetent behandler

kompetent behandler, og meget behagelig.
behandlingen har hjulpet på en helt anden måde end andre behandlingsformer.

Réponse de Min Osteopat

Det glæder os at du oplever bedring. Tak for den fine anmeldelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enormt dygtige og kompetente behandlere.

Jeg er mere end tilfreds med det forløb og den behandling jeg får og har fået hos Min Osteopat i Slagelse.
Virkelig dygtige behandlere, der tænker helhedsorienteret - med flere forskellige indgangsvinkler.
Det er trygt og rart at komme til behandling. Kan anbefales.

(Jeg har gået hos og til mange forskellige behandlere og behandlingsformer)

Réponse de Min Osteopat

Det gør os rigtig glade og stolte at du anbefaler os så varmt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er dejlig sted og komme Tobias er…

Det er dejlig sted og komme Tobias er meget dygtig.

31 octobre 2025

Kære Glad kunde,
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Tobias.
Bedste hilsner,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus