Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Bladet, abonnering og velkomstgave fungerer som man bør forvente, men så startet telefon terror: annenhver uke ringer noen med tilbud på blad. Har klaget på det uten at det hjelper (bare en kort st... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik et Euroman blad i gave og 4 gange kom det ikke med posten, hvor jeg hver gang skulle tage kontakt til dem. De skriver de er kede af det, men handling eller kompensation er der ikke skyggen af... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Alla våra prenumerationer har strulat. Leveranser uteblir ständigt och vi måste ringa och meddela detta. Kundtjänst är trevliga och skickar ut tidningarna som saknas men det är otroligt jobbigt att be... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Helt utrolig dårlig kundeservice Forsøgte at afmelde mit abonnement men fik gentagne gange “Vi beklager, at vi på grund af travlhed fortsat ikke har fået svaret på din henvendelse. Vi vender tilbage... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique spécialisée dans la vente de magazines

Écrit par l'entreprise

Vi udgiver stærke magasiner og driver succesfulde forretninger inden for digitale medier, e-handel og agencies. Vi er publicister af hjertet og har med udgangspunkt i storytelling bygget vækstforretninger, så vi både laver indhold og journalistik i verdensklasse samtidig med, at vi skaber stærke forbrugerfællesskaber og brands.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 9 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 2 sur 5 étoiles

Det må kunne gøres bedre

Det er det rene fusk med deres abonnement. Det bliver fornyet uden nogen form for notifikation.
Købte en julegave til min nevø og abonnement er blevet fornyet uden nogen form for notifikation - det havde ellers været god stil...

Prøvede at kontakte kundeservice, men det hjalp ikke på situationen, da rådgiveren blot blev ved med at gentage samme svar...

25 octobre 2024

Hej Thomas

Vi oplyser altid på vores tilbud om de fortsætter i et løbende abonnement, og det derfor skal opsiges med 1 måneds varsel.

Vi har løsninger der stopper automatisk. Dem finder du altid under Giv en gave på www.mitblad.dk.

Sindsyg dårlig kundeservice.

Sindsyg dårlig kundeservice.
Havde givet min kone 12 mdr. af RUM i gave. i dag skriver de følgende på deres hjemmeside under gaver
Abonnement udløber automatisk efter levering af sidste blad. Det var så ikke den gave jeg havde valgt, det var det forkerte jeg havde valgt. og er så blevet automatisk trukket for et helt års aboonnement (fordi det var det jeg oprindeligt havde givet i gave. Da jeg bliver opmærksom og kontakter i dag, får jeg at vide det var det forkerte jeg havde valgt og jeg skulle huske at opsige den"gave" jeg havde givet i god tid.

TAK FOR MEGET DÅRLIG KUNDESERVICE OG SIDSTE GANG JEG HAR GIVET ELLER ANBEFALER NOGLE AT GIVE BLAD I GAVE.

11 octobre 2024

Hej Per

Noté 1 sur 5 étoiles

For 2.gang inden for 14.dage har jeg…

For 2.gang inden for 14.dage har jeg ikke modtaget mit hendes verden som jeg har forudbetalt via abonnement. Jeg har begge gange kontaktet mitblad.dk og fået den besked at jeg ville så modtage det indenfor 48 timer.....det skete sp heller ikke. Så jeg kan ikke anbefale nogen at tegne abonnement.....

25 septembre 2024

Aftalebrud.

Indtil i onsdags ville I have fået 5 stjerner, men i går blev Her&NU ikke leveret og I er svære at råbe op. Hvis Jeres svigtende levering fortsætter vil jeg hellere selv hente mit blad (og have penge tilbage).

19 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

De tager pengene og sender ingenting

Har bestilt 10 blade prinsesser til
min datter, kan så se de har trukket pengene, men vi har ikke fået første blad, som skulle være kommet for næstet en mdr. siden. Har en meget skuffet datter !

Skam jer !!

26 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Flabet og dårlig kundeservice. Deres system udskifter automatisk adresse med en anden.

Jeg bestiller et abonnement af Alt for damerne på hjemmesiden 5 juli og tager på sommerferie en uge efter.
Da jeg kommer fra ferie og opdager at jeg ikke har modtaget blade, går jeg ind på hjemmesiden, for at se hvad jeg kan stille op. Her opdager jeg at den forkerte adresse er opgivet. Jeg går ind for at rette adressen. Årsagen til den forkerte adresse, finder jeg ud af er, at systemet automatisk udskifter den rigtig indtastede adresse med den forkerte.

Herefter ringer jeg til kundeservice hvor der er så lang kø at jeg slet ikke kan komme igennem. Dagen efter forsøger jeg igen, hvor jeg forklarer situationen. I denne samtale bliver der stillet spørgsmålstegn ved, at jeg kan være på ferie så lang tid. (Knap 4 uger)

Herefter kontakter jeg kundeservice pr mail. I besvarelsen af denne mail er der sat ring om den forkerte adresse, samt et svar om at det er denne der er oplyst. (Jo tak, det ved jeg. Det er jo netop det jeg gerne vil have rettet, men ikke kan få lov til af deres eget system, som automatisk udskifter med den forkerte). Hvilket jeg forklarer i en mail.
Hertil modtager jeg et svar om, at de ikke har modtaget min første mail mhp. at jeg ikke modtager bladene. Dette er dog tydeligt modbevist, da det tydeligt ses i selvsamme koorespondance. Yderligere meddeler de mig, at da de 7 dages fortrydelsesret ikke er overholdt, har jeg mistet 6 blade.

26 août 2024

Totalt bondefangeri

Her kommer vores korte konklusion (den længere forklaring kan læses længere nede):
ALDRIG, som i ALDRIG skal vi købe noget mere ved mitblad.dk
De bruger meget kringlede forretningsmetoder, og uigennemskuelige handelsmetoder!
Hvis man ikke er urimeligt opmærksom kan man nemt blive snydt!
Der er også taget kontakt til KONTANT på DR da vores klare oplevelse er at de benytter sig af bondefangeri og ufine metoder.

Køb dine blade i den lokale brugs eller kiosk, IKKE VED MITBLAD.DK

---
Vi købte i oktober 2023, hvad vi troede var en månedlig jumbobog i 6 måneder, til vores nevø på bladkiosken. Den første bog kom ikke, og vi skrev derfor til mitblad.dk - som åbenbart var dem der sender jumbobøger ud, de lovede at de ville få den sendt af sted, og den kom også frem, og det gjorde de 5 andre bøger også.

Herefter modtages der yderligere 3 bøger. Vi skriver til mitblad.dk og oplyser dem om at der forsat modtages jumbobøger, hvortil de skriver at vi har et løbende abonnement. Her starter forvirringen.

På vores ordre står der 6 numre, ikke noget med et løbende abonnement. Der står godt nok i deres handelesbetingelser - på bladkiosken.dk - at hvis ikke andet er oplyst så er det et løbende abonnement, men vil da helt klart mene at 6 numre indikerer at det er 6 numre og så slut. - men nej, det var et løbende abonnement, det får vi så opsagt og så tænker vi at vi bare betaler 3 ekstra bøger. Vi betaler det udestående vi har ( hvilket vi aldrig selv har tilmeldt os), og modtager på påfaldende vis næste dag et girokort i postkassen. Det er på 710 kr og har været 14 dage undervejs, så der er kun 2 dage tilbage til at betale i. Jeg tager derfor kontakt til mitblad.dk - hvor jeg med samtykke optager samtalen. De siger at de har sendt girokort ud for hvert af de tre ekstra blade, hvilket ikke er tilfældet. De fejer det væk med at det må være påstand mod påstand om de er modtaget.
Pludselig siger hun i telefonen at vi ikke har noget udestående og bare skal smide girokortet ud. Det virker mistænkeligt og som om hun er meget bevidst om at jeg optager samtalen, og godt ved at de ikke har rent mel i posen.

Jeg beder om bevis på at de har sendt se tre girokort, hvorefter vi modtager en mail med tre (måske nylavede) girokort. Som sagt "påstand mod påstand"

Men jeg regner på det og det viser sig at vi har betalt for følgende: 3 bøger + fragt + 50 kr (girokort) -jeg skriver igen til mitblad.dk, at vi gerne vil have de 50 kr tilbage for girokort, fordi der slet ikke har været behov for at sende girokort, da det ifl. handelesbetingelserne på den side hvor vi har købt og betalt for jumbobøgerne (bladkiosken.dk) fremgår at når man betaler så tilmelder man automatisk betaling, dette afviser mitblad.dk med at det er deres handelesbetingelser der gælder. Her har jeg haft fat i en advokat, det holder med mig og siger at det er de handelesbetingelser der er på den side hvor ordren indgåes.

Håber at mitblad.dk har læst med til enden og vil lave en seriøs ændring i deres måde at få kunder på.

14 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vildledende markedsføring og dårlig…

Vildledende markedsføring og dårlig kundeservice. Som mange andre blev den gave jeg skulle give pludselig meget dyrere, grundet automatisk fornyelse af abonnement uden varsel. Mega ærgerlig oplevelse

15 août 2024

Hej,

Vi oplyser altid på vores abonnementer om de er løbende og skal opsiges med 1 måneds varsel eller om de stopper af sig selv. Det gælder for vores kuponer, mitblad.dk i vores annoncer eller på vores opkrævninger.

Manglende velkomstgave

Min søn på 10 har købt et abonnement på Anders And, hvor han ville få to biografbilletter som velkomstgave.
Bladene begyndte at komme, men først da vi selv henvendte os til mitblad.dk, fik vi at vide, at der ikke var flere biografbilletter. Han kunne i stedet vælge en anden gave, hvoraf ingen havde nær den samme værdi.
Det forarger mig, at man kan tage penge for en vare, men så bare undlade at sende dele af den og håbe på, det ikke bliver opdaget.
Øv.

1 août 2024

Vildledende markedsføring medfører samlet regning på 8800 kr

NUL STJERNER hvis man ellers kunne det! Jeg gav et Hjemmet-gaveabonnement til min mor tilbage i julen 2020. Markedsføringen på mitblad.dk lovede at det var et abonement på 26 numre, der derefter ville ophøre. Fint og videre med julegaveshoppingen. Jeg fik en email kvittering som blev arkiveret sammen med alle de andre emails med juleindkøb. Siden har jeg aldrig modtaget noget fra Egmont..... INDTIL jeg her, 4 år senere, modtog en inkassosag på 2439,70 kr på vegne af Egmont. Først der finder jeg ud af at jeg stadig er kunde, og at jeg har betalt ialt 6363,50 kr, fordelt over 5 halvårlige beløb trukket fra mit dankort indtil dette udløb i november sidste år. De påstår at de har sendt mig opkrævninger og rykkere til en fraflyttet adresse og det kan jeg jo ikke modbevise. Jeg har ihvertfald ikke modtaget hverken telefonopkald eller emails fra dem, hvilket de jo kunne have gjort da disse oplysninger blev afgivet ved købet (og at man skal melde adresseændringer til steder man ikke ved man er kunde hos, det kunne jeg jo ikke vide)
Modtageren af alle de mange blade har heller ikke modtaget nogen rykker. Der kom ganske rigtigt flere blade hjem til min mor, men jeg havde da ikke forestillet mig at det stadig var mig der betalte for dem.
Jeg føler mig i den grad snydt! Egmont har måske nok juristeriet på plads, for jeg har sikkert overset noget skrevet med småt. Men med den slags vildledende markedsføring så har de svindlet mig, for jeg har i god tro købt en julegave der endte med at blive meget dyr.

16 juillet 2024

Så blev jeg ringet op endnu engang

Så blev jeg ringet op endnu engang
Jeg har ikke haft abonnement de sidste 2 år. Hvor jeg spurgte om ikke hun gad slette mit nummer. Nej det kan vi ikke vi ringer op til vores tidligere kunder kunne jo være jeg var interesseret igen.
Også havder jeg et firma ringer med hemligt nummer

1 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte et 6 måneders hjemmet abonnement…

Købte et 6 måneders hjemmet abonnement via flipp som en julegave til er familiemedlem. Med løbende måned + 1 måned opsagde jeg mit abonnement på flipp og fik dem til at bekræfte opsigelsen. Det man ikke ved er at denne opsigelse ikke opsiger til abonnement til mit blad og derfor fortsætter abonnementet.
Det er så krypteret og så ulækker en måde at drive forretning på! Det står selvfølgelig med småt i den ordrebekræftelse man får efter bestilling.
Fantastisk måde at hive penge ud at folks lomme på.

31 juillet 2024

Hej Sebastian,

Alle produkter købt via mitblad.dk skal opsiges via Mitblad.

Bondefangeri

Bondefangeri, når man bestiller at abonnent.
Virkelig besværlig at opsige
Nedladende kundeservice.
Sidste gang jeg “glæder” nogen med noget fra Egmont

30 juillet 2024

Hej Helle,

Du kan altid opsige dit abonnement.

Du kan gøre det via vores selfservice Min side til udgangen af den periode der er oplyst.

Du kan også altid opsige det med 1 måneds varsel via vores kundeservice.

Dårlig service

Købte abonnement i tilbud til min datter , 26 numre af Hendes Verden. 3 gange i løbet af perioden udeblev bladet, og efter at jeg gjorde dem opmærksom på det, kom de 2 numre. Den 3. Kom aldrig, og jeg ringede og fik at vide at de havde sendt den- men den kom jo ikke og vi havde så ventet for længe på den for nu var det for sent at klage. Vi kunne la være med at abonnere en anden gang, fik jeg at vide af medarbejderen i telefonen. Det gør jeg så.
Hilsen Paula Viitanen

30 juillet 2024

Hej Paula,

Vi beklager hvis du har oplevet problemer med leveringen.
Det er korrekt at vi ikke kan eftersende andre end den aktuelle udgivelse. Det vil sige hvis et ugeblad udebliver så skal vi har besked senest 1en uge efter de skulle have være modtaget.

Eller har vi ikke mulighed for at eftersende det og tilbyder i stedet at du kan få forlænget abonnementet med et nummer uden beregning.

Noté 1 sur 5 étoiles

Story House Egmont fornyer automatisk…

Story House Egmont fornyer automatisk abonnementer, giver ikke besked, og hæver prisen voldsomt efter det indledende tilbud. Gør det umuligt at opsige sit abonnement uden at ringe til dem inden for deres begrænsede tidsrum.

24 juillet 2024

Hej Mathias,

Vi oplyser altid på vores tilbud om de fortsætter i et løbende abonnement og det derfor skal opsiges med 1 måneds varsel.

Vi oplyser også altid hvad normalprisen vil være efter tilbudsperioden.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tjek og læs hvad de sender

Det var en overraskelse fra Intrum i min e-boks om manglende betaling fra Egmont. Kun 176,85 DKK der stiger lige til 1000 DKK. Jeg betaler altid mine regninger, men her Egmont behersker med sine selvviske metoder! Jeg har tjekket min konto, hvor står der at jeg har betalt 300 DKK til dem, men alligevel det var sent en ekstra faktura til mig med efterfølgende rykker for betaling. Jeg har ikke læst dem grundigt så endte alt hos Intrum. Så hvis de sender et brev igen med tilbud, så det betyder ikke kun tilbud, men noget de binder kunden til betaling.
Mvh Algis

6 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Bliv ikke abonnent, det er for dyrt.

Som trofast mangeårig abonnent skal man betale over det dobbelte for et produkt end alle andre skal.
Mit abonnement er opsagt ved udløb af perioden, og jeg kommer ikke tilbage.
Vil hellere støtte min lokale butik end betale overpris som fast abonnent.
Fik en ubehøvlet person igennem da jeg ringede, så det kommer aldrig til at ske igen.
Husker ikke datoen for oplevelsen, så datoen er ikke korrekt.

1 janvier 2024

Hej Steen,

Den normale abonnementspris er højere end butiksprisen, da man betaler porto for levering.

Snyder med abonnementer

Snyder med abonnementer. Provokerende og manglende kundeservice når man ringer. Beskylder kunder for at det er dem der har lavet fejl og købt et løbende abonnement, men de fjerner dokumentation ved ikke at skrive i bekræftigelsen på mail, at abonnementet udløber af sig selv.

2 juillet 2024

Hej Maja,

Vi oplyser også altid på ordrebekræftelsen om abonnementet er løbende.

Noté 1 sur 5 étoiles

Platfirma der forlænger abonnementer…

Platfirma der forlænger abonnementer trods aftale om det kun skulle løbe et halvt år.
De er så oven i så frække at påstå man nærmest er fuld af løgn, de har aldrig talt med mig i tlf.
De er sikkert på vej mod konkurs, deres opførsel minder meget om panik i sidste time

27 juin 2024

Hej Tommy,

Vi oplyser også altid på ordrebekræftelsen om abonnementet er løbende.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus