Stor anbefaling herfra. Har lige lavet stor make-over af min datters værelse, med masser af nye møbler fra Møbellageret. Alting blev leveret til tiden og det hele spillede bare. Fair pris og god kv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har lige modtaget mine varer fra Møbellageret. Hurtig levering og god kvalitet. Det levede fuldt ud op til billede og beskrivelse. Ikke sidste gang jeg handler der.
L'entreprise a répondu
Meget dårlig oplevelse. Jeg modtog to skoskabe fra firmaet, og allerede da jeg åbnede den første pakke, kunne jeg se, at emballagen var lavet af meget tyndt og skrøbeligt pap. Jeg åbnede de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestille en ellers på billedet (hjemmesiden) en fin kommode og den ankom i fin leveringstid. Den ankom dog i kasser - made in china på skrift udenpå. Her ventede et mareridt med 400 dele og 35 pun... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super god service!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har købt møbler på møbellageret 2 gange nu "storkøb af møbler", har begge gange fået god service⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Møbellageret
For det første, super god service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Behagelige møbler med god kvalitet.
Anbefaler det 100%⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Møbellageret
Kanon service. Det er første gang jeg har købt møbler her men bestemt ikke sidste. Super kommunikation og servicen er i top. Varm anbefaling herfra

Réponse de Møbellageret
Flink kundeservice, der ringede tilbage med svar som lovet.... leveringstiden som er beskrevet passer, alt i alt en god oplevelse og jeg vil bestemt handle der igen.

Réponse de Møbellageret
det er den bedste service,jeg har fået i flere år.
super.

Réponse de Møbellageret
De havde skrevet at der var mellem 8-10 dage levering på mit skab…, men fik det efter kun 4 dage ..super god service, kan klart anbefales

Réponse de Møbellageret
jeg synes det e r super godt og hurtig levering

Réponse de Møbellageret
jeg har oplevet at jeg ikke har fået alle mine dele. efter jeg har skrivet mail til dem svaret det ikke. efter jeg skriver en dårlig anmeldelse om dem, viser det sig at det har fået ny ejer. og midt i ejerskift har det mistet min mail. nu har det rettet tingene.

Réponse de Møbellageret
Jeg er rigtig glad for mine spisebord stole. De er ligesom på billedet, jeg var lidt usikker på farven, men den machtede lige præsis. Har fået en god og hurtig service. Kan varmt anbefale siden :)

Réponse de Møbellageret
Varen blev leveret hurtigt og levede op til forventninger

Réponse de Møbellageret
Skrev en mail til kundeservice, og ejeren vendte tilbage indenfor 5 minutter - og det var ovenikøbet på en søndag!
Godt udvalg, fine priser, kan godt anbefale
En savoir plus sur les différents types d'avis.