Står desværre stadig med 2 telefoner der ikke virker, kan godt være i ikke kan finde fejlen på den ene (mandens), men derfor kan vi stadig ikke hører hvad han siger (meget utydelig) når vi ringer samm... Voir plus
L'entreprise a répondu
If I could give them a zero rating I would, Avoid them if you can.They take forever to reply and once they do reply it takes another 3 weeks to respond. Really shit service
De sender falske billeder til samsung af deres kunders produkt.. 3 af deres medarbejder har set vores produkt efter for fysiske fejl og finder ingen fejl... 2 af medarbejderne fortæller os at det bi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Voir plus
Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Dårlig service
Jeg havde købt en telefon hos mine teleudbyder. Og der er bøvl med den fra starten af. Jeg kontakter dem og den skal sendes til reparation hos Mobylife.dk
De får de d. 27-11-2018 og d. 20-12-2018 jeg en mail at den ikke kan repareres pga. vandskade til trods for den ikke har været i nærheden af vand. Men jeg kan jo ikke vide hvordan de kommer til den konklusion. Nå men de returnere telefonen til mig d. 9-1-2019
Jeg henter pakken og køre hjem og åbner den og konstatere at skærmen er fuldstændig smadret. Ikke nogen begrundelse hvorfor min skærm er smadret, blot en regning på 310,00 kr. Så min oplevelse med Mobylife.dk er absolut ikke en stjerne værd. Det er absolut dårlig service.

Réponse de Mobylife
Helnöjd, 1 vecka ganska precist. Trots att reservdel inte fanns på lager. Snabb o bra kontakt.

Réponse de Mobylife
Skickade in min mobil. de ändrade färdigdatum hela tiden. Jag har telia men när jag fick tillbaka telefonen var den låst till 3 och registrerad i Storbrittanien...
My phone was broken, it was sent to Mobylife and they fixed it. It works flawlessly now. My case took a bit longer than I expected, but perfect communication with the support center did not make me worried about that.

Réponse de Mobylife
Min telefon er blevet lavet på garantien og det nye batteriet virket med godt.
Desværre var telefon ikke samlet rigtig. skærm sad ikke rigtig og dækket for mic så man ikke høre nået når man snakket i den.
indlevering og retur af telefon gik rigtig godt og tid det tog var ok. det er dog svært at mangle sin telefon i en uges tid.

Réponse de Mobylife
En rigtig god og flot service kan kun anbefale andre at bruge det

Réponse de Mobylife
Fin service med løbende information om hvor langt reperationen er.. varm anbefaling herfra.

Réponse de Mobylife
Jeg havde en yderst god oplevelse med Mobylife. God service og ydelse

Réponse de Mobylife
God oplevelse. Har brugt dem nogle gange og det er let at sende emnet til reparation og følge det hele vejen.

Réponse de Mobylife
Kunne godt have brugt mere kommunikation omkring modtagelse, reparationsstatus og returnering af telefon. Ellers godt tilfreds.

FIXED!
Mobylife har fixet min mobil to gange nu. Hurtigt og præcist!

Hurtig og nem ekspedition da glasset på min mobil havde løsnet sig. 5 stjerner

Réponse de Mobylife
Nemt og hurtig betjening, 5 hverdage fra jeg sendte den til den kom retur med ny skærm.

Réponse de Mobylife
Kan ikke udføre rep. under garanti pga. der er mærker i rammen på mobilen..! kundeservice er ikke til at snakke med, de skal bare holde fast i teknikerens beslutninger og afvise rep. af mobilen pga. mærker i rammen. Derfor vil de ikke rep. en garantisag ... elendig service

Réponse de Mobylife
Hurtig ekspedition. Ingen diskussion om, hvorvidt problemet var dækket af garantien eller ej.