Er was iets niet goed gegaan met de verzendkosten, keurig opgelost netjes op de hoogte gehouden ! Complimenten! Met de bestelling erg blij, leuke spijkerbroek en bontcape! Hele positieve ervaring !!... Voir plus
Lisez les avis des autres
Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Jedoch funktionierte bei bei meiner ersten Bestellung weder PayPal noch Kreditkarte. Ich habe dann Klarna versucht und das hat funktioniert.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!
Coordonnées de contact
Dorpsstraat 12, 4711NG, Sint Willebrord, Pays-Bas
- 0643164057
- info@modebyjoy.nl
- modebyjoy.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 10 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Alles was goed
Snelle verzending en atikel was netjes en mooi verpakt . En ook artikel was naar wens.
Bestelde item was door foute telling…
Bestelde item was door foute telling opeens niet meer beschikbaar
Kreeg verkeerde jurk gestuurd
Kreeg verkeerde jurk gestuurd, is uiterst netjes afgehandeld! Prima service!
Leuke kleding style ik hou ervan!!
Goede service !!
2 bestellingen gedaan
2 bestellingen gedaan, beide helaas toch retour omdat ik de setjes toch niet mooi vind staan bij mij. Retourformulier ingevuld en ik moest 7,95 retourkosten betalen, oke prima dat begrijp ik. Ik heb beide bestellingen in 1 pakket retour gestuurd. Nu wil de webshop dat ik 2 x7,95 retourkosten ga betalen, waarom? Er zijn geen dubbele pakketkosten?? Al 2x gemaild maar na een week nog geen reactie, heel jammer! Ik zou hier dus niet bestellen, slechte service!!!!
Ik hebt er al een aantal x besteld.
Ik hebt er al een aantal x besteld.
Eerste keer ging gelijk al de adressering niet goed.
Is netjes opgepakt.
Ik werd zelfs netjes gebeld daar voor.
Niks te nadelen
Ik hebt toen nog een paar keer besteld....maar telefonisch en mailen reageerd niemand meer op.
Vaak toch wel mindere kwaliteit volgens je verwachting.
Maar ook retourneren is dan ook best wel een behoorlijk bedrag.
Al zeg ik het zelf.
En kwalitatief best wel behoorlijk wat geld wat je kan afrekenen. leuke kleding maar het moet wel bij je eigen persoonlijkheid passen en het waard vinden.
Retourneren is wel altijd snel geregeld.
Meestal binnen een week.
Dus met al de communicatie kan echt wel wat verbeterd worden.
Ook goed voor het vertrouwen voor de consument!
Hopelijk toch ook wel positief!
27/6 besteld
27/6 besteld. nu nog steeds niet aangemeld bij DHL.
het is nu 6/7.
3 bestellingen geplaatst omdat ik op de website zag staan "voor 15.00 uur in huis, zelfde dag verzonden" niet dus. alle 3 de bestellingen gaan terug.
Een jurk en een beige top (sale)…
Een jurk en een beige top (sale) besteld.Snelle levering, dat wel. Jurk was prima, top bleek groenig te zijn ipv beige. Op de website staat dat sale artikelen niet geretourneerd mogen worden. Omdat de kleur enorm afwijkt van beige heb ik een mail geschreven hoe dit op te lossen. Geen reactie. Vervolgens via de chat een appje gestuurd. Er werd gevraagd naar het ordernummer, dit heb ik doorgegeven. Vervolgens ook hier geen reactie op. Mijn review op de website wordt niet gepubliceerd
Jammer dat er totaal geen communicatie mogelijk is. Hier ga ik niets meer bestellen.
Schnelle Lieferung
Hele mooie top.
Hele mooie top.
Snelle verzending en snelle reactie op een vraag.
Goede ervaring
2 weken geleden een bestelling…
2 weken geleden een bestelling geplaatst. Was de verkeerde maat op gestuurd. Gisteren een bestelling gedaan. Een pak en een blouse. Vandaag een mail ontvangen. Blouse werd terug gestort was niet aanwezig. Ik vind dit allemaal een beetje rommelig.
Netjes verpakt en snel geleverd!
Betrouwbaar en betaalbare leuke kleding
Eerst bij Trustpilot gekeken en met een gerust hart geshopt bij MBJ. Leuke kleding, goede communicatie als je hebt besteld en er wordt vrij snel geleverd. En ook niet onbelangrijk, ik vind het ook nog betaalbaar, maar dat is persoonlijk.
Bij sommige kledingstukken moet je er wel snel bij zijn, anders is het uitverkocht. Ik weet niet of kleding weer op opnieuw wordt aangevuld.
Blij dat ik deze online winkel op fb tegen ben gekomen.