Mofibo Avis

2 241
TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg syntes det er mærkeligt at man ikke kan have family unlimited længere. Hvis man skal have unlimited adgang, skal man betale for en person. Det er virkelig dårlig service. Så hvis tre personer sk... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Synes godt om det mester af indholdet. Kan dog ikke forstå hvorfor AI kun ka' oplæse udvalgte bøger, troede AI er ligeglad med hvad de læser. Ind i mellem er den udvalgte oplæser ikke til at hol... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Midt i lytning af en bog stoppede bogen. Jeg ville starte bogen igen, men hele bogserien er nu fjernet fra Mofibo - der var ingen advarsel om, at den ville blive fjernet. Den forsvandt bare.

Noté 1 sur 5 étoiles

der er sket en fejl på mofibo og jeg er blevet trukket 129kr for abonnement selvom første måned var gratis. Jeg forsøger at komme igennem chatbotten, som desværre virker helt elendigt. Ærgeligt man ik... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Librairie

Informations provenant de diverses sources externes

Få fri underholdning med tusindvis af e- og lydbøger direkte på din mobil og tablet. Læs og lyt, hvor og når det passer dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 62 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 241)

98 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig ikke godt at der går så lang…

Virkelig ikke godt at der går så lang tid mellem udgivelser. Og nu, foruden abonnement, skal man nu også købe bøger?????

30 décembre 2025

Hej,

Vi er kede af, at du har haft den oplevelse. Vi gør vores bedste for hele tiden at opdatere appen med spændende nyheder. Hvis der er en specifik bog, du savner, er du meget velkommen til at indsende et ønske via dette link: https://support.mofibo.com/hc/da/requests/new

Som Mofibo-abonnent har du allerede adgang til et massivt udvalg af titler, som du frit kan læse eller lytte til.
For at give dig adgang til endnu flere engelske titler i appen, introducerer vi nu muligheden for at købe enkeltstående lydbøger. Dette gælder for titler, som vi desværre ikke har mulighed for at inkludere i vores abonnementskatalog.
Du kan nemt genkende disse titler, da de vil være markeret med et indkøbskurv-symbol i appen.

Vi fjerner ingen bøger fra dit eksisterende abonnement for at sælge dem separat. Dette er udelukkende en udvidelse af dine muligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os via Messenger, chat eller e-mail.

jeg er ikke imponeret

Jeg har generelt været godt tilfreds med Mofibo. Nu er der så indført betaling på en del bøger. Så er der altså ikke unlimited adgang længere. Hvis der skulle være det skulle man kunne læse bøgerne og ellers derefter kunne købe bogen hvis man gerne vil det. Det gælder desværre også titler jeg før har kunnet læse “gratis”. Det er temmelig træls at det specielt gælder engelsk sprogede titler, da jeg helst læser dem, når det er originalsprog.

27 décembre 2025

Hej,

Tak fordi du deler dine tanker om dette emne.

Når du har et abonnement hos Mofibo, tilbyder vi et bredt udvalg af titler, som du kan læse eller lytte til. For at gøre endnu flere engelsksprogede titler tilgængelige i Mofibo-appen tilbyder vi nu muligheden for at købe individuelle titler, som vi ikke kan tilbyde i vores abonnementspakke. Vi har ikke fjernet nogen bøger fra vores abonnementstilbud for at sælge dem separat.

Du er velkommen til at kontakte vores supportteam via. Chat, Messenger eller mail, hvis du har yderligere spørgsmål!

Frygteligt

Frygtelig bliver ved med at trække for abonnement, men er meldt ud , man kan ikke komme i kontakt med dem . Hold jer langt væk fra det firma man kan ikke få sine penge tilbage selvom jeg gør alt hvad de beder om øv øv føler mig snydt

23 décembre 2025

Hej,

Det beklager vi meget! Det er bestemt ikke meningen, at du skal opleve problemer med at opsige dit abonnement. Som en hurtig løsning kan du prøve at gennemføre opsigelsen i en anden browser, da det ofte afhjælper fejlen. Du er altid velkommen til at kontakte os via Messenger, chat eller e-mail.

Venlig hilsen, Mofibo

Høj pris, dårligt udvalg

Jeg kan godt lide at læse mange bøger, og bestemte genre, og 95% af tiden når jeg opdagede en spændene bog et sted på nettet og søgte på mofibo, var der intet, udvalget er meget småt, og hvorfor have et abonnement når udvalget er så ringe..👎🏻

1 décembre 2025

Hej,

Det beklager vi meget du oplever dette! Vi gør altid vores bedste for at have et bredt og dynamisk udvalg med så mange nye udgivelser som muligt. Vi vil anbefale at sende dine bog ønsker via. linket: https://support.mofibo.com/hc/da/requests/new

Hvis du ønsker hjælp er du velkommen til at skrive til os på email, Chat og Messenger.

Dobbelt opkrævning, ingen kontakt

ØV, ØV, ØV…
Jeg elsker at høre lydbøger, men det er super utilfredsstillende, at Mofibo ikke kan kontaktes😡.
Jeg har betalt dobbelt i 2 måneder, de svarer ikke på kontakt-formularen, og chatten er håbløs😨.
Hvordan kommer man i kontakt? Melder sig ud?

18 décembre 2025

Hej,

Det beklager vi meget! Da vi gerne vil undersøge din sag nærmere og hjælpe dig med en løsning, vil vi opfordre dig til at kontakte os via enten Messenger, e-mail eller vores chat. Vi sidder klar til at kigge på det og hjælpe dig godt videre.

Noté 1 sur 5 étoiles

Man kan ikke opsige abonnement på Mofibo, på nogen måde!

Jeres hjemmeside fungerer ikke ift. opsigelse. Når man trykker på "håndter" så sker der ingenting.

Ydermere så er jeres robot chat funktion virkelig ringe, den forstår ikke sine egne anvisninger og reagerer ikke på kundernes - Ergo den kører i ring med sine evindelige spørgsmål og ingen løsninger.
Det betyder at jeg ikke kan få svar af en chat-bot, som heller ikke kan finde ud af at stille videre til en menneskelig medarbejder, Mofibos mailformular virker heller ikke (siger fejl når man forsøger at sende den - Og tror faktisk heller ikke at jeres vedhæftning virker i email), og endeligt kan man ej heller kontakte Mofibo via telefonnummer - da det ikke findes. Det er ekstrem ringe kundeservice!

Mangeårig kunde - virkelig skuffet.

JEG VIL GERNE OPSIGE MIT ABONNEMENT OG HAR NU FORSØGT I EN MÅNED, DA JEG NAIVT TROEDE AT I HAVDE HJEMMESIDE FEJL SOM VILLE BLIVE TILRETTET. MEN NU VIRKER DET MERE SOM SNYD, BEDRAG OG DOVENSKAB.

VÆR RAR AT LUKKE MIT ABONNEMENT I DAG 15. DECEMBER 2025. OG BEKRÆFT SKRIFTLIGT TIL MIN MAILADRESSE.

15 décembre 2025

Hej,

Det er dybt beklageligt at høre om dine frustrerende oplevelser med at opsige dit abonnement. Vi beklager dette, du kan forsøge at gennemføre opsigelsen i en ny browser.

Du er altid velkommen til at kontakte os via Messenger, Chat eller e-mail, hvis du har yderligere spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg gik ind og ville melde mig til…

Jeg gik ind og ville melde mig til mofibo. Så opdagede jeg at INTET fungerede og prøvede at annullere. Man kan ikke ringe. Det er da en frygtelig hjemmeside. De snyder og bedrager. Jeg kan ikke annullere selv om jeg gar slettet alt. Så vil de have penge for at man stopper. !! Er der ikke nogen der kan stoppe dem i at udnytte folk?

12 décembre 2025

Hej,

Vi er kede af den oplevelse du har haft med at opsige. Det er altid gratis at opsige dit Mofibo-abonnement. Der mulighed for at finde de enkle trin på vores hjemmeside. Hvis du har modtaget en faktura, skal du kontakte det pågældende firma – vi har ingen tilknytning eller partnerskab med nogen tjenester, der hjælper med opsigelse.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge dette!

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail, Messenger eller chat.

Venlig hilsen, Mofibo

Falsk markedsføring.

Falsk markedsføring.
Mofibo reklamere med fri podcast, men dette er falsk markedsføring, da man bruger ens lytte tid selv om man kun lytter til podcast.
Så hvis fri podcast ikke er ubegrænset hvad indebærer denne sætning så?

SVAR:
Vil venligst vise hvordan man kommer ind til det fremsendte link via abonnementsoversigten eller i forbindelse med at man opretter?
Det kan man nemlig ikke, linket er på ingen måde tilgængeligt på jeres hjemmeside, ellers er det super godt gemt!
Og faktum er at jeres formulering stadig er vildledende og kunne sagtens overformuleres, men i vælger bevidst ikke at gøre det for netop at vildlede.

10 décembre 2025

Réponse de Mofibo

Hej! Mange tak for din henvendelse og for at dele din værdifulde feedback omkring vores markedsføring af podcasts.

Du kan læse mere om, hvordan det fungerer her https://support.mofibo.com/hc/da/articles/16671924703388-Podcast. Forhåbentlig kan dette give en afklaring på dine spørgsmål.

Med venlig hilsen, Mofibo

Mofibo unlimited falsk markedsført

Mofibo unlimited bliver markedsført, som ubegrænset adgang til hele deres bibliotek. Dog skal man stadig betale i omegnen af 100-150 kroner for nogle titler. Så kan man simpelthen ikke kalde det ubegrænset adgang. Falsk markedsføring!!

11 décembre 2025

Hej,

Vi beklager, hvis dette ikke har været tydeligt. Du skal vide, at dit Mofibo-abonnement naturligvis fortsat giver dig fuld adgang til vores store katalog af titler.

Vi udvider nu dine muligheder ved at introducere salg af enkeltstående e-bøger/lydbøger – primært engelske titler, som vi desværre ikke kan inkludere i abonnementskataloget.

Disse titler genkender du på indkøbskurv-symbolet i appen. Vi fjerner ingen eksisterende titler fra dit abonnement; dette er udelukkende en udvidelse af udvalget.

Du kan altid kontakte os via Messenger, Chat eller e-mail, hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for hjælp.

Kan ikke anbefale abonnement

Kan ikke anbefale at abonnere på Mofibo. Har netop oplevet at en e-bog jeg var ved at læse - pga Mofibos, manglende rettigheder, pludselig kun kan tilgås som lydbog. Må derfor også anbefale Ældresagen ikke længere at anbefale dette samarbejde.

9 décembre 2025

Hej,

Øv hvor er det frustrerende når en bog bliver fjernet!

Desværre har forlaget ikke længere streaming rettighederne til bogen og den er derfor blevet fjernet fra tjenesten.

På nuværende tidspunkt ved vi desværre ikke om den vil komme igen, men håber selvfølgelig at det vil blive muligt i fremtiden.

Vi beklager ulejligheden mange gange.

Venlig hilsen,
Mofibo.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold da helt op… aner ikke mine hvordan…

Hold da helt op… aner ikke mine levende råd om hvordan jeg skal komme i kontakt med jer. INGEN vender tilbage - uanset hvor mange gange jeg rækker ud. Har ellers været en glad og meget tilfreds kunde… det er jeg så IKKE mere. I det mindst kan I da svare !

4 décembre 2025

Hej,

Vi er kede af at du ikke har modtaget et svar! Du må meget gerne kontakte os på Messenger, så skal vi nok sørge for at du modtager et svar.

Med venlig hilsen, Mofibo

Det fungerer bare ikke

Det fungerer bare ikke. Jeg har betalt for to, men det er kun den ene der kan høre lydbøger. Jeg kan ikke tilmelde nummer to. Jeg skulle have kigget herinde noget før så havde jeg aldrig brugt Mofibo

8 décembre 2025

Hej,

Hvor ærgerligt at du har oplevet problemer med dit abonnement!

Du må meget gerne kontakte vores support så de kan undersøge sagen nærmere.

Det var dog utroligt

Utroligt dårligt.
Køber et abonnement to måneder for en måneds pris efter en måned tænker jeg at jeg vil opsige det så de ikke trækker om en måned, så er det gjort vupti så har den slettet mig fuldstændig og ingen mulighed for at kontakte dem .

3 décembre 2025

Hej,

Jeg er ked af at du oplevede problemer med din opsigelse og med at kontakte os!

Noté 2 sur 5 étoiles

Nyudgivelser lader vente for længe på…

Nyudgivelser lader vente for længe på sig!

2 décembre 2025

Hej Kristian,

Tak for din henvendelse og for din feedback. Jeg er ked af at læse, at du ikke er tilfreds med udvalget og ventetiden på nye titler.

Vi har et klart mål om at tilbyde et bredt og opdateret udvalg og er i kontinuerlig dialog med forlagene for at sikre, at nye udgivelser kommer hurtigt på platformen.

Vi har noteret os din feedback omkring kataloget, og det vil være et fortsat fokusområde for os at udvide med nye, relevante udgivelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for endelig at få mere læsning til os unge.

Jeg var faktisk ved at afmelde mit abonnement på et tidspunkt, fordi jeg synes det hele blev for meget krimi, og der var samme udvalg som på Saxo.

Jeg er dog blevet rigtig tilfreds, for efter lidt pause fra appen, kan jeg se der er kommet en masse nyt YA og fantasy bøger, som er lige det jeg ønsker. Jeg er ikke til realistiske universer og krimier, som så mange andre.
Så tak for det! Og fortsæt endelig, for det er sådan I får os unge læsere med på at læse igen! 💪🏼

Og appen virker altid upåklageligt 😃

26 novembre 2025

Hej Line,
Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med dit abonnement og vores udvalg af bøger!

Jeg er så rasende på dette firma

Jeg er så rasende på dette firma
TEGN IKKE ET ABONNEMENT.
DU KOMMER ALDRIG UD IGEN
Det føles så krænkende at de svarer det sammen igen og igen... Du er velkommen til at kontakte os bla bla bla.. men reelt set vil de ikke hjælpe deres kunder. Det er bondefangeri på allerhøjeste hylde. Føj

19 novembre 2025

Hej,

Vi beklager meget at du har haft en frustrerende oplevelse. For at foretage en opsigelse, skal man besøge vores hjemmeside, da det desværre ikke er muligt at opsige direkte i appen.

Hvis du ønsker vi undersøger din sag nærmere, må du gerne kontakte os på email, chat eller Messenger.

Noté 3 sur 5 étoiles

Mangler mulighed for at kunne sortere…

Mangler mulighed for at kunne sortere mine bøger i mapper. Frustrerende, at jeg bare har alle mine bøger liggende usorteret, i en lang række…ville gerne kunne sortere i serier, under forfattere og kategorier mm. Ellers er jeg glad for mit abonnement.

13 novembre 2025

Hej,
Mange tak for din feedback.

Vi er glade for at høre at du er glad for dit abonnement. Vi vil meget gerne fremsende din feedback omkring muligheden for at sortere din boghylde til vores tekniske team og vi håber meget dette er en funktion vi kan tilbyde i fremtiden.

Hvis der skulle være yderligere spørgsmål eller feedback må du meget gerne kontakte vores kundeservice.

Med venlige hilsner,

Noté 4 sur 5 étoiles

Kun 4 stjerner

Kun 4 stjerner, fordi jeg ikke længere kan trykke på næste historie, uden det går tilbage på start, og jeg skal scrolle langt ned hver gang.

8 novembre 2025

Hej,

Mange tak for din feedback! Vi sætter stor pris på at du deler dine tanker med os, og vi arbejder altid på at forbedre vores tjeneste!

Dårligste service ingen kundeforståelse

Spm til Svar: Hvis man logger ud får man besked om at boghylde og downloads vil blive slettet? Hvorfor må man ikke logge ud uden at miste sin samlede liste? Jeg vil kunne låne timer tildelt min 10 årige søn som ikke bruger alle sine 100 timer og jeg løber tør så jeg vil gerne læse videre på hans konto mens han er i skole. Men jeg kan ikke logge på hans konto fra min enhed uden først at logge ud og så kommer den grimme advarsel om at miste ting opbygget, hvorfor?

Frustrerende at hele den opbyggede boghylde, downloads mv slettes hvis man logger ud for at en familie logger ind på min enhed. Bringer kun sorg og ikke glade for en app i 2025, som man betaler for. Øv. Griske mofibo. Kom nu ind i kampen og give kunder en god og glad oplvelese istedet for den frustration. Man skal kunne logge ind og ud uden at miste de ting man har betalt for, de opbyggede boghylder, downloads mv

31 octobre 2025

Hej,

Vi forstår fuldt ud den frustration, det medfører. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil gerne understrege, at boghylden og historikken er gemt og knyttet til abonnentens e-mailadresse. Når et familieabonnement anvendes, skal man blot sikre, at hvert familiemedlem logger ind med sin egen separate e-mail og adgangskode.
Dette er essentielt for at bevare en personlig boghylde og historik, samtidig med at alle tilknyttede brugere kan læse eller lytte uafhængigt af hinanden.

Du er velkommen til at kontakte os via e-mail, Messenger eller chat, så vi kan undersøge det nærmere.

Bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

En stor tak til Mofibo for igen at gøre…

En stor tak til Mofibo for igen at gøre det muligt at søge efter ord, navne osv. i bøgerne.
Det er en kæmpe hjælp især med bøger med et stort persongalleri eller i en serie, hvor der ofte kan gå måneder mellem udgivelserne.

28 octobre 2025

Hej,

Tusind tak for din feedback! Vi sætter stor pris på at du deler dine tanker med os, og vi arbejder altid på at forbedre vores tjeneste!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus