Blev nyfiken och ville pröva om det verkligen kunde vara något för mig och om de verkligen kunde leverera hem till mig. Bor nämligen i en mindre stad. Beställde en uppsättning kanelbullar och kunde på... Voir plus
Beställde glutenfria bullar 6st med leverans idag 3/10. Fick ett SMS igår om att mitt paket skulle levereras idag och en spårningslänk. INGEN leverans kom. Paketet är kvar på terminal och varken ear... Voir plus
Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Voir plus
Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Voir plus
Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!
Gjörwellsgatan 30, 11260, Stockholm, Suède
- kundservice@morgonexpressen.se
- morgonexpressen.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Frallorna fanns utanför dörren på…
Frallorna fanns utanför dörren på morgonen som sagts. Dem var jättegoda och fräscha. Kan absolut tänka mig och göra det fler gånger. Kan varmt rekomendera Morgonexpressen.
Kund ej leverera
Premo Early Bird kunde inte leverera. Katastrof när jag ska ha gäster. Ingen förklaring varför. Bara förlåt och återbetalning med rabatt. Det räcker inte. Då får ni hitta ett annat sätt att leverera till dörr. Till och med åka ut själva och leverera. Man måste kunna lita på att leverans sker som utlovats. Hur ska jag nu våga beställa från er? Förtroende är rubbat. Margita Jegeborn

Réponse de Morgonexpressen
Lyxig söndagsfrukost
Leveransen kom direkt till dörren och innehållet motsvarade mer än väl min beställning. Det var gott och mycket och perfekt för en lyxig söndagsfrukost. Jag kommer absolut att beställa igen.
Klockrent
Leveransen kom i tid och allt hade varit jättegott fick jag höra
Fick färsk morgontimmarna direkt till…
Fick färsk morgontimmarna direkt till dörren. Toppen.
Bra köp!
Bra hemsida, goda produkter, snabb leverans som utlovats. Rekommenderas varmt.
Gott att kunna beställa nybakat bröd
Gott att kunna beställa nybakat bröd, synd att man inte kunde beställa Joucie annars bra att det var möjligt att beställa julfika!
Lyxig frukost
Stora och goda saffransbullar och den glutenfria frallan var också god och höll ihop bra.
Höll utlovad leveranstid
Härliga bröd och bullar och väldigt…
Härliga bröd och bullar och väldigt trevligt att få frukost i brevlådan.
Perfekt leverans
Perfekt leverans.
Blev en fin överraskning för mottagaren
med gott fikabröd i rejäl mängd.
Kommer beställa igen.
Rätt rakt igenom
Vi fick det som beställts till rätt adress och i rätt tid samt med kompensation för tidigare ej genomförd leverans. Förtroendet återställt.
Gott färskt bröd på morgonen.
Gott färskt bröd på morgonen. Helt underbart.
Fungerade utmärkt
Fungerade utmärkt, trots att vi bor en bra bit ut från närmaste tätort. Goda saffransbullar!
Allt fungerade perfekt!
Allt fungerade perfekt med gåvo-sms samt leverans. Det blev en supermysig och god adventsfika.
Jag fick en notis på fb om glutenfri…
Jag fick en notis på fb om glutenfri frukost. Och jag trodde att allt var glutenfritt så jag beställde flera bröd. Fick dom på morgonen och åt med god aptit tills jag förstod att dom var för goda för att vara glutenfria. Läste sen närmare på hemsidan och såg då att det inte alls bara var glutenfritt….Så ett tips att vara väldigt noggranna med att skriva att inte allt är glutenfritt. Men min man blev glad för då fick han gott frukostbröd