mPartz.nl Avis

4,7

Heb bij mPartz een achterwiel motorkrik gekocht. Deze werd snel geleverd en was perfect zoals ze deze uitgebreid beschreven hadden op hun site en dit aan een concurrerende prijs. Wanneer je iets nodig... Voir plus

Snelle service,mooi optijd geleverd zoals afgesproken en heel gemakkelijk als je je aanmeldt en je moto op uw profiel zet kan je alles wat geschikt is voor jouw model . En bij mij loopt dat heel super... Voir plus

Ik kon precies de onderdelen die ik nodig had vinden na het filteren op mijn motor (Kawasaki er5), en ze hadden mijn benodigde onderdelen voor een goede prijs. De indicatie van hoelang verzenden duurt... Voir plus

Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... Voir plus

1. Magasin de motos

Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.

Répond généralement dans un délai de 24 heures

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Sw motech tassen set snel en compleet geleverd

erg blij met mijn snel geleverde tassen, complete set met tassen en ook de afstand assen met bevestiging. Deze kleine zwarte bevestiging blijft op je motor. Bij een reisje klik je daarin de afstands assen en daaroverheen schuif je de zijtassen. Werkt top. Bij mijn korte kentekenplaathouder heb ik nog wel een probleempje met knipperlichten. Met originele kentekenplaathouder en knipperlichten zal het goed passen. Met waterdichte binnenhoezen. Top set

10 février 2026

Prettig shoppen voor de bike

Alles wat ik nodig heb is op voorraad en bij twijfel stuur ik een mail. Daar krijg ik snel reactie op en advies en de bestelling is de volgende dag binnen. Het sleutelen kan beginnen. Bij de bevestiging van de bestelling van remschoenen staan nog wat tips om goed en veilig te monteren. Niet dat ik het niet wist maar geeft toch zo'n "oh ja, da's waar" reactie.

16 octobre 2025

Degelijke en handige navigatiesteun voor Yamaha FJR 1300

De navigatiesteun ziet er degelijk uit en voelt ook erg degelijk.
Het enige minpuntje was het vastdraaien van 4 kleine schroefjes en dat ging beetje moeizaam maar met geduld en rustig aan doen ging dat prima.
Het handige is dat je de houder waar de navigatie aan vast zit dat makkelijk losgehaald kan worden.

26 août 2025

remleidingset besteld voor Kz650 1982

Ik had een remleidingset besteld voor mijn kawasaki Z650 uit 1982 in eerste instantie waren de leidingen tekort geleverd echter het is zeer professioneel opgelost ik had persoonlijk contact met degene die leidingen maakten en alles is nu prima in orde. Chapeau voor de goede service

11 juin 2025