Mulicollection Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jättefina smycken, jag har alltid varit en guld tjej men blev så positivt överraskad av de silvriga så jag köpte två silver ringar. De var mer åt vita hållet och sken så fint! Så nöjd 😍

Skickade tillbaka några smycken som var för små och väntade länge på att få dom nya. När dom inte kom kontaktade jag Muli som meddelade att smyckena var skickade för länge sen med DHL. Då jag aldrig f... Voir plus

Jag hade tappat ett av mina favorit örhängen som var helt slutsålt. Kontaktade kundtjänst som en chansning och de var så snälla att leta igenom lagret och lyckades hitta mig ett par som jag fick köpa!... Voir plus

Jag var i kontakt med Muli Collections kundtjänst angående en reklamation på ett armbandsur som jag köpt via en återförsäljare, då jag ville dubbelkolla att uret var trasigt. Såklart ett minus a... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

142 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

115 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Very nice!

I loved my product but it had a tiny flaw, hence I emailed the company and they sent me a new one within just a few days! Quick and very nice customer service! (and incredibly cute products).

24 juin 2025

Réponse de Mulicollection

Thank you so much for your kind words – we’re so happy to hear that you loved your piece (even if the first one had a little flaw) 🤍
It means a lot to us that you reached out and gave us the chance to make it right!

You're always welcome back to Muli Collection – and thank you again for your lovely feedback ✨

Så himla fina smycken

Så himla fina smycken. Kan inte annat än ge dem högsta betyg eftersom de aldrig är några problem med att byta eller returnera. Skickar ett mail o de svarar väldigt fort o löser problemet med bravur.
Kommer rekommendera er varmt i framtiden.
Tack så mycket 💕

20 juin 2025

Réponse de Mulicollection

Stort tack för din fina kommentar – det betyder verkligen mycket för oss! 💛
Vi är så glada att höra att du är nöjd med både smyckena och vår service. Att kunna hjälpa snabbt och smidigt är alltid vårt mål.

Tack själv för att du valt Muli Collection – du är alltid varmt välkommen tillbaka! 💕

Fina smycken, kass retur

Fina smycken. Returnerade med kvitto som bevis och trots det betalade jag för att paketet inte kom fram. Nu händer det igen, returnerade smycken och kvitto som inlämning. Undrar om de gör det medvetet ….. kommer inte beställa därifrån mer returer krånglar

25 mai 2025

Réponse de Mulicollection

Hej! Så tråkigt att du har en negativ upplevelse av våra returer. Vi hänger dock inte riktigt med på hur du menar, du ska självklart inte betala för produkter du returnerat. Maila oss gärna på hello@mulicollection.com så hjälper vi dig med detta! :)

Dålig Kvalité

Har beställt flera gånger från Muli då jag tycker att örhängena ser riktigt fina ut. Är dock inte lika nöjd med kvaliteten då nästan ALLTID ett av örhängena är dålig passform på, går inte att stänga. Får alltid böja till eller klämma ihop örhänget för att det ska sitta och kunna stänga det, vilket jag tycker är helt orimligt med tanke på prisen. Önskar verkligen att jag kunde rekommendera Muli, men jag tycker att det är bedrövligt att både ha problematisk retur samt dålig kvalitet (kanske är därför man MEDVETET har krånglig retur haha). AVRÅDER er från att köpa i alla fall örhängen från dom, halsband och armband har jag aldrig köpt från dom så det kan jag ej kommentera.

14 juin 2024

Réponse de Mulicollection

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är ledsna att höra att du haft problem med passformen på dina örhängen – det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig på bästa sätt, och du är alltid välkommen att kontakta oss på hello@mulicollection.com så vi kan hitta en bra lösning.

Om du upplever att en produkt inte håller den kvalitet vi strävar efter, eller har frågor kring retur, så hjälper vi gärna till att hantera det. Återkom gärna till oss via mejl så ser vi över ärendet tillsammans.

Tack igen för din tid, och vi hoppas att vi kan hjälpa dig på bästa sätt! 💛

Otroligt bra kundtjänst!

Såklart ett minus att armbandsuret visade sig vara defekt. Men jag fick ett otroligt bra bemötande av kundservice som hjälpte mig hela vägen, trots att jag köpt armbandsuret genom deras återförsäljare. Snacka om kundservice i toppklass!

17 février 2025

Réponse de Mulicollection

Hej, tack så mycket för din fina recension! Vi beklagar verkligen att du fick ett defekt armbandsur, men vi är glada att vårt kundtjänstteam kunde hjälpa dig på bästa sätt. Det betyder mycket för oss att höra att du blev nöjd med vårt bemötande. Tack för att du valde Muli Collection, och vi ser fram emot att få ge dig en lika bra upplevelse i framtiden!

Helt okej

Rekommenderar örhängena, superfina och håller sig så bra i färgen. Kan dock verkligen inte rekommendera ringarna eftersom alla mina tappat färg, färgar av sig och nu är rosa/gröna av rost.

2 décembre 2024

Réponse de Mulicollection

Hej, vi är verkligen ledsna att över att höra om din upplevelse med ringarna, så ska det såklart inte vara. Kontakta vår kundtjänst på hello@mulicollection.com så ser de till att hjälpa dig vidare i ärendet!

Varning smycken som är defekta!!

Köpte julklapp till kärring fick ett defekt armband och örhängen som saknade pärlor.

Muli vill inte ersätta eller hjälpa till att returnera, de ber bara om ursäkt.

Bra företag!!! Aldrig igen!

21 décembre 2023

Réponse de Mulicollection

Vår kundtjänst svarar alltid inom 24 timmar och vi hjälper självklart till vid defekta produkter. Hör gärna av dig till oss igen så att vi kan kika närmare på ditt ärende. Vi vill alltid att våra kunder ska vara nöjda!

I can't return the item

I can't return items as I have has problems receiving a return label, despite the many times I have tried to contact them, no answer!

17 septembre 2023

Hi,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear about your experience.

We strive to respond to all customer inquiries within 24 hours via email. If you haven’t received our reply, it might be worth checking your spam or junk folder. Alternatively, please feel free to reach out to us again at hello@mulicollection.com.

Best regards,

Älskar Muli!

Älskar Muli!! Brett och lyxigt sortiment med kundservice av toppklass. 10/10.

16 janvier 2023

Réponse de Mulicollection

Tack snälla för din recension! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både våra smycken och vår kundservice!

Dårlig retur politik

Deres produkter er fine men hvis du køber noget med henblik på at sende det retur hvis størrelsen ikke passer så skal du ikke købe herfra. Deres retur politik er kringlet og du skal betale ca. 100 kr for at sende din pakke tilbage. (Med sporing)

19 décembre 2022

Kundservice i toppklass

Älskar deras fina smycken, tyvärr gick mitt ena armband sönder efter bara två veckor under en promenad och jag kunde inte hitta de igen :( men den urgulliga kundtjänsten skickade ut ett nytt. Tack för snabb och proffsig service, verkligen så bra kundbemötande. Nu längtar jag efter julkalendern.

25 octobre 2022

Dybt utilfreds

Dybt utilfreds. Bestilte 6 par øreringe hvori alle sammen var itu.
Jeg havde kun haft dem 1 dag og de gik i stykker ved låsen.

13 mai 2022

Hej Elisa,

Så tråkigt att höra att dina örhängen var trasiga. Vi ersätter alltid trasiga produkter, jag hoppas därför att du hörde av dig till vår kundtjänst så att vi kunde åtgärda problemet för dig.

Om du inte redan gjort det, vänligen kontakta oss på hello@mulicollection.com.

Team Muli

Do not buy earrings from this page

Do not buy earrings from this page! I have had holes in my ears since I was 9 (11 years). I have never had any problems with any earrings, no allergies of any kind. However I received a pair of Muli earrings for Christmas and have worn them once (!). This has caused my ears to be infected, swollen and extremely red weeks after! Very disappointed in the very poor quality!

23 janvier 2022

Hi Julie,

Thank you for sharing your experience. We are truly sorry to hear about the issues you've encountered.

Please know that all our jewelry is allergy-tested and made from approved materials. However, irritation or infections can sometimes occur if dirt or bacteria enters the piercing hole, which can happen during handling or wearing.

Best regards,

Cute but overpriced

Cute jewellery, but not great quality. Although I followed the care instructions perfectly, the rings started peeling within a week...

3 septembre 2021

Nöjd!

Handlade från muli i våras (så cirka ett år sedan). Superfina produkter, snabb leverans och jag är helnöjd!

29 mars 2021