Jättefina smycken, jag har alltid varit en guld tjej men blev så positivt överraskad av de silvriga så jag köpte två silver ringar. De var mer åt vita hållet och sken så fint! Så nöjd 😍
Skickade tillbaka några smycken som var för små och väntade länge på att få dom nya. När dom inte kom kontaktade jag Muli som meddelade att smyckena var skickade för länge sen med DHL. Då jag aldrig f... Voir plus
Jag hade tappat ett av mina favorit örhängen som var helt slutsålt. Kontaktade kundtjänst som en chansning och de var så snälla att leta igenom lagret och lyckades hitta mig ett par som jag fick köpa!... Voir plus
Jag var i kontakt med Muli Collections kundtjänst angående en reklamation på ett armbandsur som jag köpt via en återförsäljare, då jag ville dubbelkolla att uret var trasigt. Såklart ett minus a... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
I loved my product but it had a tiny flaw, hence I emailed the company and they sent me a new one within just a few days! Quick and very nice customer service! (and incredibly cute products).

Réponse de Mulicollection
Så himla fina smycken. Kan inte annat än ge dem högsta betyg eftersom de aldrig är några problem med att byta eller returnera. Skickar ett mail o de svarar väldigt fort o löser problemet med bravur.
Kommer rekommendera er varmt i framtiden.
Tack så mycket 💕

Réponse de Mulicollection
Fina smycken. Returnerade med kvitto som bevis och trots det betalade jag för att paketet inte kom fram. Nu händer det igen, returnerade smycken och kvitto som inlämning. Undrar om de gör det medvetet ….. kommer inte beställa därifrån mer returer krånglar

Réponse de Mulicollection
Har beställt flera gånger från Muli då jag tycker att örhängena ser riktigt fina ut. Är dock inte lika nöjd med kvaliteten då nästan ALLTID ett av örhängena är dålig passform på, går inte att stänga. Får alltid böja till eller klämma ihop örhänget för att det ska sitta och kunna stänga det, vilket jag tycker är helt orimligt med tanke på prisen. Önskar verkligen att jag kunde rekommendera Muli, men jag tycker att det är bedrövligt att både ha problematisk retur samt dålig kvalitet (kanske är därför man MEDVETET har krånglig retur haha). AVRÅDER er från att köpa i alla fall örhängen från dom, halsband och armband har jag aldrig köpt från dom så det kan jag ej kommentera.

Réponse de Mulicollection
Såklart ett minus att armbandsuret visade sig vara defekt. Men jag fick ett otroligt bra bemötande av kundservice som hjälpte mig hela vägen, trots att jag köpt armbandsuret genom deras återförsäljare. Snacka om kundservice i toppklass!

Réponse de Mulicollection
Rekommenderar örhängena, superfina och håller sig så bra i färgen. Kan dock verkligen inte rekommendera ringarna eftersom alla mina tappat färg, färgar av sig och nu är rosa/gröna av rost.

Réponse de Mulicollection
Köpte julklapp till kärring fick ett defekt armband och örhängen som saknade pärlor.
Muli vill inte ersätta eller hjälpa till att returnera, de ber bara om ursäkt.
Bra företag!!! Aldrig igen!

Réponse de Mulicollection
I can't return items as I have has problems receiving a return label, despite the many times I have tried to contact them, no answer!

Réponse de Mulicollection
Älskar Muli!! Brett och lyxigt sortiment med kundservice av toppklass. 10/10.

Réponse de Mulicollection
Deres produkter er fine men hvis du køber noget med henblik på at sende det retur hvis størrelsen ikke passer så skal du ikke købe herfra. Deres retur politik er kringlet og du skal betale ca. 100 kr for at sende din pakke tilbage. (Med sporing)
Älskar deras fina smycken, tyvärr gick mitt ena armband sönder efter bara två veckor under en promenad och jag kunde inte hitta de igen :( men den urgulliga kundtjänsten skickade ut ett nytt. Tack för snabb och proffsig service, verkligen så bra kundbemötande. Nu längtar jag efter julkalendern.
Fina smycken men dålig och ganska billig kvalitet.
Dybt utilfreds. Bestilte 6 par øreringe hvori alle sammen var itu.
Jeg havde kun haft dem 1 dag og de gik i stykker ved låsen.

Réponse de Mulicollection
Do not buy earrings from this page! I have had holes in my ears since I was 9 (11 years). I have never had any problems with any earrings, no allergies of any kind. However I received a pair of Muli earrings for Christmas and have worn them once (!). This has caused my ears to be infected, swollen and extremely red weeks after! Very disappointed in the very poor quality!

Réponse de Mulicollection
Great service via email. Very quick response, customer focused, and issue solved within 30 minutes.
Cute jewellery, but not great quality. Although I followed the care instructions perfectly, the rings started peeling within a week...
Handlade från muli i våras (så cirka ett år sedan). Superfina produkter, snabb leverans och jag är helnöjd!
Quick service and kind customer support. Very appreciated!
Beautiful jewelry, great quality and really fast delivery! Would def recommend.
Älskar Muli’s breda sortiment! Man får lyxiga smycken för en liten peng. Dessutom hög klass på kundservice - 10/10!