Hurtig ekspedition og levering! Produktet var til langt under markedsprisen - hvilket gjorde at jeg købte mere end jeg først havde tænkt mig. Super tilfreds.
L'entreprise a répondu
Klart bedste pris på Optimum Nutrition. Så købte og bestilte nogle af deres produkter,som så lå klar til afhentning i pakkehoppen på anden dagen👍🏻 Har handlet hos dem før,og altid gode priser samt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Elsker at handle hos muscle House! Absolut go to - når lagret med protein og trænings relateret ting skal fyldes op. Kan slet ikke give min anbefaling nok. Skulle du have brug for kundeservice, er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dejlig hurtig ankomst, og de drikkevare jeg havde bestilt var pakket godt ind så de ikke vil blive rystet. Dog lidt spøjst at i beskeden fra DAO stod der at jeg havde fået pakker fra “Casual Day ApS”... Voir plus
Hårup Bygade 19B, 8600, Silkeborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Kan slet ikke give min anbefaling nok.
Skulle du have brug for kundeservice, er de lyn hurtige til at svare 🤌🏻

Réponse de Muscle House
Hurtig levering begge gange jeg har bestilt. Anden gang fik jeg endda en lille prøve med. Indpakning var perfekt. Alle mails, track and trace osv kom hurtigt. Alt i alt kan jeg kun anbefale dem

Réponse de Muscle House
Bestilte fra muscle House nogle protein bars fra Wispy, varerne kom hurtigt og bestillingen var nem.

Réponse de Muscle House
Klart bedste pris på Optimum Nutrition.
Har handlet hos dem før,og altid gode priser samt hurtigt levering ved produkter som er på lager naturligvis.

Réponse de Muscle House
Super Hurtigt levering og super godt produkt

Réponse de Muscle House
Toplækker kvalitet og super udvalg af proteinbarer der bare smager himmelsk. Tak for jer og jeg vender snart tilbage igen👌👌

Réponse de Muscle House
God og hurtig service, holder hvad de lover, gode produkter ….. 💪👏

Réponse de Muscle House
De protein bar jeg købte havde jeg set på nettet at de var bløde inden I. Jeg syntes de er lige så faste som alle andre. Det blev vi lidt skuffet over. Smagen er okay.
Havde nok bare regnet med et bedre produkt.

Réponse de Muscle House
Denne anmeldelse baser sig udelukkende på opsætningen af jeres "Opdater e-mail præferencer".
Jeg synes at det er uordentligt, at I på den måde forsøger at skjule muligheden for at framelde sig marketing-materiale fra jer.
Jeg troede det var nok at afklikke alle bokse med nyhedsbrevs-emner, men det kræver tilsyneladende, at man opdager den tæt på usynlige skrift nedenunder "Opdater præferencer"-knappen, før at man slipper helt for jeres mails?

Réponse de Muscle House
Alt godt som sædvanlig.. gode produkter. Den sidste stjerne mangler fordi, man skal købe for over 500 for gratis fragt.. det har mange andre også ved jeg godt, men det begrænser desværre, at man så ikke handler så tit, men må samle sammen.
Opdatering:
Sorry min fejl mht fragt.. ja 399kr for fri fragt (stadig lidt øv 😉)

Réponse de Muscle House
God og hurtig levering , produktet smager af græs og sutsko , men det er jo en subjektiv smagssag :)

Réponse de Muscle House
Super fine produkter til gode priser

Réponse de Muscle House
Stort udvalg og hurtig levering som altid.
Handler drt meste af mit kosttilskud her, syntes det er et bredt sortiment og fornuftige priser.

Réponse de Muscle House
Lige lovlig lidt lang leveringstid, stod på hjemmeside det ville have været sendt samme dag som bestilt hvis inden kl 16, tingene blev købt en lørdag, og varene blev først pakket og sendt onsdag.. Lidt irreterene når man stod og skulle bruge det senest mandag

Réponse de Muscle House
synes det så dejlige at der er så stor udvalg af vare og nogle af vare er jeg blive rigtig vildt så når jeg er ved mal det så ved jeg hvor jeg skal købe det
og det er også nem og find rundt på hjemmesiden og fra man har købe det til at man så har det hjemme