Muscle House Avis

10 290
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og levering! Produktet var til langt under markedsprisen - hvilket gjorde at jeg købte mere end jeg først havde tænkt mig. Super tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klart bedste pris på Optimum Nutrition. Så købte og bestilte nogle af deres produkter,som så lå klar til afhentning i pakkehoppen på anden dagen👍🏻 Har handlet hos dem før,og altid gode priser samt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker at handle hos muscle House! Absolut go to - når lagret med protein og trænings relateret ting skal fyldes op. Kan slet ikke give min anbefaling nok. Skulle du have brug for kundeservice, er... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig hurtig ankomst, og de drikkevare jeg havde bestilt var pakket godt ind så de ikke vil blive rystet. Dog lidt spøjst at i beskeden fra DAO stod der at jeg havde fået pakker fra “Casual Day ApS”... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(10 290)

328 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Som altid

Som altid, en perfekt oplevelse, og super produkter til en god pris. Købte cookies and cream proteinpulver, og hvis jeg skulle komme med noget konstruktivt, så skulle det være, at det gerne måtte smage liiiiidt mere af cookie og liiiiiidt mindre af cream 😅 Men er altså også ude i noget flueknepperi her 🤣

4 février 2026

Hej Kenneth,
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Du skal være mere end velkommen en anden gang – vi glæder os allerede til at sende din næste pakke afsted 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig mange lækre produkter og…

Virkelig mange lækre produkter og ordren ryger afsted virkelig hurtigt. Vi købte 3 af de saucer de havde og den der trøffel mayo den er så god at vi skal have et par stykker på lager. Vi har også fået proteinbare og de var også virkelig lækre. Alt i alt et kanon sted at handle 🤩

4 février 2026

Hej Charlotte,

Noté 5 sur 5 étoiles

God smag til priser der er i…

God smag til priser der er i orden...... Når der er tilbud😉😅

9 février 2026

Hej Adam,

Super lækre salat dressinger

Super lækre salat dressinger , total vild velsmagende , og med få kalorier , kan spises med god samvittighed 😍🥳

6 février 2026

Hej Maria,

Fint overblik på hjemmesiden

Fint overblik på hjemmesiden, og hurtigt levering

23 janvier 2026

Hej Henrik,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse og rigtig gode…

Hurtig forsendelse og rigtig gode straps. Jeg havde købt de lange i sorte og de er mega gode. God pris ift. produktet

5 février 2026

Hej Camilla,

Fuld ud tilfreds

Fuld ud tilfreds. 5.stjerner værdige.
Stort udvalg og ok. Med tilbud.
++++++ Lynhurtigt levering og det er så fedt

31 janvier 2026

Hej Henrik,

Absolut lækkert udvalg

Absolut lækkert udvalg, topkvalitet, rendyrket guf for krop og sjæl

17 janvier 2026

Hej Tove,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde mine varer allerede dagen…

Jeg havde mine varer allerede dagen efter jeg bestilte dem.

Jeg ville bestemt benytte Muscle House igen.

31 janvier 2026

Hej Karl,

Noté 1 sur 5 étoiles

Prøver i at snyde mig?

Der gik 6 dage før der overhovedet skete noget med min pakke, og da der endelig sker noget, så er det fordi jeg selv tager kontakt. De svarer at det er fordi at deres varebil med pakken er brændt ned, og de har ikke vidste hvilke pakker der har været i varebilen, så de har ikke reageret. Jeg finder så ved et tilfælde i dag ud af, at det har været løgn, da jeg snakker med Instabox, så kan de se at min pakke blot var beskadiget. Hvad er det for noget?

15 janvier 2026

Hej Christopher,

Tak for din besked – og vi forstår fuldt ud din frustration over forløbet.

Din pakke var desværre en del af den forsendelse, der var med i en ulykke, hvor en bil brød i brand, og en stor mængde pakker enten gik tabt eller blev beskadiget. Det fremgår ikke nødvendigvis hos Instabox' kundeservice, da deres system blot registrerer pakken som "beskadiget" – men årsagen til skaden er netop ulykken og branden.

Vi var i den forbindelse været i tæt dialog med Instabox, og flere dage efter ulykken fået oplyst, hvilke ordrer der var ombord – og din var én af dem. Alle de berørte ordrer er enten blevet refunderet eller gensendt, alt efter kundens ønske.

Vi beklager dybt den lange ventetid og den manglende kommunikation – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Hvis du ikke allerede har fået en løsning, så kontakt os endelig direkte, så sørger vi for at hjælpe dig videre hurtigst muligt 🙏

Noté 3 sur 5 étoiles

Prøvede telefonisk at få kontakt til…

Prøvede telefonisk at få kontakt til dem umiddelbart efter jeg havde placeret en ordre uden held. Skrev efterfølgende en mail, som heller ej blev besvaret. Det resulterede i at ordren ikke blev annulleret men afsendt som planlagt.

21 janvier 2026

Hej René,

Tak for din anmeldelse – og vi er kede af den oplevelse, du har haft.

Vi bestræber os altid på at være tilgængelige og reagere hurtigt, men desværre har vi indimellem interne møder eller travle perioder, hvor vi ikke når at tage telefonen eller svare på mails, før lageret allerede har pakket og afsendt ordren.

I dit tilfælde nåede lageret desværre at behandle ordren, før vi fik læst og reageret på din henvendelse – og det beklager vi naturligvis.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte, hvis du ønsker løsningsforslag til denne specifikke situation – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe 🙏

5 fortjente stjerner 🌟

22 timer fra fik jeg bekræftet min ordrer til den allerede var landet i pakkeshoppen
Super produkter, priser og levering 👏🏻

Her handler jeg klart fremover 🙌🏻💪🏻

21 janvier 2026

Hej Morten,

Noté 1 sur 5 étoiles

Cheated me for 99 dollars program i…

Cheated me for 99 dollars program i asked refunded because i pushed it in as mistake! wouldent refund My money when asked for! And was coming with all kind of stupid ideas not to pay back!.

12 janvier 2026

Hej Kenney,

Vi vil blot gøre opmærksom på, at vi hos Muscle House ikke sælger programmer til 99 dollars – så det lyder umiddelbart ikke som en ordre, der er lagt hos os.

Hvis du alligevel har et ordrenummer eller flere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – så kigger vi gerne på det og finder en løsning, hvis det vedrører os 🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og virkelig lækre…

Hurtig levering og virkelig lækre dressinger. Smager lækkert og bonus er jo lav på kcal og kulhydrater 🥰🥰

8 janvier 2026

Hej Anja,

Det var nemt at handle

Det var nemt at handle, produktet smager godt og kom til tiden, jeg vender tilbage👍

7 janvier 2026

Hej Morten,

Dejlig nemt

Dejlig nemt at handle hos jer, hurtig levering og mega lækre produkter.! Bestiller helt klart hos jer igen...

8 janvier 2026

Hej Mai,

Hurtig levering, lækkert produkt

21 décembre 2025

Hej Jack,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kunne ikke finde kvittering for mit…

Jeg kunne ikke finde kvittering for mit køb, men havde betalt via MobilePay.
Kundeservice var super venlige og søde , det var intet problem med at få penge retur, da de kunne finde mig uden ordre nummer.
Hurtig og venlig service, uden en sur mine. Tusind tak for det

5 janvier 2026

Hej Katia,

Alt efter planen

Alt efter planen, holder det lovede, god humor med Emil og Per.
Et netkøb, der huskes og videreformidles.

19 décembre 2025

Hej Claus,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus