Muscle House Avis

10 290
TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition og levering! Produktet var til langt under markedsprisen - hvilket gjorde at jeg købte mere end jeg først havde tænkt mig. Super tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klart bedste pris på Optimum Nutrition. Så købte og bestilte nogle af deres produkter,som så lå klar til afhentning i pakkehoppen på anden dagen👍🏻 Har handlet hos dem før,og altid gode priser samt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker at handle hos muscle House! Absolut go to - når lagret med protein og trænings relateret ting skal fyldes op. Kan slet ikke give min anbefaling nok. Skulle du have brug for kundeservice, er... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig hurtig ankomst, og de drikkevare jeg havde bestilt var pakket godt ind så de ikke vil blive rystet. Dog lidt spøjst at i beskeden fra DAO stod der at jeg havde fået pakker fra “Casual Day ApS”... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(10 290)

328 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste oplevelse jeg nogen sinde har haft!

Mega god kundeservice. Jeg skriver en mail, og de svare bare tilbage med et positivt sind. Aldrig har jeg oplevet så god en kundeservice, og så positiv et svar. De går virkelig op i deres kunder

Kæmpe skud ud til Mikela i kundeservice🙏🏽

16 décembre 2025

Hej Alexander,
Det gør os virkelig glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os!

Du skal være mere end velkommen en anden gang – vi glæder os allerede til at sende din næste pakke afsted 😊

Wispy Protein Bar

Wispy Protein Bar - Milky Dream er en lækker chokoladebar, som er anderledes end andre chokoladebarer. Jeg synes de er rigtig gode.
Hurtig levering. Dejligt.

25 novembre 2025

Hej Lone,

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Godt produkt

19 novembre 2025

Hej Natasja,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og gode produkter

15 novembre 2025

Hej Susan,

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er bedst whispy protein pulver som…

Det er bedst whispy protein pulver som jeg købe fra jer. Jeg drink kun den whispy der er smager so godt🥰❤️❤️❤️

6 novembre 2025

Hej Nisha,

Whispy produkter

jeg syntes virkelig at deres whispy produkter er gode og hvor meget man egentlig får for pengene. jeg har købt både protein bars og creatin fra dem

16 novembre 2025

Elsker wispys proteinpulver🤩

5 novembre 2025

Hej Svaan,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Super gode produkter til fair pris.

5 novembre 2025

Hej Suzanne,

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Først og fremmest er det en dansk troværdig hjemmeside og ud over det er der hurtig fragt. Bestilte 2,2kg proteinpulver og kreatin og det kom hurtigt frem og vigtigst af alt var det rigtig billigt. De rigtig gode til at køre tilbud tit.

17 octobre 2025

Hej Oliver,

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastiske produkter og kundeservice…

Fantastiske produkter og kundeservice elsker jeres proteinbare

6 novembre 2025

Hej

Hurtigt service

Hurtigt service, gode tilbud, lækre produkter

27 octobre 2025

Hej Katrine,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega glad og tilfreds kunde

Alt hurtig service, altid lækre produkter på lager og altid et godt tilbud at finde.

Jeg elsker hjemmesiden, produkterne og kundeservice.

Jeg har kun de varmeste anbefalinger

Hej Karina,

Noté 3 sur 5 étoiles

Langsom og ingen svar på mails

Rimelig langsomme til at sende denne gang. Og svarer ikke på deres mails.
Skrev for snart en uge siden og har ikke hørt noget. Hmm

Hej Louise🌟

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den dårlige oplevelse.

Det er bestemt ikke sådan, det skal være – hverken med leveringstid eller svartid på mails. Vi har haft ekstraordinært travlt i forbindelse med Black Month, og det har desværre påvirket vores svartider mere end normalt. Det beklager vi virkelig!

Hvis du stadig mangler svar, må du meget gerne sende os en ny mail eller skrive direkte til info@musclehouse.dk
– så sørger vi for at følge op hurtigst muligt 💪

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det – vi tager din feedback seriøst og arbejder på at forbedre os!

Rar komfort og støtte

Hej Jose,

Noté 3 sur 5 étoiles

Lidt

Lidt
ØV at de ikke kan holde sig ret længe

3 novembre 2025

Hej Gitte 😊

Tak for din anmeldelse – og øv, det er vi kede af at høre!

Holdbarheden på nogle produkter, særligt dem uden unødvendige tilsætningsstoffer, kan være lidt kortere – men vi forsøger altid at sikre en rimelig holdbarhed ved levering. Hvis du har fået et produkt med usædvanligt kort dato, må du meget gerne skrive til os på info@musclehouse.dk
– så kigger vi gerne nærmere på det 💌

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – det betyder meget for os!

Noté 1 sur 5 étoiles

Svarer ikke på henvendelse

Svarer ikke på henvendelse, sender ikke bestilling.
Der står på hjemmesiden at bestiller du inden kl. 13 på hverdage, bliver din pakke sendt samme dag.....bestilte en lørdag og nu skriver vi onsdag morgen, stadig ikke sendt....
Det var vist både første og sidste gang jeg har bestilt herfra!!!

12 novembre 2025

Hej Christina 🌟

Hvis du stadig mangler svar, må du meget gerne sende os en ny mail på info@musclehouse.dk
– så sørger vi for at følge op hurtigst muligt 💪

Bedste protein i markedet

Hej Mustafa,

Gode produkter

Gode produkter, smager godt. Jeg er lige startet på at tage protein og greens, så jeg er spændt på resultaterne. Der er mega god service! Der var lidt forsinkelse med at få del i november-tilbud, men da jeg kontaktede Muscle House, sendte de straks rabatten tilbage med en sød hilsen. Intet bøvl!

Hej Lotte,

Mega gode produkter!!!!

Mega gode produkter!!!!! Nem og hurtig betjening og levering altid 10/10 oplevelse at handle ved jer

Hej Cecilie,

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus