MVGM VvE Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Erstellt Nebenkostenabrechnungen welche nicht nachvollziehbar sind. Seit 6 Monaten fordere ich nun Einsicht in die Unterlagen und möchte Erklärungen für die Abrechnung. Die Widerspruchsstelle, das... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Je wordt aan het lijntje gehouden, onderhoud wel nodig, maar er wordt niets gedaan. Vragen worden niet beantwoord en als je nogmaals vraagt ben je een zeurpiet. Schilder had dramatisch werk afgeleve... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Don't want to say too much, but very disappointing how they handle applicants at MVGM. Make them drive to Breda for nothing which is more than an hour away. Says you will hear something back on Mon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Aangezien er werkzaamheden binnenkort binnen ons gebouw verricht moeten worden had ik bij onze technisch manager zijn voicemail ingesproken. Hij belde mij vrij snel terug om het één en ander met mij t... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Goede heldere samenwerking met MVGM team Rotterdam

Zeer tevreden over samenwerking met MVGM Rotterdam
Ik ben bijzonder tevreden over de samenwerking met MVGM in Rotterdam. De contactpersonen Sunil, Patrick en Ellen zijn zeer professioneel, betrokken en duidelijk gedreven in hun werk. Wat ik erg waardeer, is hun plezier in wat ze doen en hun bereidheid om altijd mee te denken over de beste oplossingen voor allerlei vraagstukken en acties.
Ze werken niet alleen zorgvuldig, maar ook proactief: vaak komen zij zelf met goed doordachte voorstellen, die we vervolgens samen bespreken en verder uitwerken tot definitieve oplossingen. Deze aanpak zorgt voor een vlotte en effectieve samenwerking.
Kortom: betrouwbaar, deskundig en prettig in de omgang. Een topteam!

7 avril 2025

Hi R DRASKIC, thank you for the positive review. Kind regards, Sanne MVGM

Noté 1 sur 5 étoiles

Ben nog steeds voor al 4 weken aan het…

Ben nog steeds voor al 4 weken aan het wachten voor een vergoeding die MVGM mij terug moest betalen. Ik heb totaal 6 keren gebeld. Ik ben wekelijks aan het bellen en steeds wordt ik voor de gek gehouden. Men wordt niet serieus genomen.

2 avril 2025

Réponse de MVGM VvE

Beste laufr, wat vervelend om te horen dat het niet lukt contact te krijgen met MVGM. Zou u een mail met toelichting kunnen sturen naar webcare@mvgm.nl? Dan kan ik u helpen. Groet, Sanne van MVGM

Hele fijne klantenservice

Erg vriendelijke medewerkers op de klantenservice en mijn verzoeken worden altijd keurig en op tijd in behandeling genomen.

24 janvier 2025

Beste Anoniem, bedankt voor de positieve review! Groet, Sanne van MVGM

Noté 4 sur 5 étoiles

Waar het in de voorgaande jaren niet…

Waar het in de voorgaande jaren niet goed ging is het het laatste jaar duidelijk beter geworden met de nieuwe Accountmanager en onderhoudsmanager
A.Teeling vve Wijckerstate

22 janvier 2025

Beste A. Teeling, bedankt voor de positieve review! Groet, Sanne van MVGM

Een pluim

Na een mindere periode, hebben onze nieuwe contactpersonen het zeer goed opgepakt

22 janvier 2025

Réponse de MVGM VvE

Beste Frits Perton, wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review. Groet, Sanne van MVGM

Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en geen actie…

Slechte communicatie en geen actie verrichten op reparatiemelding.

Ik heb een Reparatiemelding 3x gemeld over afgelopen jaar en meerdere keren contact genomen. Tot heden is er niets terug gecommuniceerd en de technische manager van MVGM heeft geen actie ondernomen. Eigen telefonist van MVGM gaf meerdere keren zelf dit aan dat dit spijtig is en konden zelf de eigen technisch manager niet bereiken.

Van meerdere medebewoners ook te horen gekregen dat de reparatieverzoeken van hun ook niet aangepakt zijn. Belachelijk.

Ik heb als advies van de telefoniste gekregen om te blijven bellen. Hopelijk wordt ooit een actie ondernomen.

14 janvier 2025

Réponse de MVGM VvE

Beste Wilner Kan, Wat vervelend om te horen u een slechte ervaring heeft met MVGM. Wilt u een toelichting, inclusief contact/-adresgegevens, sturen naar webcare@mvgm.nl? Dan doen wij ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Groet, Sanne van MVGM

Noté 1 sur 5 étoiles

Er wordt een reactie gevraagd door MGVM. Het bestuur heeft genoeg klachten ingediend bij MGVM die hopelijk te vinden zijn. Er is nooit iets meegedaan. Ik steek er geen tijd meer.

Joepie wij zijn gelukkig weg bij MGVM. Gelukkig zagen de bewoners dit ook in en hebben ze voor WijSamen gestemd.
We hadden daar een vreselijk iemand. Onbegrijpelijk dat ze zo iemand in dienst houden. Ik mag van MGVM zelfs de voornaam nu niet noemen. In zo’n grote organisatie zullen er best meer zo heten. Ik moest hem verwijderen anders gingen ze stappen ondernemen.
Ze beweren zelfs dat ze alle klachten serieus hebben genomen. Van 60% krijg deze organisatie 1 ster. Maar ze vinden zelf dat ze perfect werken. Dan houdt het op.

De overdracht ging zoals àlles natuurlijk ook niet soepel. Niet soepel is zelf nog netjes gezegd.
Op naar een nieuwe fase.

13 janvier 2025

Réponse de MVGM VvE

Beste E.J. van der Laan, wat vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft met MVGM. Uiteraard horen we graag wat we kunnen verbeteren. Zou u meer informatie kunnen sturen naar webcare@mvgm.nl. Groet, Sanne van MVGM

Noté 1 sur 5 étoiles

Proberen een storing door te geven

Verwarmingsketel uitgevallen. Urenlang geprobeerd de storing te melden. Van het kastje naar de muur gestuurd.

9 janvier 2025

Réponse de MVGM VvE

Beste Frans, vervelend om te horen dat de verwarmingsketel is uitgevallen. Kunt u me wellicht meer informatie sturen naar webcare@mvgm.nl met daarin uw adresgegevens? Dan gaan we het z.s.m. proberen op te lossen. Alvast bedankt. Groetjes Roland MVGM

Prima bedrijf

Korte lijntjes, fijn in omgang en hebben verstand van zaken. Prima bedrijf!

29 décembre 2024

Beste Nick, bedankt voor de positieve review! Groet, Sanne van MVGM

Communicatie met vestigingsmanager

Mijn laatste ervaring met MVGM was een online videogesprek met de vestigingsmanager van MVGM waar wij als VVE zaken mee doen.
In dit gesprek hebben twee afgevaardigden van onze VVE met de vestigingsmanager een aantal punten besproken wat onze VVE ten goede zou komen. Dit was een prettig gesprek waarin we met elkaar goed hebben kunnen bespreken hoe dit het beste aan te pakken, er werd goed geluisterd en meegedacht.
Na het gesprek werden de afgesproken acties snel uitgevoerd door MVGM.

Ook hebben we tijdens dit gesprek 1 punt aangegeven wat naar ons idee beter zou kunnen. Tijdens het bespreken hiervan werd er meer uitleg gegeven over hoe zaken in zijn werk gaan en wat wettelijke bepalingen zijn waar MVGM zich aan heeft te houden. Dit leidde tot meer begrip bij ons als VVE en daarnaast heeft het geleid tot een betere communicatie met onze zakelijke partners.
Ik heb het gesprek als prettig en constructief ervaren.

14 décembre 2024

Réponse de MVGM VvE

Beste Roosmarijn Renkens, Bedankt voor de positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad met MVGM. Groet, Sanne van MVGM

Telefonisch contact

Telefoongesprek met medewerker financiële afdeling was prettig, informatief en doelgericht.

12 décembre 2024

Réponse de MVGM VvE

Beste Jozien van der Pligt, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Groet, Sanne van MVGM

Good system

MVGM has a good system. Information are easily accessible. If you have damage or claim, it is rather simple to file them, and got addressed quickly.

10 décembre 2024

Dear Tong Bai, Thanks for the positive review! Regards, Sanne MVGM

Ervaren VvE manager

De ervaring met deze VvE manager verloopt goed. Hij reageert snel en adequaat op de vragen of acties die gedaan moeten worden en het belangrijkste, we hebben een directe contact waardoor er gelijk acties ondernomen worden.

26 novembre 2024

Réponse de MVGM VvE

Beste Koelen, Bedankt voor de positieve review en beoordeling. Groet, Sanne van MVGM

Accuraat

Accuraat, directe actie op openstaande zaken.
Gerichte actie om zaken op te lossen.

27 novembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Wij van de Vve Hooghmonde zijn blij met…

Wij van de Vve Hooghmonde zijn blij met onze accountant die via MVGM loop. Op verzekering zaken lopen niet altijd goed vaak naar meerdere mails nog geen behoorlijk antwoord. Dit kan veel beter.De vorige beheerder heeft het niet netjes over naar MVGM.

1 juillet 2024

Professionele ondersteuner voor VVE

Wij zijn zeer tevreden over de professionele ondersteuning van de aan ons toegewezen accountmanager van MVGM.
Het oplossen van problemen of vragen duurt soms wat langer, waarschijnlijk veroorzaakt door interne communicatie en verkokering.

19 novembre 2024

Réponse de MVGM VvE

Beste, Bedankt voor je positieve review en beoordeling. met de feedback gaan we aan de slag. Groet, Rik van MVGM

Goede kwaliteit van dienstverlening

Goede kwaliteit van dienstverlening. Planmatig onderhoud is adequaat en keurig opgepakt door technisch manager dhr. Klinkert. Een betrokken beheerteam. Ik kan VvE beheer in Groningen door MVGM aanbevelen

18 novembre 2024

Hi Naomi, Bedankt voor je positieve review en beoordeling. Groet Rik van MVGM

Noté 5 sur 5 étoiles

Mvgm beheert al lang ons…

Mvgm beheert al lang ons appartementencomplex naar ruim behoren. Altijd een warm contact gehad met medewerkers. Als er klachten waren werden ze snel en adequaat opgelost. We zijn zeer tevreden met MVGM en hopen dat het zo nog jaren door mag gaan!

18 novembre 2024

Hi Jan, Bedankt voor je positieve review en beoordeling. Groet Rik van MVGM

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus