Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Voir plus

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Voir plus

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Voir plus

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Service de fête pour enfants

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

666 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidig leverans och returfrakt!

Smidig leverans och returfrakt!
Gästerna och vi hade väldigt kul ☺️
Kanske något tråkiga/vanliga tillbehör (glasögon, mustascher etc) men bekvämt att få med!

7 avril 2026

Hej Anna,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Festens höjdpunkt

Festens höjdpunkt! Det var superkul med Myselfie. Alla gäster uppskattade den och det blev riktigt lyckat med många roliga foton som minnen.

2 mars 2026

Smidig och enkel leverans

Smidig och enkel leverans! Tydliga och bra instruktioner. Supernöjd och kommer absolut att använda er tjänst igen :)

23 février 2026

Hej Jennie,

Succé

Succé! Enkelt, superkul! Så så nöjd och rekommenderar till alla!

23 février 2026

Hej Janna,

Jätte smidigt

Jätte smidigt. Och roligt till festen. Riktigt bra minnen.

16 février 2026

Hej Christina,

Rekommenderas starkt!

Supersmidigt att hyra, installera och få tag på kundservice vid behov! Vi var supernöjda med bildkvalitén samt att allting var förberett för retur efteråt.

16 février 2026

Det var enkelt att använda

Det var enkelt att använda
Bra hjälp, snabba svar på mail, leverans i tid
Enkelt att skicka tillbaka
En miss var att uppkopplingen till internet slutade fungera en gång men ni var snabba att svara på support. Vi fick dock använda eget wifi men det fungerade.

Stort tack för din fina recension, Rozita! ⭐

Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som enkel att använda och att både leverans och support fungerade bra. Vi lägger mycket fokus på att göra det så smidigt som möjligt – både att komma igång och att skicka tillbaka utrustningen.

Tack också för att du nämner situationen med uppkopplingen. Enheten använder ett inbyggt mobilt nätverk, ungefär som en mobiltelefon, och ibland kan täckningen påverkas av omgivningen. Skönt att höra att det fungerade bra med eget wifi och att vårt supportteam kunde hjälpa till snabbt.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Myselfie när det vankas fest igen!

Snabb leverans! Lätt montering och lätt att sända tillbaka. Och en succé!

27 janvier 2026

Hej Arne,

Robert

Bra pris och kvalitet på bilderna

Bra pris och kvalitet på bilderna, dessutom så smidigt att beställa och återlämna. Stort TACK!

Hej Elisabeth,

Så himla nöjd

Så himla nöjd. Blev festens höjdpunkt. Kommer garanterat hyra igen.
Tack för snabb och smidig leverans och retur!
// Sirpa

Hej Sirpa,

Det blev succé på vår AW 90-talstema

Det blev succé på vår AW 90-talstema. Förmodligen kommer vi att återkomma när vi har vår nästa AW med tema.

Hej Marie,

Enkelhet delux

Enkelt att montera och allt var enkelt skicka tillbaka då allt var förberett. Sicce på festen också bilderna blir toppen

Hej Carola,

Robert

Allt fungerade perfekt enl upplägget

Allt fungerade perfekt enl upplägget. Enkelt, smidigt och jätterolig grej att ha på festen! Och vilka minnen!!

Hej Lotta,

Tydlig och snabb kommunikation

Tydlig och snabb kommunikation. Toppensupport.

Hej Eva-Marie,

Lätt att använda

Lätt att använda. Förhöjde festen. Lätt att skicka tillbaka.

Hej Ulla,

Väldigt nöjd

Väldigt smidigt med leverans, bra service och kul produkt :)

12 janvier 2026

Hej Jessica,

Robert

På deras hemsida skriver dom om hur…

På deras hemsida skriver dom om hur säker leveransen ska vara och man ska ha tid att testa utrustningen innan den dagen man ska använda det. Självklart norrländsk som jag är litade jag inte alls på detta och beställde den två dagar innan jag skulle använda den. Men jag har fortfarande inte fått den utan den blir levererad 4-7 dagar efter den tiden jag hade satt. Så om ni vill beställa härifrån beställ den minst en vecka före den tid ni behöver den för att slippa bekymmer.

19 décembre 2025
Avis spontané

Hej Walter,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår verkligen att det känns stressande när en leverans är kopplad till ett specifikt tillfälle, och vi beklagar uppriktigt att paketet inte kom fram i tid.

Vi skickade din beställning i god tid från vårt lager enligt de leveranstider vi har avtalat med vår fraktpartner. Tyvärr fastnade försändelsen några dagar på en terminal under transporten, vilket är ovanligt men dessvärre kan inträffa ibland inom all paketdistribution.

Vi hanterar över 12 000 leveranser varje år och i de allra flesta fall fungerar leveranserna precis som planerat. När något ändå avviker är det viktigt för oss att ta ansvar för situationen. Därför tog vi personlig kontakt med dig, följde upp ärendet direkt och genomförde en full återbetalning.

Vi har också sett över våra interna rutiner för att ännu tidigare kunna fånga upp eventuella transportavvikelser framöver.

Om det finns något mer vi kan göra för dig är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna feedback – det hjälper oss att fortsätta förbättra både vår service och våra leveranser.

Vänliga hälsningar
Robert Sundholm
VD, Myselfie

Bra service!

Snabb kundservice, allt kom i tid!

24 novembre 2025

Hej Sandra,

Robert

Rolig och uppskattad grej även enkelt…

Rolig och uppskattad grej även enkelt att spara minnen från kvällen tillsammans. Lätt att rigga upp och lätt enkelt retur system. Så uppskattat av alla.

24 novembre 2025

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen

Vad härligt att höra att ni är nöjda med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Enkel och festligt!

Enkel att sätta upp och ett festligt inslag på kalaset

17 novembre 2025

Hej Lene,