Myselfie.se | Skapar glädje och minnen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Voir plus

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Voir plus

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Voir plus

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Voir plus

1. Service de location de matériel de soirée
  2. Service de fête pour enfants

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

666 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

68 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kul och prisvärt!

Smidig leverans, lättmanövrerad kamera och lika smidigt att returnera den - kul, smidigt och prisvärt!

17 novembre 2025

Hej Emma,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

Robert

Snabb leverans, super enkel montering, klara och fina bilder digitalt.
Ej lika bra utskriftbilder.

4 novembre 2025

Stort tack för din recension, Amela! ⭐

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du upplevde monteringen som enkel. Kul också att de digitala bilderna blev så bra!

Vi uppskattar verkligen din feedback kring utskriftsbilderna. Fotoutskrifter kan ibland upplevas olika beroende på exempelvis ljus, motiv och vilken typ av bild som tas under eventet. Vår ambition är alltid att både de digitala bilderna och utskrifterna ska hålla hög kvalitet, så din återkoppling är värdefull för oss i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Om du vill är du varmt välkommen att höra av dig till oss så tittar vi gärna närmare på det tillsammans.

Tack igen för att du tog dig tid att dela din upplevelse, och varmt välkommen tillbaka till Myselfie!

Produkten funkade inte

Produkten funkade inte.

Förstår ni hur ledsen man blir efter sitt bröllop när varken utlovade bilder och röstmeddelanden från myselfie kommer för att det var fel på produkten.

Dessutom ett mycket oseriöst företag som inte svarar på telefon och knappt svarar på mail (och när dem väl gör det är det på danska?)

Finns bättre företag att lägga pengar på. Ångrar att vi valde Myselfie för vårt bröllop. Om du planerar ett bröllop, gör snälla inte samma misstag som oss. Finns mer seriösa konkurrenter på den svenska marknaden.

20 octobre 2025

Hej Mona,

Tack för att du delar din upplevelse – vi är verkligen ledsna över att läsa att du känner så här, särskilt efter en så viktig dag som ert bröllop. Vi vill gärna reda ut situationen och hoppas att du kontaktar oss så att vi kan hjälpa dig fullt ut.

Vi har gått igenom ditt ärende noggrant och vill förtydliga några saker för att undvika missförstånd:

Du kontaktade oss via e-post måndagen den 27/10 kl. 10.31. Vi svarade 4 minuter senare, på svenska, och i den konversationen nämndes inga problem med produkten.

Vi kan se att er Myselfie användes flitigt under hela dagen och kvällen på bröllopsdatumet, totalt 206 bilder från eftermiddagen till sent på natten, vilket indikerar att enheten fungerade som den skulle under ert event.

Vi har inte mottagit någon felanmälan eller förfrågan om saknade bilder eller röstmeddelanden från dig efter eventet.

Efter ditt omdöme har vi försökt nå dig flera gånger för att förstå vad som hänt och för att kunna hjälpa dig — men vi har tyvärr inte fått någon återkoppling.

Vi vill väldigt gärna lösa detta om det finns något som inte kommit fram till oss. Vårt mål är alltid att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda, och därför uppskattar vi om du hör av dig direkt till oss så vi kan undersöka saken tillsammans.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Utebliven dialog är aldrig vägen fram.

Robert Sundholm
VD och delägare

Rekommenderar!

Bra och roligt produkt. Smidigt med beställning och retur. Otroligt bra kundservice och support. 🌟

20 octobre 2025

Hej Camilla,

Kan verkligen rekommendera!

Jättebra support och väldigt uppskattat av alla gäster. Smidig beställning och retur.

25 octobre 2025

Hej Maria,

En otrolig succé!

Gästerna hade hur kul som helst med MySelfie

Hej Elisabeth,

Allt funkade 100%

Allt funkade 100%. Bokning, bekräftelse, information, leverans, funktion, retur. Inget att klaga på, enbart positiv upplevelse

Hej Christer,

Detta var festens höjdpunkt

Detta var festens höjdpunkt! Rekommenderar alla att hyra från myselfie vid större tillställningar! ⭐️

Hej Sofie,

Robert

En riktig partyhöjare 🥰 hade den på…

En riktig partyhöjare 🥰 hade den på vårt bröllop och den användes frekvent, mycket lyckat!!

22 septembre 2025

Hej Sabine,

Perfekt

Smidigt och enkelt alltihop och så kul minne att ha med nu efteråt.

27 septembre 2025

Hej Nicklas,

Robert

Lätt att beställa och skicka tillbaka.

Lätt att beställa och skicka tillbaka.
Alla på bröllopet hade så kul med bilderna.

Hej Sophia,

Robert

Enkelt och smidigt hela vägen.

Enkelt och smidigt hela vägen.

Hej Andrea,

Kul inslag i festen

Kul inslag i festen! Bra bilder, och enkelt och smidigt.

Hej Kristina,

Robert

Väldigt smidigt och uppskattat!

Väldigt smidigt och superuppskattat av våra gäster

19 août 2025

Hej Linnea,

Superbra kvalitet på kamera

Superbra kvalitet på kamera! Bra, snabb och smidig leverans i tid till vårt bröllop och enkel att skicka tillbaka. Vi är så nöjda!

Hej Raija,

Robert

Var riktigt roligt att ha på…

Var riktigt roligt att ha på bröllopsfesten!
Lätt att montera och lätt att få tag på bilderna man tagit. Inga krångel eller konstigheter, bara positivt och väldigt uppskattat

Hej Petronella,

Robert

Så kul och uppskattat på vår…

Så kul och uppskattat på vår bröllopsfest!

Hej Nicole,

Superbra hjälp

Superbra hjälp, snabba svar på mail. Verkligen inget att anmärka på!

21 juillet 2025

Hej Stina,

Robert

Allt fungerade som det skulle

Allt fungerade som det skulle. Brudparet var mycket nöjda.

18 juillet 2025

Hej Agneta,

Fantastisk!

Toppen att man kan boka långt i förväg, man väljer vilket datum man vill ha den och den skickas iväg i perfekt tid!
Enkel installation, gästerna på vårt bröllop älskade den och bilderna blev verkligen jättebra!!
Tack för pålitlighet och service! :-)

18 juillet 2025

Hej Mikaela,