Det var väldigt smidigt att använda kameran när man väl fick igång alla inställningar med wifi till skrivaren m.m. Även om det blir ljust så är det skönt att det inte blir en "blixt" känsla så man b... Voir plus
Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... Voir plus
Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... Voir plus
När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... Voir plus
Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.
Suède
- myselfie.se
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Kul och prisvärt!
Smidig leverans, lättmanövrerad kamera och lika smidigt att returnera den - kul, smidigt och prisvärt!

Snabb leverans
Snabb leverans, super enkel montering, klara och fina bilder digitalt.
Ej lika bra utskriftbilder.

Produkten funkade inte
Produkten funkade inte.
Förstår ni hur ledsen man blir efter sitt bröllop när varken utlovade bilder och röstmeddelanden från myselfie kommer för att det var fel på produkten.
Dessutom ett mycket oseriöst företag som inte svarar på telefon och knappt svarar på mail (och när dem väl gör det är det på danska?)
Finns bättre företag att lägga pengar på. Ångrar att vi valde Myselfie för vårt bröllop. Om du planerar ett bröllop, gör snälla inte samma misstag som oss. Finns mer seriösa konkurrenter på den svenska marknaden.

Rekommenderar!
Bra och roligt produkt. Smidigt med beställning och retur. Otroligt bra kundservice och support. 🌟

Kan verkligen rekommendera!
Jättebra support och väldigt uppskattat av alla gäster. Smidig beställning och retur.

Allt funkade 100%
Allt funkade 100%. Bokning, bekräftelse, information, leverans, funktion, retur. Inget att klaga på, enbart positiv upplevelse

Detta var festens höjdpunkt
Detta var festens höjdpunkt! Rekommenderar alla att hyra från myselfie vid större tillställningar! ⭐️

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
En riktig partyhöjare 🥰 hade den på…
En riktig partyhöjare 🥰 hade den på vårt bröllop och den användes frekvent, mycket lyckat!!

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Lätt att beställa och skicka tillbaka.
Lätt att beställa och skicka tillbaka.
Alla på bröllopet hade så kul med bilderna.

Superbra kvalitet på kamera
Superbra kvalitet på kamera! Bra, snabb och smidig leverans i tid till vårt bröllop och enkel att skicka tillbaka. Vi är så nöjda!

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Var riktigt roligt att ha på…
Var riktigt roligt att ha på bröllopsfesten!
Lätt att montera och lätt att få tag på bilderna man tagit. Inga krångel eller konstigheter, bara positivt och väldigt uppskattat

Réponse de Myselfie.se | Skapar glädje och minnen
Allt fungerade som det skulle
Allt fungerade som det skulle. Brudparet var mycket nöjda.

Fantastisk!
Toppen att man kan boka långt i förväg, man väljer vilket datum man vill ha den och den skickas iväg i perfekt tid!
Enkel installation, gästerna på vårt bröllop älskade den och bilderna blev verkligen jättebra!!
Tack för pålitlighet och service! :-)