Namestaj1.rs Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ocenila sam ovaj online shop sa 5 zvezdica samo zbog devojke iz call centra. Bila je susretljiva i ljubazna da se reše situacije koje su se pravile tokom čekanja isporuke. Što se tiče sofe koju sam... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sve pohvale timu!!! Posle porudzbine odmah sutra dan me kontaktirali i jos jednom smo zajedno proverili porudzbinu sto je za pohvalu! Naruceni orman je stvarno dobar i kvalitetan jeste da je k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jednom reĉju SAVRŠENA saradnja! Od prvog razgovora do same isporuke,profesionalnost,ljubaznost za svaku preporuku.Tv komoda Talsalo 103 je toliko kvalitetno uradjena i prelepa identiĉna kao na slici.U... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dostavljaci su otisli na pogresnu adresu i rekli nam da ce doci za sat vremena. Nakon 2 sata cekanja odlucim da ih pozovem i dobijem odgovor da nece ni isporuciti robu. Zovem korisnicku podrsku, jer c... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Hiljade komada nameštaja online za vaš dom.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(94)

94 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Sve po dogovoru

Sve po dogovoru. Odlucna saradnja, poslovnost I ispostovan rok. Za svaku preporuku.

10 avril 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Svetlana! Hvala vam što ste nas izabrali i radujemo se što ćemo vas ponovo videti na Namestaj1.rs.

Noté 2 sur 5 étoiles

Naplata usluge unošenja nameštaja je…

Naplata usluge unošenja nameštaja je potpuno apsurdna. Dostavljač dolazi sam, pa faktički plaćate 1500 dinara da biste mu vi pomagali oko nošenja. Besmisleno je naplaćivati nešto što kupac na kraju mora sam da uradi.

11 avril 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Chavo! Hvala vam na povratnim informacijama. Zaista ne bi trebalo da bude ovako - to nije nivo usluge kojem težimo. Vidimo da vas je naš korisnički servis već kontaktirao radi dodatnih informacija i da je situacija rešena. Nadamo se da ćemo vas ponovo videti!

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Mirjana! Hvala vam na povratnim informacijama! Nadamo se da ćete uživati u svom novom nameštaju i radujemo se ponovnom viđenju.

Noté 3 sur 5 étoiles

Long time of assembly

Long time of assembly. Looks and quality are ok.

Hello, Ana!

Thank you for your feedback! We are happy to know that everything was fine just the assembly took some time and that the product quality lived up to your expectations.

We look forward to seeing you again at Namestaj1.rs!

Customer service is great

Customer service is great, they call you, explain everything that is important. They are really professional and nice. You can arrange time and day of delivery when is most convenient for you.

Hello, Natalija!

Thank you for your feedback. We're glad to hear that everything went smoothly and met your expectations.
Have a wonderful day!

Isporuka u roku

Isporuka u roku, proizvod odgovara opisu/fotografijama, stigao u perfektnom stanju

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Maja! Hvala vam na povratnim informacijama i poverenju! Drago nam je da znamo da ste imali pozitivno iskustvo sa nama.

Ekstra kvalitet i ispoštovana isporuka

Ekstra kvalitet i ispoštovana isporuka

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Nataša, hvala vam na povratnim informacijama! Drago nam je da ste zadovoljni kvalitetom naših proizvoda i da je isporuka obavljena na vreme. Nadamo se da ćete uživati u kupovini i radujemo se što ćemo vas uskoro ponovo uslužiti na Namestaj1.rs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prelep i kvalitetan nameštaj za svaku preporuku!

Nameštaj je kvalitetan, stigao u odličnom stanju i u kratkom roku. Jednostavan za sklapanje jer sadrži detaljno uputstvo. Izgleda lepše nego na slici. Vrlo ljubazni prodavci!

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Danijela, hvala na povratnoj informaciji! Drago nam je da ste imali tako sjajno iskustvo sa Namestaj1.rs. Uživajte u svom novom nameštaju i radujemo se vašoj sledećoj poseti!

Odlično iskustvo

Nakon poručivanja izuzetno ljubazan razgovor u kome se sve objasni i potvrdi. Nakon toga se dostava zaista javi dan ranije i brz dogovor oko isporuke. Sve preporuke.

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Nikola! Hvala ti na ovom divnom komentaru! Drago nam je da je tvoje iskustvo sa Namestaj1.rs bilo kompletno, od komunikacije I pristupa, pa do same isporuke. Hvala na poverenju i radujemo se ponovnom viđenju!

Noté 4 sur 5 étoiles

Malo je probijen rok za dostavu i…

Malo je probijen rok za dostavu i delovi bi mogli biti bolje obeleženi što bi dosta olakšalo montažu. Sve ostalo je bilo odlično tako da sve u svemu preporuka.

4 mars 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Marko, hvala na povratnim informacijama! Izvinjavamo se zbog neprijatnosti u vezi sa malim kašnjenjem sa isporukom i hvala vam što ste nas obavestili kako bi uputstvo za montažu trebalo da bude preglednije. Ukoliko budete imali bilo kakvih problema sa budućom porudžbinom, kontaktirajte nas mejlom na info@namestaj1.rs, i mi ćemo vam pomoći.

Noté 5 sur 5 étoiles

the service is top notch

Hello, Ranka!

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you had an excellent experience with us.

We look forward to serving you again!

Sve pohvale

Sve pohvale, veoma zadovoljna od kupovine do isporuke, kao i samom garniturom. Ocena 10++++

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Ivana! Hvala vam na povratnim informacijama! Takođe se zahvaljujemo na ukazanom poverenju i radujemo se sledećem viđenju!

Sjajna saradnja

Sjajna saradnja. Sve je kvalitetno i stiglo je po dogovoru. Prezadovoljan sam.

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Aleksandre! Hvala vam na povratnim informacijama! Drago nam je da su kvalitet proizvoda i komunikacija sa našim timom opravdali vaša očekivanja. Hvala vam na poverenju i radujemo se što ćemo vas videti u bilo kom trenutku na Namestaj1.rs!

Extra saradnja

Svaka preporuka

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Mihajlo, hvala na povratnim informacijama! Radujemo se što ćemo vas ponovo videti na Namestaj1.rs!

Sve pohvale timu!!!

Sve pohvale timu!!!
Naruceni orman je stvarno dobar i kvalitetan jeste da je komplikovan bio malo za sklapanje ali se isplatilo
Isporuka je bila takodje korektna !
Zato preporucujem svakom
Korektan tim,komunikativan i ljubazan
Zelim vam dalje uspesan rad !

6 mars 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Gorane, hvala Vam na povratnim informacijama i ukazanom poverenju. Radujemo se što ćemo vas ponovo videti!

Odlicna saradnja

Odlicna saradnja, za svaku preporuku! Tim je ispostovao svaki dogovor, uz vrlo profesionalan pristup. Topla preporuka!

13 mars 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Valentina! Hvala vam na povratnim informacijama i što ste izabrali Namestaj1.rs! Veoma smo srećni što znamo da ste veoma zadovoljni svojim iskustvom sa nama. Radujemo se što ćemo vas opet videti.

Dobar namestaj

Dobar namestaj, brza isporuka

3 mars 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo, Borka! Hvala vam na povratnim informacijama. Veoma smo srećni što znamo da ste zadovoljni nameštajem i isporukom. Radujemo se što ćemo vas videti u bilo kom trenutku na Namestaj1.rs!

Noté 5 sur 5 étoiles

Veliki izbor namestaja,a ovaj sto sam…

Veliki izbor namestaja,a ovaj sto sam kupio je kvalitetan .

27 février 2026

Réponse de Namestaj1.rs

Zdravo Aleksandre, hvala vam na povratnoj informaciji i ukazanom poverenju! Drago nam je da ste veoma zadovoljni kako kvalitetom naših proizvoda, tako i našim izborom. Radujemo se što ćemo vas ponovo videti na Namestaj1.rs!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus