NEXSMART Avis

1 716
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 4 kamera for 1 år siden, de begyndte en efter en at få problemer med wifi signalet. Jeg skrev til Nexsmart for at forhøre mig om der skulle en opdatering til. De svare med det samme at de mistæn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vision 5 Plus er ikke pengene værd. Nextsmart som virksomhed er heller ikke pengene værd. Jeg har flere Vision 4 Plus kameraer og en lang række smartplugs fra Nextsmart og ville udvide mine kameraer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt godt kamera som er præcist så nemt at installere som de lover. God billede kvalitet både dag og aften og det holder batteriet godt. Kan varmt anbefale deres produkter! Købte et udendørs vide... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 716)

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Synes ikke den er så god som i gør den…

Synes ikke den er så god som i gør den til og den kommer med notifikationer konstant når det er mørkt det er meget irriterende man må slå notifikation fra om aftenen og natten før at kunne få noget søvn. Og at det hele foregår på engelsk er også temmelig irriterende for mig.

28 juillet 2026

Hej Per,

Vi er kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, at hyppige notifikationer og en app på engelsk kan være frustrerende i hverdagen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det optimale ud af produktet. Kontakt os derfor gerne på service@nexsmart.dk, så gennemgår vi opsætningen sammen med dig. Vi kan blandt andet hjælpe med at justere notifikationerne og se på de muligheder, der er for at optimere oplevelsen, så produktet passer bedre til dine behov.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at hjælpe med at løse de udfordringer, du oplever.

NEXSMART 😊

Det virker bare

Gode alsidige produkter til fair priser, god instruktion via hjemmeside. Hurtig levering.
Har handlet hos Nexsmart flere gange og kan uden videre anbefale dem.

14 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Det er nemt og hurtigt at købe…

Det er nemt og hurtigt at købe kamerarene.
Jeg syntes dog godt at app’en måtte være på dansk og lidt nemmere at finde ud af.. jeg er sikker på jeg ikke får fuld glæde og udnyttelse af kamerarene

13 juillet 2026

Købte et 4G kamera

Købte et 4G kamera, det holder kun strøm i 2 dage med ca 6-9 dikteringer, ved ca 60 % strøm tilbage lukker den ned🙁

28 février 2026

Hej Egon,

Det er vi kede af at høre. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, du skal have med dit 4G-kamera.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, da der kan være flere årsager til den korte batteritid og den adfærd, du beskriver. Kontakt os derfor gerne på service@nexsmart.dk og henvis til denne anmeldelse. Så gennemgår vi kameraets opsætning sammen med dig og finder ud af, om der er tale om en indstilling, der kan optimeres, eller om der er en fejl på produktet.

Vi gør selvfølgelig vores bedste for at finde en god løsning, så du får den oplevelse, du forventer.

NEXSMART 😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Nemt og funktionelt - men lidt billigt i montagedelene

Nemt, godt kamera - men montage er lidt "billigt".
Alt i alt er kameraer, teknisk opsætning og kommunikation fra virksomheden er super fin.
Min eneste anke er den fysiske "infrastruktur" beslag og montage forekommer meget billig og ustabil. Men gevind og skruer holdt ved opsætning.

9 juillet 2026

Hej Alexander,

Tusind tak for din anmeldelse og for de flotte ord om både vores kameraer, den tekniske opsætning og kommunikationen. Det er vi rigtig glade for at høre.

Vi sætter også pris på din ærlige feedback omkring beslag og montage. Den tager vi med videre til vores produktteam, da den er værdifuld i vores løbende arbejde med at forbedre vores produkter.

Skulle du på noget tidspunkt opleve problemer med monteringen eller have spørgsmål til produktet, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os på service@nexsmart.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig og finde en god løsning.

Topdollar oplevelse med kundeservice

Jeg købte for 18 måneder siden 4 overvågningskameraer til min ejendom som er meget "alene hjemme".
Jeg er vildt imponeret over kameraerne kvalitet og funktionalitet.
Men, desværre fik jeg nyligt problemer med at være logge på 2 af kameraerne og selv efter alle FAQ var læst og alt prøvet - så kom de ikke tilbage i drift :-(
Jeg skrev i går en henvendelse til Nexsmart - og nye enheder er på vej i posten - uden beregning.
Jeg er vildt imponeret over kundeservice, og hastighed.
Kæmpe anbefalinger herfra
/Kasper

20 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nem brugervejledning, driftsikker produkt. Glemte ved bestilling at tilkøbe sd-kort, blev hurtigt eftersendt til rimelig pris. Er ikke sidste gang jeg gøre køb hos dette firma for at øge sikkerheden ved vores hjem

10 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg forventede en anderledes og mere…

Jeg forventede en anderledes og mere professionel service hvilket må siges ikke at fremkomme på dette firma Nextsmart på nogen måder.
Kontakter man kundeservice får man ikke svar på sine mails på en ordentlig måde . Jeg fik trukket 899kr på
Min konto og modtager aldrig mit overvågningskamera/varen
Dette kontakter jeg naturligvis kundeservice omkring da jeg forventer en levering inden for Max ti dage .
Jeg bliver kastet rundt i lange mail om jeg skal udfylde dit og dat og i øvrigt snart næsten også selv skal ud at lede efter min pakke et sted ( helt vildt ) tænker jeg .
jeg har ikke modtaget pakken og ikke kvitteret for nogen afhentning eller andet og nu har jeg de største problemer med at få mine penge retur .
Det er ikke et selskab jeg kan forholde mig til og jeg forventer at de tager sig mere af mine klagebreve som efterfølgende er hobet sig op i en lang og trist periode, jeg har sendt dem utallige oplysninger på ordre og div og de kan ikke gøre sig den ulejlighed at imødekomme min forespørgsel
Så kun 2 stjerner til dem for ikke at kunne kommunikere i egen virksomhed og ikke efterkomme en høflig kundeforspørgsel .
Det er meget ringe og jeg venter stadig på min pakke efter 15 dage
Dårlig kundeoplevelse indtil videre

18 juillet 2026

Hej Linda,

Det gør os oprigtigt ondt at læse om din oplevelse. Vi forstår godt, hvor frustrerende det må være både at vente på sin ordre og samtidig føle, at man ikke får den hjælp, man har brug for.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere og finde ud af, hvad der er sket. Desværre har vi ikke kunnet finde din korrespondance ud fra de oplysninger, der fremgår af anmeldelsen. Derfor vil vi bede dig om at kontakte os på service@nexsmart.dk og henvise til denne anmeldelse. Så finder vi din sag frem og gennemgår forløbet, så vi kan gøre vores bedste for at finde en god løsning.

Vi beklager den oplevelse, du har haft, og håber, at du vil give os mulighed for at få sagen undersøgt og løst.

Skuffende opgradering fra Air3 til Air4 – meget dårlig brugeroplevelse

Skuffende opgradering fra Air3 til Air4 – meget dårlig brugeroplevelse
Vi havde tre Air3-kameraer, som fungerede rigtig godt og var intuitive at bruge. Derfor valgte vi at købe to ekstra kameraer i den nye Air4-model, da det på papiret lød som en klar opgradering.
Desværre har det vist sig at være en stor skuffelse. Selvom vi har valgt engelsk sprog i menuen, er en stor del af menupunkterne og navigationen stadig på kinesisk. Det er utrolig irriterende og virker uprofessionelt.
Endnu værre er det, at vi ikke kan finde nogen automatisk funktion, der slukker eller deaktiverer kameraerne, når vi er hjemme – noget vi nemt kunne gøre på vores gamle Air3-kameraer. Vi har brugt timevis på vejledninger, ChatGPT og forsøg, men har måttet give op. Den eneste måde at “slukke” dem på er ved manuelt at stoppe sensoren (PIR) på hvert enkelt kamera. Det er både besværligt og fuldstændig uintuitivt.
For en nyere model havde vi forventet en bedre og mere brugervenlig oplevelse – ikke det modsatte. Desværre kan jeg ikke anbefale Air4 på baggrund af vores erfaringer.

16 juillet 2026

Hej Lars,

Tak for din udførlige anmeldelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre, at overgangen fra Air3 til Air4 ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have – især ikke når du allerede har haft gode erfaringer med vores tidligere produkter.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på de udfordringer, du beskriver, og undersøge sagen sammen med dig. Kontakt os derfor gerne på service@nexsmart.dk og henvis til denne anmeldelse. Så gennemgår vi opsætningen og funktionerne sammen med dig og gør vores bedste for at finde en god løsning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback. Den er værdifuld for os og hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter og kundeoplevelsen.

Super system.

Super system.
Nem at opsætte.
Der var også hurtigt kundeservice, da det viste sig at jeg havde modtaget de forkerte vare!
Der var vist byttet på to pakkelabels!
Det hele løste sig på den under 40 timer. Incl modtagelsen af rigtig vare.

3 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Nemt at konfigurere

Nemt at konfigurere. Med flere senze kameraer savner jeg en enkel metode til at armene dem alle (til/fra private mode) og samtidigt også armere guardian. Måske er det der, men jeg kan ikke lige se hvordan.

14 juillet 2026

Hej Lars,

Vi er glade for at høre, at du synes, systemet er nemt at konfigurere.

Samtidig forstår vi godt dit ønske om en mere enkel måde at styre flere Senze-kameraer og Guardian på. Hvis funktionen findes, eller hvis der er en smartere måde at sætte systemet op på, vil vi meget gerne hjælpe dig med det.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@nexsmart.dk. Vi tager gerne et kig på din opsætning sammen med dig og hjælper dig med at få det optimale ud af dit alarmsystem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt rigtig mange kameraer hos…

Jeg har købt rigtig mange kameraer hos NextMark gennem tiden, og indtil nu har jeg faktisk været godt tilfreds. Hvis der tidligere har været fejl på et produkt, er det altid blevet ombyttet uden problemer, og derfor har jeg handlet hos dem igen og igen.
Senest købte jeg endnu et par kameraer. På deres hjemmeside fremgik det tydeligt, at der fulgte en strømadapter med. Derfor planlagde jeg installationen hos mine kunder ud fra, at alt nødvendigt udstyr var i pakken.
Da jeg kom ud til kunderne, viste det sig, at der slet ikke var nogen adaptere med. Det betød, at jeg ikke kunne færdiggøre installationerne og i stedet måtte bruge ekstra tid på at skaffe adaptere og finde de rigtige kabellængder. Det kostede både tid og penge.
Jeg kontaktede NextMark og gjorde opmærksom på problemet. Deres svar var blot, at der måtte være en fejl på hjemmesiden. Efter min mening er det ikke god kundeservice. God service havde været at erkende fejlen og sende de manglende adaptere uden diskussion.
Jeg har flere gange skrevet til dem og endda sendt et billede fra deres egen hjemmeside, hvor det tydeligt fremgår, at adapteren er inkluderet. Alligevel fastholder de, at de ikke kan gøre noget ved sagen.
Det er jeg meget skuffet over. Når en vare markedsføres med bestemt tilbehør, forventer man naturligvis, at det følger med. Hvis oplysningerne på hjemmesiden er forkerte, bør virksomheden tage ansvar for fejlen i stedet for at lade kunden stå med problemet.
Derfor er min oplevelse, at NextMarks kundeservice er blevet markant dårligere. Det er ærgerligt, fordi jeg ellers har været en loyal kunde gennem mange år.
Samtidig har jeg opdaget, at de samme typer kameraer kan købes billigere andre steder. Jeg har blandt andet købt kameraer via AliExpress, som blev leveret hurtigt, og hvor billedkvaliteten faktisk har været bedre end de modeller, jeg har købt hos NextMark. Det gælder både modeller med og uden solcellepanel samt både PTZ- og ikke-PTZ-kameraer.
Mit råd er derfor at undersøge markedet grundigt, inden man handler. Der findes alternativer, som både er billigere og efter min erfaring leverer mindst lige så gode – eller bedre – produkter.
Jeg er desværre nødt til at give NextMark en dårlig anmeldelse på grund af den manglende kundeservice i denne sag. Så man kan ikke stole på dem mere husk før du køber at tag foto af det på der side som bevis

2 juillet 2026

Hej Søren,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi er oprigtigt kede af at læse, at denne sag har ændret dit syn på os – særligt når du gennem mange år har været en loyal kunde og tidligere har haft gode oplevelser med både vores produkter og service.

Det forløb, du beskriver, lever bestemt ikke op til den kundeoplevelse, vi ønsker at give. Vi forstår fuldt ud den frustration og de ekstra omkostninger, det har medført, når du havde planlagt installationer ud fra de oplysninger, der fremgik af vores hjemmeside.

Vi vil meget gerne tage dialogen med dig igen og gennemgå sagen på ny. Kontakt os derfor gerne på service@nexsmart.dk og henvis til denne anmeldelse, hvis du ikke allerede er i dialog med os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at finde en løsning og få genoprettet den tillid, som vi kan høre har taget skade.

Tak for din ærlige feedback. Den tager vi med os, så vi kan blive bedre og sikre, at lignende situationer undgås fremover.

Noté 2 sur 5 étoiles

Kameraet har meget dårlig…

Kameraet har meget dårlig billedkvalitet i forhold til den oplyste opløsning. Dårlig mulighed for integration og dårlig mulighed for playback

3 juillet 2026

Hej,

Jeg beklager at høre at du oplever at dit kamera ikke lever op til dine forventninger!

Alle vores kamera skal leve op til den opløsning som vi angiver på produkterne. Er dette ikke tilfældet, vil vi meget gerne i kontakt med dig for at undersøge sagen nærmere.
Hertil vil jeg gerne tilføje at den opløsning man ser i live view ikke er den samme som den kameraet optager.
Dette skyldes at en 2K opløsning kræver utroligt meget data, som vil skulle transporteres i live view og derfor ser man live view i en lidt lavere kvalitet.
Ønsker man at se sine 2K optagelser vil man kunne se dem i playback.

Vi sidder klar til at hjælpe dig på service@nexsmart.dk.
Så skal vi gøre alt for at få undersøgt sagen og komme frem til en løsning!

Med venlig hilsen,
NEXSMART

Noté 1 sur 5 étoiles

Kameraerne j købte kunne ikke opsættes

Kameraerne j købte kunne ikke opsættes, og de reagere ikke på min henvendelse om at få dem sendt retur. Så de bliver sendt med posten idag!

29 juin 2026

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at opsætte kameraerne, og at du har oplevet, at du ikke har fået den hjælp, du forventede.

Hvis du fortsat ønsker at returnere produkterne, beder vi dig om at oprette returneringen via vores returportal:

Her kan du nemt registrere din retur, hvorefter du modtager de nødvendige returinstruktioner.

Hvis du i stedet ønsker hjælp til opsætningen eller har spørgsmål til sagen, er du også meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar til at hjælpe på service@nexsmart.dk. Vi hjælper dig gerne videre.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus