NEXSMART Avis

1 716
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte 4 kamera for 1 år siden, de begyndte en efter en at få problemer med wifi signalet. Jeg skrev til Nexsmart for at forhøre mig om der skulle en opdatering til. De svare med det samme at de mistæn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vision 5 Plus er ikke pengene værd. Nextsmart som virksomhed er heller ikke pengene værd. Jeg har flere Vision 4 Plus kameraer og en lang række smartplugs fra Nextsmart og ville udvide mine kameraer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, nem brugervejledning, driftsikker produkt. Glemte ved bestilling at tilkøbe sd-kort, blev hurtigt eftersendt til rimelig pris. Er ikke sidste gang jeg gøre køb hos dette firma for at... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 716)

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte et kamera og 2 antenner og…

Jeg bestilte et kamera og 2 antenner og det var defekt og virkede ikke. Jeg kunne ikke få fat i kundeservice og heller ikke få noget refunderet.
Bare en rigtig dårlig oplevelse og det kan absolut IKKE anbefales!

21 avril 2026

He Linej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med både produktet og forløbet omkring sagen.

Vi kan dog se, at du har været i kontakt med vores kundeservice omkring problemet, og vi er naturligvis ærgerlige over, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Hvis sagen fortsat ikke er løst tilfredsstillende, vil vi meget gerne høre fra dig igen på service@nexsmart.dk, så vi kan gennemgå forløbet og sikre, at der bliver fundet den bedst mulige løsning.

Nexsmart 😊

Noté 2 sur 5 étoiles

Deres produkter fungerer helt sikkert…

Deres produkter fungerer helt sikkert fint nok. Det tog bare ekstremt og unødig lang tid at sætte det hele op. Problemet var, at den installationsguide der var medsendt overvågningskameraerne ikke tog højde for, at deres "app" var opdateret og al den information man skulle finde i deres app kunne ikke findes. Hvis man ikke er IT-kyndig vil jeg bestemt ikke anbefale deres overvågningskamerarer, da de er unødigt bøvlede at sætte op.

18 juin 2026

Hej Gustav,

Vi er glade for at høre, at produkterne fungerer tilfredsstillende, men samtidig kede af at høre, at opsætningen har været mere besværlig, end den burde være.

Vi forstår godt frustrationen, når installationsvejledningen ikke stemmer overens med den aktuelle version af appen. Det skal naturligvis være så enkelt som muligt at komme i gang med produkterne, uanset teknisk erfaring.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre både vores vejledninger og den samlede opsætningsoplevelse. Skulle du eller andre kunder opleve udfordringer undervejs, er man altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@nexsmart.dk, hvor vi står klar til at hjælpe med opsætning, fejlfinding og generelle spørgsmål.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

NEXSMART😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkeligt godt kamera som er præcist så…

Virkeligt godt kamera som er præcist så nemt at installere som de lover. God billede kvalitet både dag og aften og det holder batteriet godt. Kan varmt anbefale deres produkter! Købte et udendørs videokamera NEXSMART™ PATROL2 GO. Der er ikke brug for abonnement og app virker rigtigt godt.

11 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg købte en fuld pakke og en masse…

Jeg købte en fuld pakke og en masse ekstra udstyr. Motion sensor, overvågningskamera, keypad, oversvømnings sensor m.m.

Jeg har haft sendt det meste retur, fordi batteri tiden har været elendig. Air 4 overvågningskamera kan kun holde en uges strøm og på trods af kundeservice, som foregår via livechat så lykkedes det ikke at batteritiden optimeret. Har skiftet til Eufy som er markant bedre.

Motion sensore holder heller ikke strøm i mere en uge. Man får sendt nyt udstyr, hvis man laver reklamation, men skal bare smide det gamle ud. Nok fordi det er noget skrald.

Dør og vindues sensor virker og er det eneste vi har beholdt.

Kan ikke anbefale dette produkt.

15 juin 2026

He Phillip,

Vi er kede af at høre, at produkterne ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår godt, hvor skuffende det må være, når du har investeret i et større alarmsystem og oplever udfordringer med flere af produkterne.

Vi vil samtidig gerne understrege, at når vi vælger at sende erstatningsprodukter uden at kræve de oprindelige produkter retur, er det for at sikre den hurtigst mulige løsning for vores kunder. På den måde undgår man at skulle vente på, at en returnering bliver modtaget og behandlet, før vi kan hjælpe videre.

Selvom vi er glade for, at dør- og vinduessensorerne har fungeret tilfredsstillende for dig, er vi naturligvis ærgerlige over, at den samlede oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre både vores produkter og vores service.

NEXSMART 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt flere kamera og divs

Har købt flere kamera og divs , har lige fået tilsendt en dørklokke på garantien. Har kun oplevet en super god service de få gange der har været et problem. Kan varmt anbefales!

11 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke rigtigt få alarmen til at…

Jeg kan ikke rigtigt få alarmen til at gå min telefon til at ringe op. Der kommer bare en svag notifikation når alarmen går af. Måske er det Apples “skyld”, men det kunne være rart at vide inden produktet var købt. Ellers fungerer det fint. Det er dog en ret vigtig funktion, og uden en ægte alarm på telefonen er det jo lidt lige meget…

22 mai 2026

Hej Mads,

Vi er kede af at høre, at produktet ikke helt lever op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil meget gerne tage et nærmere kig på sagen sammen med dig og se, hvordan vi bedst kan hjælpe, så du ikke står tilbage med et produkt, du ikke er tilfreds med.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på service@nexsmart.dk og henvise til denne anmeldelse, så hjælper vi dig videre hurtigst muligt.

Nexsmart 😊

Noté 4 sur 5 étoiles

Oplevede god kundeservice da jeg måtte…

Oplevede god kundeservice da jeg måtte returnere en vare.
Kunne ønske mig de sendte QR kode til mærkning af returvare, fremfor det print selv mærkat. Det ville gøre oplevelsen enklere for kunden, når pakkeshop kan udskrive et klistermærke og sætte på pakken

30 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Købte 2 kameraer og en dørklokke.

Købte 2 kameraer og en dørklokke.
Lever slet ikke op til forventningerne. De er hele tiden offline selvom de har god forbindelse (+80%). Derudover holder de kun strømmen i få dage.

Kan ikke anbefales.

28 mai 2026

Hej Michael,

Vi er kede af at høre, at produkterne ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Problemer med offline-forbindelser og batteritid kan skyldes flere forskellige forhold, og vi vil meget gerne hjælpe med at undersøge, om der er tale om en opsætningsmæssig udfordring eller en fejl på produkterne.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på service@nexsmart.dk og henvise til denne anmeldelse. Vores supportteam sidder klar til at gennemgå opsætningen sammen med dig og finde den bedst mulige løsning, så du kan få det optimale ud af dine produkter.

NEXSMART😊

en god oplevelse

Bestilling, modtagelse af overvågnings kameraer og den efterfølgende installation var ganske nem og kameraerne
virker helt som forventet.
På alle måder en god oplevelse.
Gunnar

15 mai 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Fin service og rimelige priser for en start-pakke

Jeg købte den lille sikkerhedspakke for at teste det. Som helhed ser de enkelte dele ud til at virke godt. Dokumentationen er dog ikke helt god ift. opsætning, og hvordan man bedst tester, at systemet virker efter hensigten.
Jeg havde problemer med en sensor. Efter en snak med supporten oprettede jeg en reklamation og fik hurtigt en ny sensor som erstatning.
Så alt i alt fin service. :-)

11 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en nexsmart air 4 fordi jeg…

Købte en nexsmart air 4 fordi jeg ønskede at se med ved bryggersdøren for at se når min hund vil ind og se ham når han ligger i indkørslen de dage der er varmt - når jeg var et andet sted i huset. Nu tænder jeg kameraet og ser med live - det er nexSMART. Arbejder på om jeg kan se liveoptagelsen på mit Apple Watch - det er desværre ikke lykkes mig endnu. Alt sammen for under kr 1000

2 mai 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Manglende beskrivelse af kamera og det…

Manglende beskrivelse af kamera og det eksisterer ikke under de devices der tilbydes.

7 mai 2026

Hej Stig,

Jeg beklager at høre at du mangler beskrivelse af kameraet og ikke kan få det tilføjet i din app!

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter vores kundeserviceafdeling angående ovenstående.
Her vil vi kunne hjælpe dig med de informationer som du mangler på dit kamera samt hjælpe dig igennem opsætningen på den tilhørende App, hvor alle vores produkter som har smart funktioner, kan tilføjes!
Vi sidder klar til at hjælpe på service@nexsmart.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan sikre os at du får det optimale ud af dit produkt!

Med venlig hilsen,
NEXSMART

God information

God information. Dejligt firma hvor man får en god information, man får svar på sine spørgsmål.

15 avril 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus