Produkten är inte kompatibel med den router med Wifi 6 som jag har. I manualen till kameran nämns visserligen att endast frekvensband 2,4 Ghz gäller för kameran men samtidigt nämns att vid behov går d... Voir plus
Utveckligen har gått framåt! Jag har tidigare använt proffslarm från en välkänd tillverkare, som idag dock kostar flera gånger mer än Nexsmart för motsvarande funktioner och omfattning. Jag har instal... Voir plus
Jag har köpt PatrolGo2. Den har suttit uppe i en vecka och fungerar bra. Det är bra att det finns instruktionsfilmer som man kan titta på. Tyvärr stämmer inte de med min kamera riktigt. Sammankoppling... Voir plus
Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Otydliga manualer
Otydliga manualer, lätt att göra fel. Backup dålig, man kräver in video för att backupen skall förstå.

Genuin Produkt
Tycker att produkterna håller hög klass och är enkla att montera.
Enkla manualer för varje produkt.
Det som drar ner en stjärna är väl inte Nexsmart utan appen Smartlife man måste använda, den har en tröskel som man måste lära sig att komma över sedan går det rätt smidigt.
Produkterna fungerade efter kontakt med…
Produkterna fungerade efter kontakt med kundservice.
Manualen för installation är rörig och svår att följa.
Bra larm men ganska krångligt att…
Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig.
Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån sig en hög signal när man slår på eller av larmet. Detta kan man enligt supporten inte göra något åt. Hoppas inte mina grannar stör sig för mycket på det!

Réponse de NEXSMART
larmar då tejpen för dörrsensorerna…
larmar då tejpen för dörrsensorerna separerar
Dörrsensorerna har mycket dålig räckvidd, klarar abslut inte mitt 140 m2 enplanshus trots att centralenheten sitter exakt mitt i huset

Som vanligt snabb leverans
Bra produkt
Bra produkt, bra små moduler, ganska lätt att installera, bra pris.
Appen är gratis där man styr larmet.
Borde finnas bruksanvisning på svenska.
I det stora hela så är jag förnöjd.
Larmet fungerar som det ska, men dubbelhäftande tejpen är ganska dålig.
Larmet fungerar som det ska, men tejpen som skickas med för dörr och fönstersensorerna är inte den bästa. Sensorer som sitter i soliga fönster lossnar och falsklarmar.
Min lösning var att köpa en rulle billig dubbelhäftande montagetejp att fästa dem med. fungerar sedan dess.
Bra kamera för utomhusbruk
Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besvikna så beställde en ny från Nexsmart. snabb leverans och bra kamera för priset. Men det som verkligen ger 5 plus är kundservicen alltid snabba svara och bra lösningar på ev. problem. kan stark rekommendera

Réponse de NEXSMART
First of all the set up was very easy…
First of all the set up was very easy to do and the quality of the product is very good. Nexsmart delivered promptly without delay or hassle.
The only point I am not so pleased with is the fact that the cameras cannot tell between a swaying bush or a human body despite the setting " human body only". I live on a bush block with many trees and bushes perhaps the cameras are not suited for this type of property? I have now disabled the sensors and just use the cameras for constant recording with no alarm. Other than that very happy :)
Ganska snabb leverans
Ganska snabb leverans, rörelsesensorer o fjärrkontroller fungerar bra. Men dörr/fönster sensorer fungerar mindre bra. Speciellt dörrsensorer falsklarmar utan att man är i närheten. Har slutat med att jag fått ta bort dom.

Réponse de NEXSMART
Kanonprodukter men leveranstiden var…
Kanonprodukter men leveranstiden var lång ca 14 dagar
Jättenöjd med mitt köp
Jättenöjd med mitt köp. Har två kameror från Nexsmart hemma och har nu beställt en tredje.
Enkel installation funkar jättebra i…
Enkel installation funkar jättebra i min båt....
Bra kamera
Enkel beställning, leverans och betalning.
Produkt som fungerade bra. Lätt att installera
Bruksanvisning borde varit i större format, väldigt liten text ger problem som inte behövs
Köpte egentligen fel kamera men blev…
Köpte egentligen fel kamera men blev bra ändå. ✅. Hade tänkt ha en till kamera utomhus, men gick lite för fort vid beställning. Blev bra extra kamerabevakning inomhus istället. 👍👍