NEXSMART Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Produkten är inte kompatibel med den router med Wifi 6 som jag har. I manualen till kameran nämns visserligen att endast frekvensband 2,4 Ghz gäller för kameran men samtidigt nämns att vid behov går d... Voir plus

Utveckligen har gått framåt! Jag har tidigare använt proffslarm från en välkänd tillverkare, som idag dock kostar flera gånger mer än Nexsmart för motsvarande funktioner och omfattning. Jag har instal... Voir plus

Jag har köpt PatrolGo2. Den har suttit uppe i en vecka och fungerar bra. Det är bra att det finns instruktionsfilmer som man kan titta på. Tyvärr stämmer inte de med min kamera riktigt. Sammankoppling... Voir plus

Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra pris men krångligt

Bra pris och snabb leverans, men jag lyckas då inte att få detta system att fungera på ett bra sätt.

- Det följer inte med någon bruksanvisning, så du behöver försöka hitta på deras hemsida vilken produkt det gäller för att förstå hur du ska installera den.

- Klistret på sensorerna är bristfälliga, flera ramlade ner så att jag fick ta dubbla klister från andra sensorer som jag fick undvika att använda.

- Sensorerna fungerade inte som de skulle. Fick konstanta larm i appen att ytterdörren öppnades, trots att så inte var fallet och sensorn satt på som den skulle.

- Det gick inte att stänga av larmet helt. Krångligt att behöva sitta och Googla hur SmartLife-appen funkar när det är er man köpt genom. Vi hade problem med att alla sensorer var inställde på tyst läge, men ändå larmade VARJE dag så fort vi öppnade en dörr.

Tappade till slut lusten att använda detta system helt. Krångligt, icke-användarvänligt och bara osmidigt.

2 juin 2025

Hej Sanna,

Jeg beklager at høre at du oplever problemer med dine produkter. :(

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter os på service@nexsmart.se angående dette.
Her vil vi sidde klar til at hjælpe med at finde frem til hvordan du får det optimale ud af dit køb samt fundet en løsning til de produkter som du har modtaget hvor det er fysiske fejl, da dette selvfølgelig ikke er optimalt!

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst sagen og du kan nyde dine nye produkter!

Jättenöjd med våra kameror

Jättenöjd med våra kameror , men ännu mera nöjd med servicen . Reklamerade en kamera . Fick en ny på tre dagar utan frågor . Alla företag skulle vara som ni 👏👏👏👏

13 mai 2025

Ganska osäkra kameror

Ganska osäkra kameror – om din övervakningskamera blir stulen och du använder SD-kort, är det bara att sätta in kortet i en dator för att få full tillgång till alla videor. Säkerheten är alltså riktigt dålig. Jag har själv bytt till Eufy med AI och lokal lagring som inte kostar något extra. Den har militärklassad kryptering och är betydligt bättre.

23 avril 2025

Hej Ameila,

Vi beklager hvis du ikke mener sikkerheden er god nok på optagelserne i dit Nexsmart kamera. Det er korrekt at optagelserne på SD-kortet vil være tabt, hvis SD-kortet bliver fjernet.

Der er også mulighed for at benytte sig af Cloud Storage så optagelserne kun er i skyen, eller vores NVR optager løsning så alt er gemt og lagret på lokal harddisk.

Hvis du har oplevet noget besvær med dit nexsmart produkt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe.

Husk samtidigt at vi altid tilbyder op til 100 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet. 😊
Ønsker du at gøre brug af din returret, så skal du på samme måde, gøre vores kundeservice opmærksom på dette. Her vil de hjælpe med information om hvordan du sender pakken retur, samt tilbyde en gratis returlabel.

Med venlig hilsen
NEXSMART

Dålig bruksanvisning å har ej fått…

Dålig bruksanvisning å har ej fått igång kameran än

8 avril 2025

Hej Tore,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du har oplevet besvær med opsætningen af dit kamera og det skal vi selvfølgelig have løst!

Jeg vil henvise til vores kameraguides her: https://nexsmart.se/pages/guider-support

Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen

Snabb service!

Fick fel vara och skickade till de på en lördag om detta, får svar samma lördag och de skickar rätt vara direkt och jag får behålla den felaktiga produkten.
Det kan man kalla service!

22 mars 2025

Kamerorna fungerar inte

14 mars 2025

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager hvis du oplever besvær med dine kameraer, og jeg vil anbefale at du taget et kig i vores kundeportal: https://nexsmart.se/pages/kundportal - her kan du finde gode råd, tips og guides til vores kameraer. :)

Hvis det ikke hjælper kan du kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - eller skrive til vores livechat, melle m 09:00 - 15:00. Så sidder vi klar til at hjælpe :)

Två system…

Det är två olika system som inte går att sammankoppla
över samma fjärrkontroll inte optimalt.

Hur gör man för att koppla bort när vi är hemma på
oregelbundna tider?
Tacksam för svar från Er

10 mars 2025

Hej Bengt,

Tak for din anmeldelse :)

Jeg beklager hvis du har nogle spørgsmål til opsætningen du ikke har kunne finde svar på, i forhold til at slå nogle af dine produkter fra, når du er hjemme.

Jeg vil anbefale at du kontakter vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe dig videre med dette. :)

Hej.

Hej. Jag är jätte nöjd
Men texten på snabb guiden som följde med kunde vara större så hadde det varit lättare att läsa.
Köper nog en till 👍

27 février 2025

Bra produkter som är enkla att…

Bra produkter som är enkla att installera.
Saknar dock bruksanvisning i pdf. Även om det finns många videoklipp som beskriver mycket av installationerna och funktionerna så täcker dom inte allt.

1 février 2025

Jag fick fel kameror

Jag fick fel kameror, fick 220v skulle ha utan kablar, fick returnera dom utan krångel 😊😊👍👍

24 janvier 2025

Köpte en NEXSMART™ VISION4 PLUS 2K HD i…

Köpte en NEXSMART™ VISION4 PLUS 2K HD i september och kan inte klaga på leveransen, men kameran ger väldigt dåliga bilder vid rörelsedetektering. Det blir bra bilder om man tar manuellt eller videotagning manuellt men tar kameran en bild vid rörelse dagtid eller natt ser man inte ens vem det är på 3 meter. Fått 3 kameror o samma problem med alla 3. Har inte fått någon bra förklaring varför bara att det är så när man får notiser. Köp inte denna om du inte ska vara vaken hela dygnet och ta bilder manuellt, men då förlorar kameran syftet.

20 janvier 2025

Hej Hasse

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du oplever besvær med dine bevægelsesdetektions billederne. En bevægelse fanget på et stilbillede vi desværre altid være en smule mere uklart end det ville fremgå på en video.

Derfor kan du altid gå ind på kameraets optagelser og se hændelelse på video i stedet, hvis du vil se det i den bedst mulige kvalitet. :)

Hvis du har nogen spørgsmål eller hvis der er andet vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe.

Venlig hilsen