Havde et mindre issue med et af produkterne, skrev til nightflash og allerede samme aften var der svar. To nye lygter sendt og nu modtaget, kun to dage efter henvendelsen. Fantastisk service,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kanongod lygte, som jeg havde med til Sydafrika. Perfekt til nightdrives pga. relativt smal kegle, der kan komme ind i hullerne mellem træer og buske. Kraftigere lys end de lygter, rangeren selv kørte... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super lommelygte på 1180 lumen. Virkelig skarpt lys. Genial opladning med usb kabel, samt at den kan bruges som power bank til opladning af feks. mobilen. Bælteclips samt bæltetaske medfølger også. Vi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bestilte lygte lige før juleaften (i sidste øjeblik som sædvanlig ;-) -og var rigtig glad for den gode betjening og hurtige afsendelse, som betød, at jeg alligevel i fin tid stod med julegaven. Min m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
Fair priser og hurtig levering
Fair priser og hurtig levering. Kvaliteten af det købte produkt, kan jeg ikke sige noget om endnu, da det er en julegave.

Réponse de Nightflash
Godt køb til prisen, men leveringsvalg driller
God hjemmeside og brugbare oplysninger om produkt og hvad man kan forvente af varen. Desværre virkede leveringsvalg ikke, hvis man som jeg ønskede levering til pakkeshop. Fik kun en grå box op i stedet for et kort over mulige leveringssteder nær min bopæl. Var derfor nødt til vælge hjemmelevering og var jo ikke hjemme. PostNord gav et par dage efter besked om, hvor jeg kunne hente pakken - og det var ikke de nærmeste pakkeshops.
Var lidt i tvivl om varen, Nightflash H400, var korrekt, da den ikke har produktnavn på den ret anonyme æske - lidt mærkeligt. Men pandelampen virker effektivt, savner dog mulighed for at kunne tilkøbe opladerstik til alm vægkontakt, da usb opladning alene ikke er praktisk.
Ser frem til teste pandelampen i aktivt brug, den føles let og med enkel betjening af de to knapper.

jeg bestilte 3 lygter
jeg bestilte 3 lygter, de 2 kom frem i rasende godt tempo, den 3. har jeg ikke modtaget endnu på trods af henvendelser til Nightflash, som jeg ikke hører fra.

Réponse de Nightflash
Super lygte med god lys når vi lufter…
Super lygte med god lys når vi lufter hunden😀😀

Réponse de Nightflash
Hurtig levering, har ikke afprøvet produktet, da det er en julegave

Réponse de Nightflash
Meget overskuelig hjemmeside. Fandt nemt de to pandelamper jeg skulle bruge, og afsendt samme dag.

Det var ingen problemer.
Ikke alene er deres pris formidabel
Ikke alene er deres pris formidabel, de leverer også lynhurtigt, så hvad kunne være bedre en at handle hos Nigthflash.
Jeg er meget tilfreds med mit køb og anbefaler dem til alle.
Produktet lever op til mine…
Produktet lever op til mine forventninger og blev leveret hurtigt uden problemer, det kunne ikke være bedre.
Rigtig fin lygte til den pris
Rigtig fin lygte til den pris, hurtig levering.

Réponse de Nightflash
Hurtig levering, og super kundeservice er fuldt ud tilfreds, kun ros herfra :)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.